Zonguldak'ta cadde ve sokaklar boşaldı

Genel 18.04.2020 - 12:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3864+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta cadde ve sokaklar boşaldı

 ZONGULDAK'ta, sokağa çıkma yasağının başlamasıyla birlikte boşalan cadde ve sokaklar, drone ile havadan görüntülendi.  İçişleri Bakanlığı'nın genelgesiyle 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta iki günlük sokağa çıkma yasağı, saat 00.00 itibariyle başladı. Sabah saatlerinde sessizliğe bürünen Zonguldak, drone ile havadan görüntülendi. Kentin en işlek caddesi Gazipaşa'da, polis ve zabıta ekipleri denetimde bulundu. Zonguldak Belediyesi, itfaiye ve temizlik görevlileri, boş kalan caddelerde dezenfeksiyon çalışması yaptı. Ekmek fırınları da servis araçlarıyla mahallelerde ekmek satışı yaptı.    30 KİŞİYE 67 BİN LİRA CEZA  Zonguldak Emniyet Müdürlüğü dün yapılan denetimlerde sosyal mesafe kurallarına uymayan 30 kişiye toplam 67 bin 190 lira para cezası kesildiğini açıkladı. Ayrıca 20 yaş altı sokağa çıkma yasağına uymayan 10 kişiye de toplam 25 bin 984 lira pazara cezası uygulandı.  

 ZONGULDAK'ta, sokağa çıkma yasağının başlamasıyla birlikte boşalan cadde ve sokaklar, drone ile havadan görüntülendi.  İçişleri Bakanlığı'nın genelgesiyle 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta iki günlük sokağa çıkma yasağı, saat 00.00 itibariyle başladı. Sabah saatlerinde sessizliğe bürünen Zonguldak, drone ile havadan görüntülendi. Kentin en işlek caddesi Gazipaşa'da, polis ve zabıta ekipleri denetimde bulundu. Zonguldak Belediyesi, itfaiye ve temizlik görevlileri, boş kalan caddelerde dezenfeksiyon çalışması yaptı. Ekmek fırınları da servis araçlarıyla mahallelerde ekmek satışı yaptı. 

 

30 KİŞİYE 67 BİN LİRA CEZA  Zonguldak Emniyet Müdürlüğü dün yapılan denetimlerde sosyal mesafe kurallarına uymayan 30 kişiye toplam 67 bin 190 lira para cezası kesildiğini açıkladı. Ayrıca 20 yaş altı sokağa çıkma yasağına uymayan 10 kişiye de toplam 25 bin 984 lira pazara cezası uygulandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi