YETMEZ BIZE ÜÇ KUPA, HEDEFIMIZ AVRUPA

Spor 30.11.2021 - 10:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1519+ kez okundu.
 

YETMEZ BIZE ÜÇ KUPA, HEDEFIMIZ AVRUPA

YETMEZ BIZE ÜÇ KUPA, HEDEFIMIZ AVRUPA   12.Bölge Müdürlüğünce kurum çalışanları arasında düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasına, Bölge Müdürlüğü personeli, Rize Şube Müdürlüğü personeli ve Kaçkar Dağları Milli Park Müdürlüğü personeli olmak üzere toplam 20 kişi katılmıştır. Kaçkar Dağları Milli Park Müdürlüğünden katılan 4 personelden üç şoför turnuvada 1., 2. ve 3. olarak üç kupayı da almıştır. Organizatörlüğünü Rize'nin renkli isimlerinden İdris OCAK'ın üstlendiği yarışmada 1. Köksal PEÇE, 2. Adem KARADUMAN, 3. İbrahim ÖZMEN olmuştur.
YETMEZ BIZE ÜÇ KUPA, HEDEFIMIZ AVRUPA
 
12.Bölge Müdürlüğünce kurum çalışanları arasında düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasına, Bölge Müdürlüğü personeli, Rize Şube Müdürlüğü personeli ve Kaçkar Dağları Milli Park Müdürlüğü personeli olmak üzere toplam 20 kişi katılmıştır. Kaçkar Dağları Milli Park Müdürlüğünden katılan 4 personelden üç şoför turnuvada 1., 2. ve 3. olarak üç kupayı da almıştır.

Organizatörlüğünü Rize'nin renkli isimlerinden İdris OCAK'ın üstlendiği yarışmada 1. Köksal PEÇE, 2. Adem KARADUMAN, 3. İbrahim ÖZMEN olmuştur.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi