YENİ PARTİNİN İSMİ HEMEN HEMEN BELLİ.

Siyaset 08.12.2020 - 15:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1735+ kez okundu.
 

YENİ PARTİNİN İSMİ HEMEN HEMEN BELLİ.

İnce’den yeni parti açıklaması: İsmi hemen hemen belli CHP'den ayrılmayan ancak Memleket Hareketi adı altında Türkiye'yi dolaşan Muharrem İnce'den yeni parti açıklaması: Partimizin ismi hemen hemen belli. Tek başımıza 50+1 alacağız. CHP'den görüştüğüm isimler var, gelecekler, inanıyorum. Yeni parti kurma hazırlığında olan CHP’li Muharrem İnce, gazeteci Fatih Portakal’ın YouTube kanalına konuk oldu. Memleket Hareketi’yle Türkiye’yi dolaşan İnce’nin açıklamalarından satır başları şöyle: CHP’DEN GÖRÜŞTÜĞÜM İSİMLER VAR CHP’de demokrasi kalmamıştır artık. Partiyi ele geçirdiniz, koltuklarınıza oturdunuz, tüzüğü değiştirdiniz. Onun için bunlara meydan okuyacağım. Asla susmayacağım. Parti kuracağız. Hemen hemen isim belli. Memleket Hareketi’ne yakışır bir isim olacak. Tek başımıza 50+1 alacağız. CHP’den görüştüğüm isimler var, gelecekler, inanıyorum. ERKEN SEÇİM 2023’E KALMAZ Seçim dönemi yaklaşınca duruma bakacağız. Ama asla Cumhur İttifakı’nda olmayacağız. CHP’yle neden ittifak yapmayalım? Memleketin geleceği için yaparız neden yapmayalım? Erken seçimin 2023’e kalmayacağını kesin görüyorum ama ne zaman olur bilmiyorum. Daha erken olacak. “Bu böyle yarım kalmayacak” demiştim. Kenarından döndük zaten. Eğer bir ay daha erken olsaydı, 51 değil 81 gün önce aday olsaydım, CHP bazı hataları yapmasaydı bugün cumhurbaşkanıydım. Tekrar aday olmayı ben istiyorum tabi ki.

İnce’den yeni parti açıklaması: İsmi hemen hemen belli


CHP'den ayrılmayan ancak Memleket Hareketi adı altında Türkiye'yi dolaşan Muharrem İnce'den yeni parti açıklaması: Partimizin ismi hemen hemen belli. Tek başımıza 50+1 alacağız. CHP'den görüştüğüm isimler var, gelecekler, inanıyorum.


Yeni parti kurma hazırlığında olan CHP’li Muharrem İnce, gazeteci Fatih Portakal’ın YouTube kanalına konuk oldu. Memleket Hareketi’yle Türkiye’yi dolaşan İnce’nin açıklamalarından satır başları şöyle:


CHP’DEN GÖRÜŞTÜĞÜM İSİMLER VAR


CHP’de demokrasi kalmamıştır artık. Partiyi ele geçirdiniz, koltuklarınıza oturdunuz, tüzüğü değiştirdiniz. Onun için bunlara meydan okuyacağım. Asla susmayacağım. Parti kuracağız. Hemen hemen isim belli. Memleket Hareketi’ne yakışır bir isim olacak. Tek başımıza 50+1 alacağız. CHP’den görüştüğüm isimler var, gelecekler, inanıyorum.


ERKEN SEÇİM 2023’E KALMAZ


Seçim dönemi yaklaşınca duruma bakacağız. Ama asla Cumhur İttifakı’nda olmayacağız. CHP’yle neden ittifak yapmayalım? Memleketin geleceği için yaparız neden yapmayalım?


Erken seçimin 2023’e kalmayacağını kesin görüyorum ama ne zaman olur bilmiyorum. Daha erken olacak. “Bu böyle yarım kalmayacak” demiştim. Kenarından döndük zaten. Eğer bir ay daha erken olsaydı, 51 değil 81 gün önce aday olsaydım, CHP bazı hataları yapmasaydı bugün cumhurbaşkanıydım. Tekrar aday olmayı ben istiyorum tabi ki.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi