YENİDEN REFAHLI GENÇLER RİZESPORUN YANINDA

Spor 08.08.2022 - 20:20, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2540+ kez okundu.
 

YENİDEN REFAHLI GENÇLER RİZESPORUN YANINDA

GençRefah Rize teşkilatı Çaykur Rizespor taraftarlarınca düzenlenen destek organizasyonuna katılarak Yeşil-Mavili kulübün yanında olduklarını gösterdiler. Yeniden Refah Partisi Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Seyit Bakır ve İl Gençlik Kolları yönetimi önceki akşam saat 19.53'de düzenlenen Çaykur Rizespor'a destek organizasyonuna katıldı.   Organizasyon kapsamında ellerinde meşaleleri, üzerlerinde formalarıyla Çaykur Didi Stadyumuna kadar slogan atarak yürüyen Yeniden Refah Partisi'nin Rizeli gençleri tribünde de heyecanlarını sürdürerek Çaykur Rizespor'a destek oldu.    İl Gençlik Kolları Başkanı Seyit Bakır, "Bizler şehrimizin takımına daha sıkı sarılıp daha çok destek vereceğiz. Çünkü bizler biliyoruz ki Milli Görüş hep böyle yapmış her sahada Rize ve Rizeliye destek vermiştir, buna yeşil sahalar da dahildir" dedi.

GençRefah Rize teşkilatı Çaykur Rizespor taraftarlarınca düzenlenen destek organizasyonuna katılarak Yeşil-Mavili kulübün yanında olduklarını gösterdiler.


Yeniden Refah Partisi Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Seyit Bakır ve İl Gençlik Kolları yönetimi önceki akşam saat 19.53'de düzenlenen Çaykur Rizespor'a destek organizasyonuna katıldı.

 

Organizasyon kapsamında ellerinde meşaleleri, üzerlerinde formalarıyla Çaykur Didi Stadyumuna kadar slogan atarak yürüyen Yeniden Refah Partisi'nin Rizeli gençleri tribünde de heyecanlarını sürdürerek Çaykur Rizespor'a destek oldu. 

 

İl Gençlik Kolları Başkanı Seyit Bakır, "Bizler şehrimizin takımına daha sıkı sarılıp daha çok destek vereceğiz. Çünkü bizler biliyoruz ki Milli Görüş hep böyle yapmış her sahada Rize ve Rizeliye destek vermiştir, buna yeşil sahalar da dahildir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi