Zonguldak'ta kar kazalara neden oldu, araçlar yolda kaldı (2)

ZONGULDAK 15.01.2021 - 16:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1549+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta kar kazalara neden oldu, araçlar yolda kaldı (2)

KAR MANZARASI DRON ILE GÖRÜNTÜLENDİ   Zonguldak'ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı dron ile görüntülendi. Zonguldak-İstanbul karayolunun Kandilli mevkiinde kar yağışıyla birlikte güzel görüntüler oluştu. Vatandaşlar araçlarıyla yüksek kesimlere çıkarak karın keyfini çıkardı. Çocuklar, aileleriyle kar topu oynadı. Zaman zaman etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle Karayolları ekipleri de çalışmalarını arttırdı. 

KAR MANZARASI DRON ILE GÖRÜNTÜLENDİ

 

Zonguldak'ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı dron ile görüntülendi. Zonguldak-İstanbul karayolunun Kandilli mevkiinde kar yağışıyla birlikte güzel görüntüler oluştu. Vatandaşlar araçlarıyla yüksek kesimlere çıkarak karın keyfini çıkardı. Çocuklar, aileleriyle kar topu oynadı. Zaman zaman etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle Karayolları ekipleri de çalışmalarını arttırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi