Hasan KARAAHMETOĞLU
Köşe Yazarı
Hasan KARAAHMETOĞLU
 

ATMACA BENDEN BU KADAR DEDİ...

Ç.Rizespor lig'in son maçında  Karadeniz derbisin de iyi  başladığı maçta sonunu getiremeyince rakibine mağlup  oldu..Tüm taraftarın  büyük beklentisi olduğu bu maçta ne yazık ki aşırı motivasyon bir yana bazı oyuncuların da kafalarında ligi önceden bitirmesi  de etki yapınca ilk çeyrek saati dışında istek ve arzu da  kaybolunca  taraftarların bir sezon boyunca beklentisi de boşa gitmiş oldu.                                   İkinci yarının flaş takımının hocası  Okan hoca her ne kadar sezon sonu maçı olmasına rağmen bu maçta çıkarmış olduğu on bir bana göre yine yanlış dı...Rakip takımın orta saha da çok iyi organize ve pas trafiği yapan oyunculardan kurulu olduğunu bilmesine rağmen sadece Azubuike dışında orta sahada koşan ve mücadele eden oyun olmayınca maç boyunca rakip takım oyunu istediği gibi kontrol etti..İleri de Samudio bu sezonun en kötü maçlarından birini çıkardı.. Defans da benim geldiği günden bu yana ısınamadığım bir oyuncu olan sağ bek Moroziuk yine çok hata yaptı..bu oyuncunun bu güne kadar biir adam eksiltip orta yaptığını gören var mı .?. Sade düz bir oyuncu olup  gelecek sezon kesinlikle gönderilmeli.. Yine büyük paralar ödeyerek kİralık olarak alınan  Musa çağıran  bu takım da oynayamaz..                            Diğer taraf dan maç dan ziyade taraftarlar arasında yaşananlar pek hoş karşılanmaz ise de bunların sorumlusu da yine buraya rakip seyircinin gelmesine ön ayak olanlardır..Hiç olmazsa bir kaç sene her iki takım taraftarının da birbirleri ile yapacağı maçlara seyirci gelme izni verilmemeliydi..O kadar güvenlik görevlisini ramazan akşamı lig'in bu son maçın da oraya getirip eziyet verenler kimse günahı vebalı de onların..                 Yine sözüm kapıda görev yapan emniyet mensuplarına maça girerken bizleri didik edip arayan görevliler  rakip takımın  bu maç da  atmış oldukları maytapları içeri nasıl soktular oda başka biir soru olup  gerekli sorumlu kişilerden cevap bekliyoruz.                       Sonuç  olarak  lige kötü başlayıp iyi bir ikinci yarı geçiren ekibimiz tebrik eder. gelecek sezon için hayırlı olmasını temenni ediyoruz..
Ekleme Tarihi: 25 Mayıs 2019 - Cumartesi

ATMACA BENDEN BU KADAR DEDİ...

Ç.Rizespor lig'in son maçında  Karadeniz derbisin de iyi  başladığı maçta sonunu getiremeyince rakibine mağlup  oldu..Tüm taraftarın  büyük beklentisi olduğu bu maçta ne yazık ki aşırı motivasyon bir yana bazı oyuncuların da kafalarında ligi önceden bitirmesi  de etki yapınca ilk çeyrek saati dışında istek ve arzu da  kaybolunca  taraftarların bir sezon boyunca beklentisi de boşa gitmiş oldu.
                                 
İkinci yarının flaş takımının hocası  Okan hoca her ne kadar sezon sonu maçı olmasına rağmen bu maçta çıkarmış olduğu on bir bana göre yine yanlış dı...Rakip takımın orta saha da çok iyi organize ve pas trafiği yapan oyunculardan kurulu olduğunu bilmesine rağmen sadece Azubuike dışında orta sahada koşan ve mücadele eden oyun olmayınca maç boyunca rakip takım oyunu istediği gibi kontrol etti..İleri de Samudio bu sezonun en kötü maçlarından birini çıkardı.. Defans da benim geldiği günden bu yana ısınamadığım bir oyuncu olan sağ bek Moroziuk yine çok hata yaptı..bu oyuncunun bu güne kadar biir adam eksiltip orta yaptığını gören var mı .?. Sade düz bir oyuncu olup  gelecek sezon kesinlikle gönderilmeli.. Yine büyük paralar ödeyerek kİralık olarak alınan  Musa çağıran  bu takım da oynayamaz.. 
                         
Diğer taraf dan maç dan ziyade taraftarlar arasında yaşananlar pek hoş karşılanmaz ise de bunların sorumlusu da yine buraya rakip seyircinin gelmesine ön ayak olanlardır..Hiç olmazsa bir kaç sene her iki takım taraftarının da birbirleri ile yapacağı maçlara seyirci gelme izni verilmemeliydi..O kadar güvenlik görevlisini ramazan akşamı lig'in bu son maçın da oraya getirip eziyet verenler kimse günahı vebalı de onların..
               
Yine sözüm kapıda görev yapan emniyet mensuplarına maça girerken bizleri didik edip arayan görevliler  rakip takımın  bu maç da  atmış oldukları maytapları içeri nasıl soktular oda başka biir soru olup  gerekli sorumlu kişilerden cevap bekliyoruz.
                     
Sonuç  olarak  lige kötü başlayıp iyi bir ikinci yarı geçiren ekibimiz tebrik eder. gelecek sezon için hayırlı olmasını temenni ediyoruz..
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi