İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

2019 yaş Çay kampanyası başsız açıldı.

2019 yaş Çay kampanyası başsız açıldı.  Konum yine ÇAYKUR.  ÇAYKUR Rize ve bölgemizin tartışmasız en büyük kuruluşudur.  En büyük kuruluşu uzun bir süredir maalesef vekâletle yürütülüyor.  Sn. Cumhurbaşkanım ÇAYKUR’a Genel Müdür atamak için çok gecikildi. Vekâletle yürütülen görevin asalet gibi olamayacağını her zaman söyleyen birisiyim.   Asaleten görev yapmayan kalıcı imzalar atamaz.  Vekâleten makamda oturan kim olursa olsun fazla bir sorumluluk alamaz.  Bölgenin lokomotifi ÇAYKUR Genel Müdürlüğü için uzaklarda yeni isimler aramaya da gerek yok sanırım.  Kurumun içinden yetişen Bölgeyi, Kurumu ve Çayı bilen hakkında olumsuz şaibe olmayan mevcut vekil Müdür Y.Ziya Âlim’in vekâleti asalete dönmelidir. Aylardır yürüttüğü görevi deneme süresi sayılıyorsa asaleti de kısa sürede imzalanmalıdır.  ÇAYKUR Genel Müdürlüğü için daha öncede yazmıştım sağdan soldan batıdan doğudan adam aramaya gerek yok. Elinizdeki Yusuf Ziya Âlim işin üstesinden gelme deneyimine birikimine sahip olduğu kamuoyunun desteğinde gözüküyor.   Cumhurbaşkanım yeni kampanyada sıkıntılar yaşansın istemeyiz. Sizlerde buna inanırsınız.  Yaş Çay alımında ve Kuru Çay satışlarında çarkın daha iyi dönmesi için Y.Ziya Alim gibi tecrübeli kişilerin işbaşında tam yetkili olmasını isteriz.  Bölge ve Çay’ı bilen bizden birisi Yusuf Ziya Âlim konunun üstesinden gelecek tecrübededir. Bölge insanının endişe ile baktığı ÇAYKUR’un satılması konusunda mağduriyete mahal vereceğine inanmıyorum.    Vekâleten yürütülen görevlerde sağlıklı imzalar atılamıyor. Vekâleten makama oturan önünü göremez. Güzide kuruluşumuz ÇAYKUR Genel Müdürlüğü daha fazla zaman geçmeden ALİM’in asaleti imzalanmalı. 
Ekleme Tarihi: 15 Mayıs 2019 - Çarşamba

2019 yaş Çay kampanyası başsız açıldı.

2019 yaş Çay kampanyası başsız açıldı. 


Konum yine ÇAYKUR. 


ÇAYKUR Rize ve bölgemizin tartışmasız en büyük kuruluşudur. 


En büyük kuruluşu uzun bir süredir maalesef vekâletle yürütülüyor. 


Sn. Cumhurbaşkanım ÇAYKUR’a Genel Müdür atamak için çok gecikildi. Vekâletle yürütülen görevin asalet gibi olamayacağını her zaman söyleyen birisiyim.  


Asaleten görev yapmayan kalıcı imzalar atamaz. 


Vekâleten makamda oturan kim olursa olsun fazla bir sorumluluk alamaz. 


Bölgenin lokomotifi ÇAYKUR Genel Müdürlüğü için uzaklarda yeni isimler aramaya da gerek yok sanırım. 


Kurumun içinden yetişen Bölgeyi, Kurumu ve Çayı bilen hakkında olumsuz şaibe olmayan mevcut vekil Müdür Y.Ziya Âlim’in vekâleti asalete dönmelidir. Aylardır yürüttüğü görevi deneme süresi sayılıyorsa asaleti de kısa sürede imzalanmalıdır. 


ÇAYKUR Genel Müdürlüğü için daha öncede yazmıştım sağdan soldan batıdan doğudan adam aramaya gerek yok. Elinizdeki Yusuf Ziya Âlim işin üstesinden gelme deneyimine birikimine sahip olduğu kamuoyunun desteğinde gözüküyor.  


Cumhurbaşkanım yeni kampanyada sıkıntılar yaşansın istemeyiz. Sizlerde buna inanırsınız. 


Yaş Çay alımında ve Kuru Çay satışlarında çarkın daha iyi dönmesi için Y.Ziya Alim gibi tecrübeli kişilerin işbaşında tam yetkili olmasını isteriz. 


Bölge ve Çay’ı bilen bizden birisi Yusuf Ziya Âlim konunun üstesinden gelecek tecrübededir. Bölge insanının endişe ile baktığı ÇAYKUR’un satılması konusunda mağduriyete mahal vereceğine inanmıyorum.   


Vekâleten yürütülen görevlerde sağlıklı imzalar atılamıyor. Vekâleten makama oturan önünü göremez. Güzide kuruluşumuz ÇAYKUR Genel Müdürlüğü daha fazla zaman geçmeden ALİM’in asaleti imzalanmalı. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi