İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

RİZESPOR İYİ YOLDA

12.hafta süper lig maçını ,fikstürde 3.sırada bulunan güçlü rakibi Alanyaspor’u 2-0 lık net bir skorla yenen ÇAYKUR Rizespor oynadığı futbolla önümüzdeki maçları için ümit verdi.    10.haftada kendi sahasında Kasımpaşa’yı son saniye gölüyle yenerken ilk üç puanını alan Rize geçen hafta deplasman da olsa oynadığı güzel futbolla Trabzonspor’u elinden kaçırmıştı.    Trabzon maçında yenilmesini tecrübesizliğine bağlayanlar oldu. o maçta Kaleci tuttuğu topu elinden kaçırmasa bir puan cepteydi. Hakemin uydurduğu aleyhimize verdiği penaltı halen tartışılıyor.     Puanlar gitti takım düzelmeye başladı diyebiliriz.    Ligin son sırasında bulunmak iyi değil. Göze de hoş gelmiyor.    Hamza Hamzaoğlu ve ekibi önündeki takımları iyi analiz ederek oynayacağı maçlara çok iyi hazırlanmalı.    Alanya maçındaki futbol seyirciye ayrı bir heyecan kattı, gelecek maçları için ümit verdi.     Dış sahada puanı unutan bu takım önce Kasımpaşa, sonra Trabzon ve son hafta Alanya önünde ezilmedi.     Sahada başarıyla mücadele eden isimlere takılmayacağım. Tamamı başarılıydı, hırslıydı. İnşallah aynı şevkle yoluna devam etmeli.      
Ekleme Tarihi: 06 Kasım 2021 - Cumartesi

RİZESPOR İYİ YOLDA

12.hafta süper lig maçını ,fikstürde 3.sırada bulunan güçlü rakibi Alanyaspor’u 2-0 lık net bir skorla yenen ÇAYKUR Rizespor oynadığı futbolla önümüzdeki maçları için ümit verdi.

  
10.haftada kendi sahasında Kasımpaşa’yı son saniye gölüyle yenerken ilk üç puanını alan Rize geçen hafta deplasman da olsa oynadığı güzel futbolla Trabzonspor’u elinden kaçırmıştı.

  
Trabzon maçında yenilmesini tecrübesizliğine bağlayanlar oldu. o maçta Kaleci tuttuğu topu elinden kaçırmasa bir puan cepteydi. Hakemin uydurduğu aleyhimize verdiği penaltı halen tartışılıyor.

   
Puanlar gitti takım düzelmeye başladı diyebiliriz.

  
Ligin son sırasında bulunmak iyi değil. Göze de hoş gelmiyor.

  
Hamza Hamzaoğlu ve ekibi önündeki takımları iyi analiz ederek oynayacağı maçlara çok iyi hazırlanmalı.

  
Alanya maçındaki futbol seyirciye ayrı bir heyecan kattı, gelecek maçları için ümit verdi.

   
Dış sahada puanı unutan bu takım önce Kasımpaşa, sonra Trabzon ve son hafta Alanya önünde ezilmedi.

   
Sahada başarıyla mücadele eden isimlere takılmayacağım. Tamamı başarılıydı, hırslıydı. İnşallah aynı şevkle yoluna devam etmeli.

  

  

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi