YKS adaylarının yardımına yine polis yetişti

Karadeniz 28.06.2020 - 11:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1750+ kez okundu.
 

YKS adaylarının yardımına yine polis yetişti

YÜKSEKÖĞRETİM Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testleri (AYT) Tokat'ta da başladı. Sınav öncesi kimliklerini evde unutan ve kaybeden adayların yardımına yine polis ekipleri yetişti. İl Nüfus Müdürlüğü'nde işlem yaptıran 4 aday, sınava yerlerine polis araçlarıyla götürüldü. Kimliğini unutan 1 öğrenci ise sınava giremedi.    YKS'nin ikinci oturumu AYT'ye girmek için sınav salonlarına gelen adaylar, 1 saat kala güvenlik kontrolünden geçirilerek, içeri alındı. Güvenlik kontrolü sırasında plastik su şişelerindeki etiketler alındı, adayların üzerindeki metal toka, yüzük, kolye ve kemerler de çıkarıldı. Kimliklerini evde unutan ve sınava geç kalan adayların yardımına ise polis ekipleri yetişti. Tokat Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu'nun talimatı doğrultusunda Tokat Valiliği İl Nüfus Müdürlüğü önünde de resmi araçlar ile polis ekipleri bekledi. Kimliklerini kaybeden ya da üzerinde fotoğraf olmayan 4 aday da İl Nüfus Müdürlüğü'nde geçici kimlik çıkardıktan sonra polis otosu ile sınavlara girecekleri okullara bırakıldı. Adaylar, sınavda ter dökerken, yakınları da dışarıda başarıları için dua etti. Kimliğini kaybeden Hasan Mete Durmuş ise sınavın başlamasına 5 dakika kala İl Nüfus Müdürlüğü'ne geldi. Yetişemeyeceğini anlayan Durmuş, sınava girmedi. Hasan Mete Durmuş'u polis ekipleri teselli etti.  

YÜKSEKÖĞRETİM Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testleri (AYT) Tokat'ta da başladı. Sınav öncesi kimliklerini evde unutan ve kaybeden adayların yardımına yine polis ekipleri yetişti. İl Nüfus Müdürlüğü'nde işlem yaptıran 4 aday, sınava yerlerine polis araçlarıyla götürüldü. Kimliğini unutan 1 öğrenci ise sınava giremedi. 

 

YKS'nin ikinci oturumu AYT'ye girmek için sınav salonlarına gelen adaylar, 1 saat kala güvenlik kontrolünden geçirilerek, içeri alındı. Güvenlik kontrolü sırasında plastik su şişelerindeki etiketler alındı, adayların üzerindeki metal toka, yüzük, kolye ve kemerler de çıkarıldı. Kimliklerini evde unutan ve sınava geç kalan adayların yardımına ise polis ekipleri yetişti. Tokat Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu'nun talimatı doğrultusunda Tokat Valiliği İl Nüfus Müdürlüğü önünde de resmi araçlar ile polis ekipleri bekledi. Kimliklerini kaybeden ya da üzerinde fotoğraf olmayan 4 aday da İl Nüfus Müdürlüğü'nde geçici kimlik çıkardıktan sonra polis otosu ile sınavlara girecekleri okullara bırakıldı. Adaylar, sınavda ter dökerken, yakınları da dışarıda başarıları için dua etti. Kimliğini kaybeden Hasan Mete Durmuş ise sınavın başlamasına 5 dakika kala İl Nüfus Müdürlüğü'ne geldi. Yetişemeyeceğini anlayan Durmuş, sınava girmedi. Hasan Mete Durmuş'u polis ekipleri teselli etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi