İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

RİZE'DE PANDEMİ KİM İÇİN?

Beşiktaş ile oynanan futbol maçında tribünde Pandemi kurallarına uyulmaması çok tepki çekti. Mademki maça giriş serbestti, diğer tribünlere seyirci niye alınmadı. TSYD İl Temsilcisi, usta gazeteci Osman Can işin içinde olduğu için detaylıca aşağıdaki mesajı paylaştı. Bana göre çok önemli olduğu için Osman Can üstadımın yazısını aynen sütunuma almakta fayda görüyorum. Ben bir gazeteci olarak tribüne alınmıyorum ama bunca seyirci nasıl giriyor. Osman Can’ın yazısı’ ’KAPANMAYLA SALGINI ÖNLEYECEKLERİNİ SÖYLEYENLERE İTHAF OLUNUR !!! Pandemi kuralları kimlere uygulanıyor ??? Korana virüsle mücadele kapsamında en uzun süreli pandemi kapanmasının başladığı saatten 1, 5 saat sonra Rize’de oynanan ÇAYKUR Rizespor- Beşiktaş maçında stadın durumu. Hani eskiden bir deyim vardı kim takar Yalova Kaymakamını diye ((gerçi Yalova artık vilayet oldu. Kaymakamı kalmadı) Tüm dünyada olduğu gibi liglerimizde de karşılaşmalara seyirci alınması yasaklanmıştı. Bu ne perhiz ne lahana turşusu. ÇAYKUR Rizespor - Beşiktaş maçında kurallar rafa kaldırıldı. Normal maçlarda görülmeyen bir kalabalık vardı. Stat dışında da araç parkında yer yoktu. Rize stadında pandemiyle adeta dalga geçildi. Burası Türkiye her kural lastik gibi asıldığın o tarafa gelir.. Beşiktaş'ın 20 kişilik kontenjanı vardı. 19 kişiyle kontenjanını kapattı.  Beşiktaş Başkanı Trabzonlu olunca su kurnazlığıyla yolunu bulup Cumhurbaşkanlığı kontenjanından 20 kişilik ek akreditasyon kontenjan almayı başardı Trabzonlu dostları için. Tribünün dolmasına seyirci kalan Federasyon temsilcisi emir yukardan gelince çaresiz kaldı. Pandemi yasağının başladığı saat 19 dan sonra bu kadar kişinin nasıl sokağa çıktığını kim açıklayacak, doğacak sonuçlardan kim sorumlu olacak merak ediyorum’’. Osman Can arkadaşımın yazısı aynen böyle. Anlamadığım Rize’de kurallar, kanunlar, konular adamına göre mi değişir. Büyük takımdan isen, AKP li isen, Trabzonlu isen ve de Saraya yakın isen kuralsızlık mı olmalı. Yazık ki yazık Rize’me. Kimlerin elinde kaldın. Yetkili aramaya gerek yok kanısındayım, yetkisizlik had safhada çünkü.
Ekleme Tarihi: 29 Nisan 2021 - Perşembe

RİZE'DE PANDEMİ KİM İÇİN?

Beşiktaş ile oynanan futbol maçında tribünde Pandemi kurallarına uyulmaması çok tepki çekti.


Mademki maça giriş serbestti, diğer tribünlere seyirci niye alınmadı.


TSYD İl Temsilcisi, usta gazeteci Osman Can işin içinde olduğu için detaylıca aşağıdaki mesajı paylaştı.


Bana göre çok önemli olduğu için Osman Can üstadımın yazısını aynen sütunuma almakta fayda görüyorum. Ben bir gazeteci olarak tribüne alınmıyorum ama bunca seyirci nasıl giriyor.


Osman Can’ın yazısı’ ’KAPANMAYLA SALGINI ÖNLEYECEKLERİNİ SÖYLEYENLERE İTHAF OLUNUR !!!


Pandemi kuralları kimlere uygulanıyor ???


Korana virüsle mücadele kapsamında en uzun süreli pandemi kapanmasının başladığı saatten 1, 5 saat sonra Rize’de oynanan ÇAYKUR Rizespor- Beşiktaş maçında stadın durumu.


Hani eskiden bir deyim vardı kim takar Yalova Kaymakamını diye ((gerçi Yalova artık vilayet oldu. Kaymakamı kalmadı) Tüm dünyada olduğu gibi liglerimizde de karşılaşmalara seyirci alınması yasaklanmıştı.


Bu ne perhiz ne lahana turşusu.


ÇAYKUR Rizespor - Beşiktaş maçında kurallar rafa kaldırıldı.


Normal maçlarda görülmeyen bir kalabalık vardı.


Stat dışında da araç parkında yer yoktu. Rize stadında pandemiyle adeta dalga geçildi.


Burası Türkiye her kural lastik gibi asıldığın o tarafa gelir..


Beşiktaş'ın 20 kişilik kontenjanı vardı. 19 kişiyle kontenjanını kapattı.  Beşiktaş Başkanı Trabzonlu olunca su kurnazlığıyla yolunu bulup Cumhurbaşkanlığı kontenjanından 20 kişilik ek akreditasyon kontenjan almayı başardı Trabzonlu dostları için.


Tribünün dolmasına seyirci kalan Federasyon temsilcisi emir yukardan gelince çaresiz kaldı.


Pandemi yasağının başladığı saat 19 dan sonra bu kadar kişinin nasıl sokağa çıktığını kim açıklayacak, doğacak sonuçlardan kim sorumlu olacak merak ediyorum’’.


Osman Can arkadaşımın yazısı aynen böyle.


Anlamadığım Rize’de kurallar, kanunlar, konular adamına göre mi değişir.


Büyük takımdan isen, AKP li isen, Trabzonlu isen ve de Saraya yakın isen kuralsızlık mı olmalı.


Yazık ki yazık Rize’me. Kimlerin elinde kaldın.


Yetkili aramaya gerek yok kanısındayım, yetkisizlik had safhada çünkü.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi