Hasan KARAAHMETOĞLU
Köşe Yazarı
Hasan KARAAHMETOĞLU
 

RİZESPOR'DA SUMUDİCA BİLE BENDEN BU KADAR DEDİ.....

Ç.Rizespor da Sumudica ile kazanamama sersi altı maça çıkınca maç dan sonra benden bu kadar  daha yapabileceğim bir şey  yok diye demeç vermesi bu takımın bundan sonra işi mucizelere kaldı diyeceğiz...               Her maç final maçı olan bu maç bizim için final maçı kazanmamız gerekiyor, demeçleri ile özellikle son üç maç da rakipleri ile oynayan ekibimiz  sade iki puan alması bu takımın ne kadar vasat ve kötü bir kadronun  olduğunun  en belirgin ispatıdır.                 Hadi iki maç da galibiyet alamadın eline bir fırsat daha geçti bu kez yine rakiplerinden biri Sivas al üç puanı biraz rahatla ama nerede  maç boyunca  özelllikle ilk yarıda net gol pozisyonları bulan  konuk takım  maçın hakimi olurken  bir anda on kişi kalınca tüm avantajlar bir anda ev sahibi lehine döndü derken...maçın büyük bölümünde bir kişi eksik olmasına rağmen saha da hiç bir varlık gösteremeyen sadece topa hakimiyeti olan bir ev sahibi takım ve bunun yanın da  maç boyunca etkili tek bir şut dahi çekemeyen bir  takım vardı..Yine ısrarla kapanan konuk takım karşısında havadan dan- dun oynayan bir takım olursa maç kazanma şansı bırakın  mucize olur..                 Maç boyunca oyunculara bakıyorsun bir tane sivrilen ve maçı kazanabilecek yetenekli oyuncu profili  hiç yok...Buna ilaveten Sumudica bey'in yeni sistem arayışında olup bu takıma enjekte etmesi de bana göre yanlış ..bir kere bu takım bu sistem ile oynaması hele bu ligin sonlarında mumkün değil..Diğer taraf dan alına oyunculara malum biri birbirinden vasat ve kötü diyelim de hele şu ara taransferler de alınan oyunculara bakarsak evlere şenlik..  Ya Allah aşkına şu Sunderland  diye alına gölcü'nun ben futbolcu olduğundan da şüpheliyim.. ayıp dır ya şu oyuncuyu alan futboldan anlamıyor değil  diyemiyorum.. resmen para yedi diyeceğim.. Bu oyuncu  bırakın super ligi bal ligin de bile arasan bulamazsın...Bu maçın yorumu  olmaz kardeşim kazan da nasıl kazanırsan kazan olacak tı...                              Maç sonun da Sumudica'nın açıklamaları her ne kadar doğruysa da bura da açıklama yapması bana göre yanlış olup takıma karşı öz güvenini de kaybetti demektir..Sumidica benden bu kadar bu takıma Morinho gelse bile değişmez demesi bir bakıma hem yönetime  hem de bu transferleri yapanlara karşı  bir tavrı da olsa sayın  Sumudicaya da sormalı sen bu takımı bilmiyormuydun veya Türkiye'ye ilk defa mı geldin diye sormazlarmı...                                 Sonuç olarak Ç.Rizespor kendini iyice ateş çemberine atarak bundan sonraki zorlu fikstür dezavantajını da göz önüne alırsak bu kadro ve oyun anlayışı ile bu lig de zor  veya mucize eseri kalır..
Ekleme Tarihi: 27 Şubat 2021 - Cumartesi

RİZESPOR'DA SUMUDİCA BİLE BENDEN BU KADAR DEDİ.....

Ç.Rizespor da Sumudica ile kazanamama sersi altı maça çıkınca maç dan sonra benden bu kadar  daha yapabileceğim bir şey  yok diye demeç vermesi bu takımın bundan sonra işi mucizelere kaldı diyeceğiz...
             
Her maç final maçı olan bu maç bizim için final maçı kazanmamız gerekiyor, demeçleri ile özellikle son üç maç da rakipleri ile oynayan ekibimiz  sade iki puan alması bu takımın ne kadar vasat ve kötü bir kadronun  olduğunun  en belirgin ispatıdır.
               
Hadi iki maç da galibiyet alamadın eline bir fırsat daha geçti bu kez yine rakiplerinden biri Sivas al üç puanı biraz rahatla ama nerede  maç boyunca  özelllikle ilk yarıda net gol pozisyonları bulan  konuk takım  maçın hakimi olurken  bir anda on kişi kalınca tüm avantajlar bir anda ev sahibi lehine döndü derken...maçın büyük bölümünde bir kişi eksik olmasına rağmen saha da hiç bir varlık gösteremeyen sadece topa hakimiyeti olan bir ev sahibi takım ve bunun yanın da  maç boyunca etkili tek bir şut dahi çekemeyen bir  takım vardı..Yine ısrarla kapanan konuk takım karşısında havadan dan- dun oynayan bir takım olursa maç kazanma şansı bırakın  mucize olur..
               
Maç boyunca oyunculara bakıyorsun bir tane sivrilen ve maçı kazanabilecek yetenekli oyuncu profili  hiç yok...Buna ilaveten Sumudica bey'in yeni sistem arayışında olup bu takıma enjekte etmesi de bana göre yanlış ..bir kere bu takım bu sistem ile oynaması hele bu ligin sonlarında mumkün değil..Diğer taraf dan alına oyunculara malum biri birbirinden vasat ve kötü diyelim de hele şu ara taransferler de alınan oyunculara bakarsak evlere şenlik..  Ya Allah aşkına şu Sunderland  diye alına gölcü'nun ben futbolcu olduğundan da şüpheliyim.. ayıp dır ya şu oyuncuyu alan futboldan anlamıyor değil  diyemiyorum.. resmen para yedi diyeceğim.. Bu oyuncu  bırakın super ligi bal ligin de bile arasan bulamazsın...Bu maçın yorumu  olmaz kardeşim kazan da nasıl kazanırsan kazan olacak tı... 
                           
Maç sonun da Sumudica'nın açıklamaları her ne kadar doğruysa da bura da açıklama yapması bana göre yanlış olup takıma karşı öz güvenini de kaybetti demektir..Sumidica benden bu kadar bu takıma Morinho gelse bile değişmez demesi bir bakıma hem yönetime  hem de bu transferleri yapanlara karşı  bir tavrı da olsa sayın  Sumudicaya da sormalı sen bu takımı bilmiyormuydun veya Türkiye'ye ilk defa mı geldin diye sormazlarmı...
                               
Sonuç olarak Ç.Rizespor kendini iyice ateş çemberine atarak bundan sonraki zorlu fikstür dezavantajını da göz önüne alırsak bu kadro ve oyun anlayışı ile bu lig de zor  veya mucize eseri kalır..
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi