İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

İKİZDERE’DEN GEZİ ÇIKMAZ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener geçen hafta ilk kez İkizdere’ye geldi. Bu program İlçe Başkanın söylediğine göre Ramazan ayında hazırlanmış. İşkencede Vadisinde günlerdir tepki gösteren yöre insanının derdini dinlemek amacıyla Ankara’dan Trabzon’a uçakla sonra direkt İkizdere’ye gelmiş.      Kalabalık bir araç konvoyu eşliğinde ilçeye geldiğinde İlçe Başkanı tarafından çiçekle karşılanana kadar her şey güzel cereyan etti.      Bu ilçe misafirperverdir, bugüne kadar gelen misafire kötü söz kaba davranış yaptığı görülmemiş, şahsen Kürtçü olduğunu saklamayan Bayındırlık Bakanı Şerafettin Elçi yi bu ilçede görmüş birisiyim(yıl 1978) ve sağ sol kavgalarının zirvede olduğu o dönemde hiçbir olumsuz tepki olmamıştır.     Şerafettin Elçi’ye tepki göstermeyen o insanlar aptal değil misafirperverdi.      Bu hatırayı niye yazdım, demek istediğim İkizdere insanı uysaldır ve misafire saygılıdır.      Gördüklerimizi bildiklerimizi süzgeçten geçirerek yazmaya çalışan gazeteciyim.      Siyasetçinin seveni olduğu kadar sevmeyeni de vardır.      Hiç kimse kimseyi sevmek mecburiyetinde de değil ama saygı göstermek zorundadır.     Meral Akşener siyasetçi, eski bakan ve Mecliste Gurubu olan bir partinin Genel Başkanı. Siyaseten Erdoğan’ın da rakibi, ayrıca Rize gelini ve üstelik İkizdere’ye yöre halkının yapılmasını istemediği Taş Ocağına tepki gösterenleri dinlemek için ilçeye geliyor.     Nasıl bir hırs veya hınç var ki aracından inip esnafla selamlaşmak üzereyken adeta düşmanmış gibi protesto ve tepkilerle karşılaşıyor. İsimler üzerinde duracak değilim ama yapılan provokasyonlar ortada.     Bölücü hainlere çadır mahkemeleri kurulurken, bölücü hainin mektubu devletin televizyonundan okunurken böyle tepki gösterilmedi. Bu tepki gösterenler o zaman koyun mu bekliyordu.     Akşener, Ankara’da Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı için tasvip etmediğimiz sözler söyledi. O sözler asla kabul edilemez, şahsen bende kınıyorum.     Ankara’da söylenen sözün cevap yeri İkizdere değildi.     Genel Başkanların söylemlerini eleştirip sonuca varmanın yeri İkizdere değildi. Onlar Ankara’da birbirlerine her türlü cevabı verebilirdi, acaba İkizdere’deki ucuz kahramanlığa madalya mı yoksa Gezi mi bekleniyor.     Nahoş gelişmelerden sonra günlerdir yazılı ve görsel medyada Sn. Akşener’in uğradığı Rize ve dolayısıyla İkizdere gündemden hiç düşmedi. Daha doğrusu köşede atılmış ilçe İkizdere hiç bu kadar yazılıp söylenmemişti.      Bu olayların yaşanmaması lazımdı.     Şunun bilinmesini isterim ki İkizdere’den Gezi çıkmaz herkes bunu bilsin.
Ekleme Tarihi: 24 Mayıs 2021 - Pazartesi

İKİZDERE’DEN GEZİ ÇIKMAZ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener geçen hafta ilk kez İkizdere’ye geldi.


Bu program İlçe Başkanın söylediğine göre Ramazan ayında hazırlanmış. İşkencede Vadisinde günlerdir tepki gösteren yöre insanının derdini dinlemek amacıyla Ankara’dan Trabzon’a uçakla sonra direkt İkizdere’ye gelmiş.

    
Kalabalık bir araç konvoyu eşliğinde ilçeye geldiğinde İlçe Başkanı tarafından çiçekle karşılanana kadar her şey güzel cereyan etti.

    
Bu ilçe misafirperverdir, bugüne kadar gelen misafire kötü söz kaba davranış yaptığı görülmemiş, şahsen Kürtçü olduğunu saklamayan Bayındırlık Bakanı Şerafettin Elçi yi bu ilçede görmüş birisiyim(yıl 1978) ve sağ sol kavgalarının zirvede olduğu o dönemde hiçbir olumsuz tepki olmamıştır.

   
Şerafettin Elçi’ye tepki göstermeyen o insanlar aptal değil misafirperverdi.

    
Bu hatırayı niye yazdım, demek istediğim İkizdere insanı uysaldır ve misafire saygılıdır.

    
Gördüklerimizi bildiklerimizi süzgeçten geçirerek yazmaya çalışan gazeteciyim.

    
Siyasetçinin seveni olduğu kadar sevmeyeni de vardır.

    
Hiç kimse kimseyi sevmek mecburiyetinde de değil ama saygı göstermek zorundadır.

   
Meral Akşener siyasetçi, eski bakan ve Mecliste Gurubu olan bir partinin Genel Başkanı. Siyaseten Erdoğan’ın da rakibi, ayrıca Rize gelini ve üstelik İkizdere’ye yöre halkının yapılmasını istemediği Taş Ocağına tepki gösterenleri dinlemek için ilçeye geliyor.

   
Nasıl bir hırs veya hınç var ki aracından inip esnafla selamlaşmak üzereyken adeta düşmanmış gibi protesto ve tepkilerle karşılaşıyor. İsimler üzerinde duracak değilim ama yapılan provokasyonlar ortada.

   
Bölücü hainlere çadır mahkemeleri kurulurken, bölücü hainin mektubu devletin televizyonundan okunurken böyle tepki gösterilmedi. Bu tepki gösterenler o zaman koyun mu bekliyordu.

   
Akşener, Ankara’da Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı için tasvip etmediğimiz sözler söyledi. O sözler asla kabul edilemez, şahsen bende kınıyorum.

   
Ankara’da söylenen sözün cevap yeri İkizdere değildi.

   
Genel Başkanların söylemlerini eleştirip sonuca varmanın yeri İkizdere değildi. Onlar Ankara’da birbirlerine her türlü cevabı verebilirdi, acaba İkizdere’deki ucuz kahramanlığa madalya mı yoksa Gezi mi bekleniyor.

   
Nahoş gelişmelerden sonra günlerdir yazılı ve görsel medyada Sn. Akşener’in uğradığı Rize ve dolayısıyla İkizdere gündemden hiç düşmedi. Daha doğrusu köşede atılmış ilçe İkizdere hiç bu kadar yazılıp söylenmemişti.

    
Bu olayların yaşanmaması lazımdı.

   
Şunun bilinmesini isterim ki İkizdere’den Gezi çıkmaz herkes bunu bilsin.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi