YENİDEN BAŞKAN SEÇİLEREK GÜVEN TAZELEDİ

Rize 29.07.2021 - 09:03, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2132+ kez okundu.
 

YENİDEN BAŞKAN SEÇİLEREK GÜVEN TAZELEDİ

Kalkandere’de Başkan Yetimoğlu Güven Tazeledi   Kalkandere’de Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Yapılan Olağan Genel Kurulu'nda Başkan Murat Yetimoğlu Güven Tazeledi. Rize’nin Kalkandere ilçesi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Yapılan Olağan Genel Kurulu üyelerin yoğun katılımı ile bugün gerçekleştirildi. Kalkandere Belediyesine ait çok amaçlı salonda gerçekleştirilen Esnaf Sanatkârlar ve Kredi Kooperatifi seçimine Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Güven Aksoy, Rize Halkbank Şube Müdürü Ercan Birtek ve üyeler katılım sağlarken; gerçekleştirilen seçimde mevcut Kalkandere Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Murat Yetimoğlu, katılım sağlayan üyelerin tamamının oyunu olarak tekrar başkanlığa seçildi. Genel kurul esnasında bir konuşma yapan Başkan Yetimoğlu; ‘’10 yıl gibi bir süre kapalı kalan odamızı elimizi taşın altına koyarak tekrar faaliyete aldık. Geçirdiğimiz zorlu süreçlerin ardından tüm fedakârlıkları yaparak esnafımıza destek olmaya çalıştık. Bu güne kadar kooperatif üzerinden hiçbir maddi menfaatimiz olmadı ve olmayacaktır. Yeni dönemimiz için de bizlere güvenoyu veren tüm üyelerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Bu zorlu süreçte bizlere sürekli destek olan Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Güven Aksoy ve bizden gelen hiçbir dosyayı geri çevirmeyen Rize Halkbank Şube Müdürü Ercan Birtek’e de sonsuz teşekkür ediyoruz. Desteklerinin devamını bekliyoruz.’’ dedi. Devamında açıklamalarda bulunan Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım; ‘’Mevcut başkanımız Yetimoğlu yeni bir yönetim ile sizlerden oluru aldı ve devam ediyor. Başkanımız ve yönetiminin bundan öncesinde olduğu gibi bundan sonra da ilçe esnafımıza destek olacağına, sahip çıkacağına inancım tam. Konu ilçemiz olunca bizlerde esnafımızın faydalanacağı, destek göreceği her türlü faaliyet için Murat başkanımız ile istişare içerisinde ve destekçisi olacağız. Ortak paydamız Kalkandere’miz. Sayın Yetimoğlu ve yönetimine yürekten başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun’’ dedi. Genel kurulun sonunda Başkan Yetimoğlu ve Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Aksoy tarafından, Kalkandere esnafına vermiş olduğu desteklerden dolayı Türkiye Halk Bankası Rize Şube Müdürü Ercan Birtek’e teşekkür plaketi takdim edildi. Yaklaşık iki yıldır Rize’de görev yaptığını ve bu süreçte mevcut çalışmaların içerisinde bulunmuş olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Birtek; ‘’Kooperatif başkanımız Murat bey ile birlikte sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Bizden üyelerimizin bir talebi olduğunda elimizden geldiğince seri bir şekilde işlemleri yürütüp sonuçlandırmaya çalışıyoruz. Hem şahsım hem de personelim olarak bu konuda duyarlı olmaya çalışıyoruz. Başkanımıza ve yönetimimize yeni dönemde de başarılar diliyorum.’’ dedi.

Kalkandere’de Başkan Yetimoğlu Güven Tazeledi
 

Kalkandere’de Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Yapılan Olağan Genel Kurulu'nda Başkan Murat Yetimoğlu Güven Tazeledi.


Rize’nin Kalkandere ilçesi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin Yapılan Olağan Genel Kurulu üyelerin yoğun katılımı ile bugün gerçekleştirildi. Kalkandere Belediyesine ait çok amaçlı salonda gerçekleştirilen Esnaf Sanatkârlar ve Kredi Kooperatifi seçimine Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Güven Aksoy, Rize Halkbank Şube Müdürü Ercan Birtek ve üyeler katılım sağlarken; gerçekleştirilen seçimde mevcut Kalkandere Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Murat Yetimoğlu, katılım sağlayan üyelerin tamamının oyunu olarak tekrar başkanlığa seçildi.


Genel kurul esnasında bir konuşma yapan Başkan Yetimoğlu; ‘’10 yıl gibi bir süre kapalı kalan odamızı elimizi taşın altına koyarak tekrar faaliyete aldık. Geçirdiğimiz zorlu süreçlerin ardından tüm fedakârlıkları yaparak esnafımıza destek olmaya çalıştık. Bu güne kadar kooperatif üzerinden hiçbir maddi menfaatimiz olmadı ve olmayacaktır. Yeni dönemimiz için de bizlere güvenoyu veren tüm üyelerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Bu zorlu süreçte bizlere sürekli destek olan Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Güven Aksoy ve bizden gelen hiçbir dosyayı geri çevirmeyen Rize Halkbank Şube Müdürü Ercan Birtek’e de sonsuz teşekkür ediyoruz. Desteklerinin devamını bekliyoruz.’’ dedi.


Devamında açıklamalarda bulunan Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım; ‘’Mevcut başkanımız Yetimoğlu yeni bir yönetim ile sizlerden oluru aldı ve devam ediyor. Başkanımız ve yönetiminin bundan öncesinde olduğu gibi bundan sonra da ilçe esnafımıza destek olacağına, sahip çıkacağına inancım tam. Konu ilçemiz olunca bizlerde esnafımızın faydalanacağı, destek göreceği her türlü faaliyet için Murat başkanımız ile istişare içerisinde ve destekçisi olacağız. Ortak paydamız Kalkandere’miz. Sayın Yetimoğlu ve yönetimine yürekten başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun’’ dedi.


Genel kurulun sonunda Başkan Yetimoğlu ve Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Aksoy tarafından, Kalkandere esnafına vermiş olduğu desteklerden dolayı Türkiye Halk Bankası Rize Şube Müdürü Ercan Birtek’e teşekkür plaketi takdim edildi.


Yaklaşık iki yıldır Rize’de görev yaptığını ve bu süreçte mevcut çalışmaların içerisinde bulunmuş olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Birtek; ‘’Kooperatif başkanımız Murat bey ile birlikte sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Bizden üyelerimizin bir talebi olduğunda elimizden geldiğince seri bir şekilde işlemleri yürütüp sonuçlandırmaya çalışıyoruz. Hem şahsım hem de personelim olarak bu konuda duyarlı olmaya çalışıyoruz. Başkanımıza ve yönetimimize yeni dönemde de başarılar diliyorum.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi