YELKENCİ ŞİİRLE VEDA ETTİ. MEVLA GÖRELİM NEYLER ...

Eğitim 25.01.2021 - 12:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2457+ kez okundu.
 

YELKENCİ ŞİİRLE VEDA ETTİ. MEVLA GÖRELİM NEYLER ...

Önceki gün görevden alınan Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğünün deneyimli Müdür Yardımcısı Salih YELKENCİ Sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak duygusal bir mesaj yayınladı. İŞTE YELKENCİ'NİN O PAYLAŞIMI Değerli dostlar . Rize il milli eğitim müdür yardımcısı görevim bu gün itibariyle bitmiştir. 6 yıl boyunca aşkla , sevgiyle yürüttüğüm bu kutsal görevi alnımızın akıyla, başımız dik gönlümüz huzurlu bir şekilde tamamladık. Biz koltuk ve makamdan güç alıp şımaran ve kibirlinenlerden olmayıp o makama güç ve değer katanlardan olduk. Gönlümüz ve kapımız hiç kapanmadı. Milli eğitimin gülen yüzü ve çözüm üreten kapısı olduk. Rize deki eğitimin akademik yönünü LGS bazında 60-70 bantından Türkiye 4. sü yapan ekibin bir parçası olmak ta ayrı bir onur kaynağımız oldu. Tecrübe ve deneyimlerimizi Rize'miz ve insanımız için paylaşmaya devam edeceğiz... Hak şerleri hayr eyler Zannetme ki gayr eyler Mevla görelim neyler Neylerse güzel eyler !

Önceki gün görevden alınan Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğünün deneyimli Müdür Yardımcısı Salih YELKENCİ Sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak duygusal bir mesaj yayınladı.

İŞTE YELKENCİ'NİN O PAYLAŞIMI

Değerli dostlar .

Rize il milli eğitim müdür yardımcısı görevim bu gün itibariyle bitmiştir.

6 yıl boyunca aşkla , sevgiyle yürüttüğüm bu kutsal görevi alnımızın akıyla, başımız dik gönlümüz huzurlu bir şekilde tamamladık. Biz koltuk ve makamdan güç alıp şımaran ve kibirlinenlerden olmayıp o makama güç ve değer katanlardan olduk.

Gönlümüz ve kapımız hiç kapanmadı. Milli eğitimin gülen yüzü ve çözüm üreten kapısı olduk.

Rize deki eğitimin akademik yönünü LGS bazında 60-70 bantından Türkiye 4. sü yapan ekibin bir parçası olmak ta ayrı bir onur kaynağımız oldu.

Tecrübe ve deneyimlerimizi Rize'miz ve insanımız için paylaşmaya devam edeceğiz...


Hak şerleri hayr eyler
Zannetme ki gayr eyler
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler !

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi