Zonguldak'ta akademisyenlerin yargılanmasına devam edildi

Rize 23.06.2020 - 12:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2134+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta akademisyenlerin yargılanmasına devam edildi

ZONGULDAK'ta, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen 15 akademisyenin yargılanmasına devam edildi.   Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmanın ardından aralarında Bülent Ecevit Üniversitesi eski rektör yardımcısı, dekan ve öğretim görevlilerinin bulunduğu tutuksuz 15 sanık hakkında, 'Silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 7 yıl 6'şar aydan 15'er yıla kadar hapisle cezalandırılmaları talebiyle dava açıldı. Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuksuz sanıklardan bazıları ve avukatlar katıldı. Mahkeme heyeti, tanıkların dinlenmesi, dijital materyallerin incelenmesi ve dosyadaki diğer eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 8 Aralık tarihine erteledi.  

ZONGULDAK'ta, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen 15 akademisyenin yargılanmasına devam edildi.

 

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmanın ardından aralarında Bülent Ecevit Üniversitesi eski rektör yardımcısı, dekan ve öğretim görevlilerinin bulunduğu tutuksuz 15 sanık hakkında, 'Silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 7 yıl 6'şar aydan 15'er yıla kadar hapisle cezalandırılmaları talebiyle dava açıldı. Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuksuz sanıklardan bazıları ve avukatlar katıldı. Mahkeme heyeti, tanıkların dinlenmesi, dijital materyallerin incelenmesi ve dosyadaki diğer eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 8 Aralık tarihine erteledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi