İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

RİZESPOR'DA KAPTAN GEMİYİ KURTARDI

Son maçlarda verilen puanlar seyirciyi üzmüştü.   Rize’de belki de ilk kez kar yağışı dolayısıyla bir maçın yarıda kaldığına şahit olduk, ben böyle bir erteleme olduğunu hatırlamıyorum.    Çarşamba günü zamanında başlayan Antalya maçı yoğun kar yağışı sonrası 23.dakikada ertelenmişti.    Bugün 23.dakikadan sonra azda olsa yine kar yağışı alında başlayan maçta soğuk havaya rağmen mücadele ile sıcak bir oyun oynandı.     Faik Bakoğlu ile sloganım olan 3 gol üç puan tek yönlü olmasa da maçta üç gol oldu.     Kaleci Tarık’ın ilk yarıda yediği talihsiz gol maçın gidişatını da değiştirdi.     Yediği golden sonra maça asılan Rizesporlu oyuncular büyük oranda amansız bir mücadele verdi.    Haklı penaltı sonucu berabere gelen maçın galibi Rizespor olmalıydı ve oldu.     O ağır sahada 3 puanı getiren kaptan Gökhan Gönül performansı ile alkış aldı ümit verdi.    Haydi, Rizespor sen bu mücadeleyi gösterirsen düşmeye adaylıktan çıkmış olacaksın.     Başarılar diliyorum.     Kaptan kafasıyla 3 puanı alarak şimdilik geminin karaya vurmasını önledi.  
Ekleme Tarihi: 20 Ocak 2022 - Perşembe

RİZESPOR'DA KAPTAN GEMİYİ KURTARDI

Son maçlarda verilen puanlar seyirciyi üzmüştü.

 
Rize’de belki de ilk kez kar yağışı dolayısıyla bir maçın yarıda kaldığına şahit olduk, ben böyle bir erteleme olduğunu hatırlamıyorum.

  
Çarşamba günü zamanında başlayan Antalya maçı yoğun kar yağışı sonrası 23.dakikada ertelenmişti.

  
Bugün 23.dakikadan sonra azda olsa yine kar yağışı alında başlayan maçta soğuk havaya rağmen mücadele ile sıcak bir oyun oynandı.

   
Faik Bakoğlu ile sloganım olan 3 gol üç puan tek yönlü olmasa da maçta üç gol oldu.

   
Kaleci Tarık’ın ilk yarıda yediği talihsiz gol maçın gidişatını da değiştirdi.

   
Yediği golden sonra maça asılan Rizesporlu oyuncular büyük oranda amansız bir mücadele verdi.

  
Haklı penaltı sonucu berabere gelen maçın galibi Rizespor olmalıydı ve oldu.

   
O ağır sahada 3 puanı getiren kaptan Gökhan Gönül performansı ile alkış aldı ümit verdi.

  
Haydi, Rizespor sen bu mücadeleyi gösterirsen düşmeye adaylıktan çıkmış olacaksın.

   
Başarılar diliyorum.

   
Kaptan kafasıyla 3 puanı alarak şimdilik geminin karaya vurmasını önledi.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi