İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

RİZE'YE ÇOCUK ONKOLOJİ GEREKLİ

Bölgemizde her geçen gün artış gösteren hastalıklar var.   Ben doktor değilim ama duyduklarımız yaşadıklarımız var.  Rize`ye Çocuk Onkoloji Hastanesi İstiyoruz sloganıyla kamuoyundan destek isteniyor ve biz bunun karşısında duramayız. Yanında olmalıyız.  Sağlık konusunda Cumhurbaşkanımızın ne kadar duyarlı olduğunu biliyoruz.  Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) gönüllüsü Bayan Yasemin Özçelik’in sosyal medyadaki isteğine kulak verelim. Çok önemli bir konuya parmak basarak istekte bulunuyor.  Yasemin Özçelik ’Rize`nin Karadeniz`de en çok lösemi vakasının görüldüğü yer olmasına karşın şehirde bir çocuk Onkoloji Hastanesinin olmadığını’ söylüyor ve yetkililerden hastane talebinde bulunuyor.  Uzun yıllardır kanser hastalarına destek olduğunu belirten Özçelik, "Uzun yıllardır kanserli hasta arkadaşlarım ile birlikte ben de Kanserle mücadele veriyorum. Ben babamı ve etrafımdaki birçok insanı hastalıktan kaybettim. Bu hastalığı evinde yaşamayan bizim yaşadıklarımızı anlayamaz. Şu an Rize'de 40'ın üzerinde lösemi hastası çocuk var. Bizim isteğimiz Rize'de bir Çocuk Onkoloji Hastanesinin açılmasıdır.  Birçok hasta yakını ile sohbet ediyoruz ve hepsinin ortak sıkıntısı hastalarını Trabzon'a götürmek zorunda kalmalarıdır.   Lösemi öldürmez, enfeksiyon öldürür.   Çocuklarımız indi bindi yapılırken yollarda maalesef perişan oluyor.  Karadeniz'de en çok lösemi hastası Rize'de var ancak Rize'de hala bir çocuk onkolojisi yok" diyerek yetkililere çağrıda bulunan bu kardeşimize bütün imkânlarımızla destek olmalıyız.  Cumhurbaşkanının şehrinde günümüzde Çocuk Hastalar sıkıntı çekmemeli.   Evet, Rize’de Çocuk Onkolojisi istiyoruz. Biz Gazeteci olarak bu konuda bütün imkânlarımızla destek olmaya hazırız.  Çocuklar ve aileleri Trabzon yolunda perişan oluyor. Arabası olmayanlar daha fazla eziyet çekiyor.   Bu konuda duyarlı herkesi kamuoyu birlikteliği bakımından Çocuk Onkoloji, Hastanesi yapımına desteğe çağırıyorum. 
Ekleme Tarihi: 26 Haziran 2019 - Çarşamba

RİZE'YE ÇOCUK ONKOLOJİ GEREKLİ

Bölgemizde her geçen gün artış gösteren hastalıklar var.  


Ben doktor değilim ama duyduklarımız yaşadıklarımız var. 


Rize`ye Çocuk Onkoloji Hastanesi İstiyoruz sloganıyla kamuoyundan destek isteniyor ve biz bunun karşısında duramayız. Yanında olmalıyız. 


Sağlık konusunda Cumhurbaşkanımızın ne kadar duyarlı olduğunu biliyoruz. 


Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) gönüllüsü Bayan Yasemin Özçelik’in sosyal medyadaki isteğine kulak verelim. Çok önemli bir konuya parmak basarak istekte bulunuyor. 


Yasemin Özçelik ’Rize`nin Karadeniz`de en çok lösemi vakasının görüldüğü yer olmasına karşın şehirde bir çocuk Onkoloji Hastanesinin olmadığını’ söylüyor ve yetkililerden hastane talebinde bulunuyor. 


Uzun yıllardır kanser hastalarına destek olduğunu belirten Özçelik, "Uzun yıllardır kanserli hasta arkadaşlarım ile birlikte ben de Kanserle mücadele veriyorum. Ben babamı ve etrafımdaki birçok insanı hastalıktan kaybettim. Bu hastalığı evinde yaşamayan bizim yaşadıklarımızı anlayamaz. Şu an Rize'de 40'ın üzerinde lösemi hastası çocuk var. Bizim isteğimiz Rize'de bir Çocuk Onkoloji Hastanesinin açılmasıdır. 


Birçok hasta yakını ile sohbet ediyoruz ve hepsinin ortak sıkıntısı hastalarını Trabzon'a götürmek zorunda kalmalarıdır.  


Lösemi öldürmez, enfeksiyon öldürür.  


Çocuklarımız indi bindi yapılırken yollarda maalesef perişan oluyor. 


Karadeniz'de en çok lösemi hastası Rize'de var ancak Rize'de hala bir çocuk onkolojisi yok" diyerek yetkililere çağrıda bulunan bu kardeşimize bütün imkânlarımızla destek olmalıyız. 


Cumhurbaşkanının şehrinde günümüzde Çocuk Hastalar sıkıntı çekmemeli.  


Evet, Rize’de Çocuk Onkolojisi istiyoruz. Biz Gazeteci olarak bu konuda bütün imkânlarımızla destek olmaya hazırız. 


Çocuklar ve aileleri Trabzon yolunda perişan oluyor. Arabası olmayanlar daha fazla eziyet çekiyor.  


Bu konuda duyarlı herkesi kamuoyu birlikteliği bakımından Çocuk Onkoloji, Hastanesi yapımına desteğe çağırıyorum. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi