YENİ BİR PARTİ VE RİZELİ BİR GENEL BAŞKAN DAHA

Siyaset 13.12.2020 - 12:36, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3270+ kez okundu.
 

YENİ BİR PARTİ VE RİZELİ BİR GENEL BAŞKAN DAHA

Hiç Kimse Türkiye’ ye Parmak Sallayamayacak! Milli Parti'nin Rize'li Genel Başkanı Muhammet Uzun bir takım temaslarda bulunmak üzere Karadeniz Bölgesini dolaşıp baba ocağı Rize'ye uğradı. Rize’de TTV53.net’  e uğrayan uzun yayınlarımızı ilgi ile takip ettiğini söyleyip başarı dileklerini iletti. Sonrasında gazeteci Arkadaşlarımızın sorunlarına muhatap olan Milli Parti Genel Başkanı Muhammet Uzun sorularımıza samimiyetle cevap verdi. Milli Parti'nin ihtiyaçtan doğduğunu söyleyerek söyle dedi. Çöpten ekmek toplayan, pazar kapanışından sonra çürük meyve ve sebzeleri toplayan vatandaşlarımızın olduğu bu ülkede bu duruma kayıtsız kalamazdık. Bozuk ekonomi Milli Parti'nin kurulmasına neden olan üç büyük etkenden biriydi dedi. Adil yargılanma her vatandaşın hakkıdır, hukuka güven duyanların sayısı azaldı, bu durum ikinci etken olarak bizi parti kurmaya sevk etti. Dış siyasete itibar katacaklarını söyleyen uzun Milli Politikaları en kısa sürede sahaya sürdüğümüzde bize Dünya’da parmak sallayan ülke olmayacak, olursa da o parmakları kıracaklarını, gereğini yapacaklarını söyledi. Milli Parti Genel Başkanı Muhammet Uzun bunların olabilmesi için tam bağımsız ekonomi, sanayi ve askeri güç şarttır. Bunların olabilmesi içinde milli tarım, milli üretim ve milli politikalar şarttır. Bu ülkenin geleceği Allah’ın izniyle Milli Partidir. Bu nedenle milli iktidar için, Milli Parti'nin iktidara taşınması elzemdir. Yüce Rabbimizin inayeti, halkımızın teveccühü ile başaracağız, güzel ülkemize, Milli Parti iktidarını yaşatacağız. Herkesi Milli Parti saflarına katılmaya davet ediyorum dedi.

Hiç Kimse Türkiye’ ye Parmak Sallayamayacak!


Milli Parti'nin Rize'li Genel Başkanı Muhammet Uzun bir takım temaslarda bulunmak üzere Karadeniz Bölgesini dolaşıp baba ocağı Rize'ye uğradı.


Rize’de TTV53.net’  e uğrayan uzun yayınlarımızı ilgi ile takip ettiğini söyleyip başarı dileklerini iletti. Sonrasında gazeteci Arkadaşlarımızın sorunlarına muhatap olan Milli Parti Genel Başkanı Muhammet Uzun sorularımıza samimiyetle cevap verdi. Milli Parti'nin ihtiyaçtan doğduğunu söyleyerek söyle dedi. Çöpten ekmek toplayan, pazar kapanışından sonra çürük meyve ve sebzeleri toplayan vatandaşlarımızın olduğu bu ülkede bu duruma kayıtsız kalamazdık. Bozuk ekonomi Milli Parti'nin kurulmasına neden olan üç büyük etkenden biriydi dedi. Adil yargılanma her vatandaşın hakkıdır, hukuka güven duyanların sayısı azaldı, bu durum ikinci etken olarak bizi parti kurmaya sevk etti. Dış siyasete itibar katacaklarını söyleyen uzun Milli Politikaları en kısa sürede sahaya sürdüğümüzde bize Dünya’da parmak sallayan ülke olmayacak, olursa da o parmakları kıracaklarını, gereğini yapacaklarını söyledi.


Milli Parti Genel Başkanı Muhammet Uzun bunların olabilmesi için tam bağımsız ekonomi, sanayi ve askeri güç şarttır. Bunların olabilmesi içinde milli tarım, milli üretim ve milli politikalar şarttır. Bu ülkenin geleceği Allah’ın izniyle Milli Partidir. Bu nedenle milli iktidar için, Milli Parti'nin iktidara taşınması elzemdir. Yüce Rabbimizin inayeti, halkımızın teveccühü ile başaracağız, güzel ülkemize, Milli Parti iktidarını yaşatacağız. Herkesi Milli Parti saflarına katılmaya davet ediyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi