Yeğenini öldürüp gömen baba ile 2 oğlu adliyede

SAMSUN 25.04.2022 - 16:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1676+ kez okundu.
 

Yeğenini öldürüp gömen baba ile 2 oğlu adliyede

SAMSUN'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı yeğeni Bilhan Özdemir'i (44) öldürüp, ormana gömdüğü belirlenen K.B. (62) ile oğulları A.B. (38) ile H.B. (35) gözaltına alınıp, adliyeye sevk edildi. Olay, cumartesi gece saatlerinde Çarşamba ilçesinde meydana geldi. Yukarı Kavacık Mahallesi'nde yaşayan Bilhan Özdemir, iddiaya göre dayısı K.B. ile arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştı. Özdemir'den haber alamayan yakınları, durumu İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirdi. Çalışma başlatan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), Özdemir'in en son görüştüğü K.B. ile oğulları A.B ile H.B.'yi gözaltına aldı.   SORGUDA İTİRAF ETTİLER Karakolda sorguya alınan şüpheliler, Özdemir'i öldürdükten sonra ormana gömdüklerini itiraf etti. Ekipler, Durusu Mahallesi, Karakiraz mevkisindeki ormanda kadavra köpekleri ile arama yaptı. Özdemir'in gömüldüğü yer tespit edildi. Özdemir'in çıkarılan cesedi, otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi. Özdemir'in gömülmeden önce silahla vurularak öldürüldüğü belirlendi. Baba ve 2 oğlu, ifadelerinin ardından jandarma ekiplerince çelik yelek ve miğfer giyindirilerek adliyeye sevk edildi. 

SAMSUN'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı yeğeni Bilhan Özdemir'i (44) öldürüp, ormana gömdüğü belirlenen K.B. (62) ile oğulları A.B. (38) ile H.B. (35) gözaltına alınıp, adliyeye sevk edildi. Olay, cumartesi gece saatlerinde Çarşamba ilçesinde meydana geldi. Yukarı Kavacık Mahallesi'nde yaşayan Bilhan Özdemir, iddiaya göre dayısı K.B. ile arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştı. Özdemir'den haber alamayan yakınları, durumu İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirdi. Çalışma başlatan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), Özdemir'in en son görüştüğü K.B. ile oğulları A.B ile H.B.'yi gözaltına aldı.

 

SORGUDA İTİRAF ETTİLER Karakolda sorguya alınan şüpheliler, Özdemir'i öldürdükten sonra ormana gömdüklerini itiraf etti. Ekipler, Durusu Mahallesi, Karakiraz mevkisindeki ormanda kadavra köpekleri ile arama yaptı. Özdemir'in gömüldüğü yer tespit edildi. Özdemir'in çıkarılan cesedi, otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi. Özdemir'in gömülmeden önce silahla vurularak öldürüldüğü belirlendi. Baba ve 2 oğlu, ifadelerinin ardından jandarma ekiplerince çelik yelek ve miğfer giyindirilerek adliyeye sevk edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi