Murat KÖSEOĞLU
Köşe Yazarı
Murat KÖSEOĞLU
 

MEMURA DA BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDENMELİDİR

BAYRAM İKRAMİYESİ   Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Bayram ikramiyesi enflasyon oranında artırılacak' açıklamasında bulumdu.   Görevi başındaki kamu çalışanlarına da bayram ikramiyesi verilmesini talep eden Köseoğlu, 12 milyon vatandaşına bayram ikramiyesi verebilen bu devletin bütçesinin, görevi başındaki kamu çalışanlarına da ikramiye verebilecek güçte olduğunu söyledi.   Bilindiği gibi, 2018 yılından bu tarafa dini bayramlar öncesinde işçi ve memur emeklilerine bayram ikramiyesi veriliyor. Çok ciddi bir meblağ olmasa da bayram ikramiyesinin sembolik bir anlamı vardır. Bayram ikramiyesi, vatandaşlarımızın eksiklerini gidermesi noktasında önemli bir hamle olmuştur. Türk Eğitim-Sen olarak bu uygulama hayata geçirildiğinde Hükümete teşekkür ettik. Ancak görevi başındaki kamu çalışanlarının da bayram ikramiyesinden faydalanmasını talep ettik. 12 milyon kişiye bayram ikramiyesi veren devletimizin görevi başındaki memurlarımıza da bayram ikramiyesi verebilecek güce sahip olduğunu düşünüyoruz.   Hükümete yakışan; işçi, işçi emeklisi ve memur emeklisine olduğu gibi görevi başındaki memura da ikramiye ödemektir.”     Murat Köseoğlu Türk Eğitim Sen Rize Şube Başkanı Türkiye Kamu Sen Rize İl Temsilcisi
Ekleme Tarihi: 14 Nisan 2021 - Çarşamba

MEMURA DA BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDENMELİDİR

BAYRAM İKRAMİYESİ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Bayram ikramiyesi enflasyon oranında artırılacak' açıklamasında bulumdu.

 

Görevi başındaki kamu çalışanlarına da bayram ikramiyesi verilmesini talep eden Köseoğlu, 12 milyon vatandaşına bayram ikramiyesi verebilen bu devletin bütçesinin, görevi başındaki kamu çalışanlarına da ikramiye verebilecek güçte olduğunu söyledi.

 

Bilindiği gibi, 2018 yılından bu tarafa dini bayramlar öncesinde işçi ve memur emeklilerine bayram ikramiyesi veriliyor. Çok ciddi bir meblağ olmasa da bayram ikramiyesinin sembolik bir anlamı vardır. Bayram ikramiyesi, vatandaşlarımızın eksiklerini gidermesi noktasında önemli bir hamle olmuştur. Türk Eğitim-Sen olarak bu uygulama hayata geçirildiğinde Hükümete teşekkür ettik. Ancak görevi başındaki kamu çalışanlarının da bayram ikramiyesinden faydalanmasını talep ettik. 12 milyon kişiye bayram ikramiyesi veren devletimizin görevi başındaki memurlarımıza da bayram ikramiyesi verebilecek güce sahip olduğunu düşünüyoruz.

 

Hükümete yakışan; işçi, işçi emeklisi ve memur emeklisine olduğu gibi görevi başındaki memura da ikramiye ödemektir.”

 

 

Murat Köseoğlu

Türk Eğitim Sen Rize Şube Başkanı

Türkiye Kamu Sen Rize İl Temsilcisi

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi