İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

RİZESPOR DÜŞMELİ Mİ?

    Takım bu gidişle devam ederse kesinlikle küme düşer.     Seyirciye sabır deniliyor ama nereye kadar.     Yazık günahtır bir şehrin markasına bu kadar nankörlük yapılmamalı.     Rizespor içerde dışarda puan dağıtmaya devam ediyor.     Maçlarda ara vermek bu takıma yaramıyor belki de. Her ara verildiğinde yeniliyor.     Son maçlarında evinde kazanmış olan Rizespor’da bu kez rehavet havası vardı ki 5 dakika içinde iki gol yiyince bocalamaya başladılar.    Şu bir görünen gerçek ki Adana Demirspor Rizespor’dan fiziki olarak çok üstün bir takım, mücadeleyi bırakmadılar ve haklı bir 3 puanla Adanaya dönmüş oldular.     Takımda heyecan yok.     Yeni transferleri ilk on birde başta oyuna sokmayan Hamza hocanın da bu mağlubiyette payı vardı.     Tek golü atan Yusuf Sarı niye ilk on birde sahada değildi.     Hemen her maçta kart gören Alper Potuk kendini halen FB de mi zannediyor. Çok zayıf kalıyor.      Takımı daha iyi analiz eden Hasan Karaahmetoğlu arkadaşımız Hamza hocaya gönderme yaparken ‘’Alper’e, Sabo’'ya bu kadar ısrar etmen deki gayen ne’’ diyerek haklı sitemde bulunuyor.      Yeni transferler Bolosia ve Yusuf ile başlasa Fernandese ile bu maç alınırdı.      Ligde tutunmak için mücadele ediliyorsa yetenekli oyuncularla savaşmayı hücum oynamayı kafaya sokmalıydınız.       Bir maç kaybetme ile her şey bitmiş değil ama ayakta sağlam durmak lazım.       Bu takım kolay düşmemeli.
Ekleme Tarihi: 08 Şubat 2022 - Salı

RİZESPOR DÜŞMELİ Mİ?

    Takım bu gidişle devam ederse kesinlikle küme düşer.

    Seyirciye sabır deniliyor ama nereye kadar.

    Yazık günahtır bir şehrin markasına bu kadar nankörlük yapılmamalı.

    Rizespor içerde dışarda puan dağıtmaya devam ediyor.

    Maçlarda ara vermek bu takıma yaramıyor belki de. Her ara verildiğinde yeniliyor.

    Son maçlarında evinde kazanmış olan Rizespor’da bu kez rehavet havası vardı ki 5 dakika içinde iki gol yiyince bocalamaya başladılar.

   Şu bir görünen gerçek ki Adana Demirspor Rizespor’dan fiziki olarak çok üstün bir takım, mücadeleyi bırakmadılar ve haklı bir 3 puanla Adanaya dönmüş oldular.

    Takımda heyecan yok.

    Yeni transferleri ilk on birde başta oyuna sokmayan Hamza hocanın da bu mağlubiyette payı vardı.

    Tek golü atan Yusuf Sarı niye ilk on birde sahada değildi.

    Hemen her maçta kart gören Alper Potuk kendini halen FB de mi zannediyor. Çok zayıf kalıyor.

     Takımı daha iyi analiz eden Hasan Karaahmetoğlu arkadaşımız Hamza hocaya gönderme yaparken ‘’Alper’e, Sabo’'ya bu kadar ısrar etmen deki gayen ne’’ diyerek haklı sitemde bulunuyor.

     Yeni transferler Bolosia ve Yusuf ile başlasa Fernandese ile bu maç alınırdı.

     Ligde tutunmak için mücadele ediliyorsa yetenekli oyuncularla savaşmayı hücum oynamayı kafaya sokmalıydınız.

      Bir maç kaybetme ile her şey bitmiş değil ama ayakta sağlam durmak lazım.

      Bu takım kolay düşmemeli.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi