YÜZ YÜZE EĞİTİME DEVAM EDECEK SINIFLAR BELLİ OLDU

Eğitim 05.10.2020 - 19:38, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1629+ kez okundu.
 

YÜZ YÜZE EĞİTİME DEVAM EDECEK SINIFLAR BELLİ OLDU

Kabine toplantısı sona erdi! Erdoğan’dan yüz yüze eğitim açıklaması.   Bugün yapılan Kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , okul öncesi ve 1. sınıflardan sonra 2.,3.,4.,8. ve 12. sınıfların 12 Ekim Pazartesi günü eğitim öğretime açılacağını duyurdu    Cumhurbaşkanı Erdoğan, ana gündem maddesi yüz yüze eğitim olan Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada "Bugün yüz yüze eğitimin kapsamını genişletme kararı aldık. 2, 3 ve 4'üncü sınıflarda da yüz yüze eğitimi başlatıyoruz. 8 ve 12'nci sınıflarda da yüz yüze eğitime geçilecek" dedi Toplantı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi: Bugün yüz yüze eğitimin kapsamını genişletme kararı aldık. 2, 3 ve 4’üncü sınıflarda da yüz yüze eğitimi başlatıyoruz. 8 ve 12’nci sınıflarda da yüz yüze eğitime geçilecek.

Kabine toplantısı sona erdi! Erdoğan’dan yüz yüze eğitim açıklaması.

 

Bugün yapılan Kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , okul öncesi ve 1. sınıflardan sonra 2.,3.,4.,8. ve 12. sınıfların 12 Ekim Pazartesi günü eğitim öğretime açılacağını duyurdu 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ana gündem maddesi yüz yüze eğitim olan Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada "Bugün yüz yüze eğitimin kapsamını genişletme kararı aldık. 2, 3 ve 4'üncü sınıflarda da yüz yüze eğitimi başlatıyoruz. 8 ve 12'nci sınıflarda da yüz yüze eğitime geçilecek" dedi


Toplantı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:


Bugün yüz yüze eğitimin kapsamını genişletme kararı aldık. 2, 3 ve 4’üncü sınıflarda da yüz yüze eğitimi başlatıyoruz. 8 ve 12’nci sınıflarda da yüz yüze eğitime geçilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi