Zincirleme kazada yaralanan 2 kişi, öldü

ÇORUM 24.12.2021 - 16:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1593+ kez okundu.
 

Zincirleme kazada yaralanan 2 kişi, öldü

ÇORUM'un Sungurlu ilçesinde TIR ile 2 otomobilin karıştığı kazada yaralanan sürücü Servet Tür ile yanındaki Mehmet Akkaş, kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi.   Kaza, önceki gece Sungurlu-Kırıkkale kara yolu Kızılyarma mevkisinde meydana geldi. Çorum'dan Ankara'ya giden 66 ABP 215 plakalı TIR, bir anda alev aldı. Alevleri fark eden sürücü, aracını yolun kenarına çekip, söndürmeye çalıştı. Bu sırada Servet Tür yönetimindeki 06 K 9524 plakalı otomobil, TIR'a arkadan çarptı. Kazada sürücü Tür yaralandı. Aynı yönde seyreden Şahin Doğmuş idaresindeki 59 UY 117 plakalı otomobil de diğer araçlara çarptı. Kazada sürücü Doğmuş ile yanındaki Mehmet Akkaş, araç içerisinde sıkıştı. Yaralılar, ihbarla gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 2 kişi, bu sabah saatlerinde yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. 

ÇORUM'un Sungurlu ilçesinde TIR ile 2 otomobilin karıştığı kazada yaralanan sürücü Servet Tür ile yanındaki Mehmet Akkaş, kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi.

 

Kaza, önceki gece Sungurlu-Kırıkkale kara yolu Kızılyarma mevkisinde meydana geldi. Çorum'dan Ankara'ya giden 66 ABP 215 plakalı TIR, bir anda alev aldı. Alevleri fark eden sürücü, aracını yolun kenarına çekip, söndürmeye çalıştı. Bu sırada Servet Tür yönetimindeki 06 K 9524 plakalı otomobil, TIR'a arkadan çarptı. Kazada sürücü Tür yaralandı. Aynı yönde seyreden Şahin Doğmuş idaresindeki 59 UY 117 plakalı otomobil de diğer araçlara çarptı. Kazada sürücü Doğmuş ile yanındaki Mehmet Akkaş, araç içerisinde sıkıştı. Yaralılar, ihbarla gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 2 kişi, bu sabah saatlerinde yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi