İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

RİZESPOR NE OLACAK

 Her sezon kötü gidişle karşılaşıyoruz.  Bu takım hedefi olan bir sırada niye mücadele edemez. Bir Sivas Avrupa’ya gidiyor Rize niye gidemiyor.  Takıma alınan oyuncuları nereden seçiyorlar. Öncelikle yapılan transferler yanlış olduğu için sakıntılar yaşanıyor. Son Başak şehir maçında da bir kez daha gördük. Topçularımız mücadeleden aciz. Futbolcu diye alınanlar dökülüyor. Ayakla duran yok mu elbette var 1-2 kişi fazla yok. Trabzon’dan alınan Yusuf Sarı ve kiralık olarak gelen Fernades mükemmel bir oyuncu aldığı paranın hakkını veren bir oyuncular. Fernades’in attığı müthiş deparlar gol ile sonuçlanmadı ama gerçek bir oyuncu. Takımda Yusuf Sarı ve Fernades formasının hakkını veriyor. Diğer oyunculara gelince 2. Golün müsebbibi Eren Albayrak’ı takıma kim aldı Allah aşkına. Bu Eren’in adı var kendi yok. Kadroya alınması bile gereksiz. Hiçbir katısı olacağına inanmıyorum. Bir başka pasif kalan ve rakibe girdiği her topu kaybeden Cemali Sertel .Bu da takımdan gönderilmesi gereken bir isim. Mücadele eden adamın yoksa ligde tutunmak çok zor. Ç.Rizespor bu durumda. Kötü gidişe dur demeye başlayan seyirci yönetimi istifaya davet ediyorsa bir şeyler iyi gitmiyor demektir. Son sıralarda demir atan Rizespor ne yapar bilinmez. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun gitmesi çare değildir. Çünkü oynayan oyuncularda ruh yok. Hamzaoğlu’nun yerine kim gelir ve takıma katkısı olur mu zamanla bakacağız.  Tecrübeli Gökhan Gönül mücadele etmek istiyor ama yaş itibariyle yeterli olamıyor. Büyük ümitlerle alınan Alper Potuk boşuna alınmış. Kart görmekten başka yaptığı bir şey yok. Takımda hesap vermesi gereken birileri var ise beceriksiz topçuları Rize’ye getirendi. Ayrıca AŞ. Rizespor’a yarayan bir sistem değil. Şirket sahiplerinin takımı olması seyirciyi sahadan uzaklaştırdı. Buna çözüm bulunmalı.    
Ekleme Tarihi: 20 Şubat 2022 - Pazar

RİZESPOR NE OLACAK

 Her sezon kötü gidişle karşılaşıyoruz.

 Bu takım hedefi olan bir sırada niye mücadele edemez. Bir Sivas Avrupa’ya gidiyor Rize niye gidemiyor.

 Takıma alınan oyuncuları nereden seçiyorlar. Öncelikle yapılan transferler yanlış olduğu için sakıntılar yaşanıyor.

Son Başak şehir maçında da bir kez daha gördük. Topçularımız mücadeleden aciz.

Futbolcu diye alınanlar dökülüyor.

Ayakla duran yok mu elbette var 1-2 kişi fazla yok.

Trabzon’dan alınan Yusuf Sarı ve kiralık olarak gelen Fernades mükemmel bir oyuncu aldığı paranın hakkını veren bir oyuncular. Fernades’in attığı müthiş deparlar gol ile sonuçlanmadı ama gerçek bir oyuncu.

Takımda Yusuf Sarı ve Fernades formasının hakkını veriyor.

Diğer oyunculara gelince 2. Golün müsebbibi Eren Albayrak’ı takıma kim aldı Allah aşkına. Bu Eren’in adı var kendi yok. Kadroya alınması bile gereksiz. Hiçbir katısı olacağına inanmıyorum.

Bir başka pasif kalan ve rakibe girdiği her topu kaybeden Cemali Sertel .Bu da takımdan gönderilmesi gereken bir isim.

Mücadele eden adamın yoksa ligde tutunmak çok zor.

Ç.Rizespor bu durumda.

Kötü gidişe dur demeye başlayan seyirci yönetimi istifaya davet ediyorsa bir şeyler iyi gitmiyor demektir.

Son sıralarda demir atan Rizespor ne yapar bilinmez.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun gitmesi çare değildir. Çünkü oynayan oyuncularda ruh yok. Hamzaoğlu’nun yerine kim gelir ve takıma katkısı olur mu zamanla bakacağız.

 Tecrübeli Gökhan Gönül mücadele etmek istiyor ama yaş itibariyle yeterli olamıyor. Büyük ümitlerle alınan Alper Potuk boşuna alınmış. Kart görmekten başka yaptığı bir şey yok.

Takımda hesap vermesi gereken birileri var ise beceriksiz topçuları Rize’ye getirendi.

Ayrıca AŞ. Rizespor’a yarayan bir sistem değil. Şirket sahiplerinin takımı olması seyirciyi sahadan uzaklaştırdı. Buna çözüm bulunmalı.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi