Fatih Sultan KAR
Köşe Yazarı
Fatih Sultan KAR
 

DOSTLUK HER ŞEYİN ÖNÜNDEDİR!

Taka Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Usta Gazeteci Ağabeyim Yusuf Turgut şahsıma ait görüşlere de yer vererek gazetesindeki Futbol Dünyası isimli köşesinde “Dostluk her şeyin önündedir” başlığıyla Trabzon- Rize dostluğuna güzel bir yazı kaleme aldı, Kendisine teşekkür ederek yazıyı sizlerle paylaşıyorum…   Sevgili Okullar, Biz biriz, biz Karadenizliler bu ülkenin teminatıyız. Trabzon ve Rize'yi iki takım ve şehir üzerinden yarıştırmaya çalışanlar inanın ne Trabzonludur ne de Rizeli. Onlar farklı takımlara gönül vermiş insanlardır.   Rize ve Trabzon arasında Başkan Ekrem Cengiz ile başlayan dostluk Hasan Kemal Yardımcı, Hasan Kartal ve Tahir Kıran ile devam ediyor. Trabzonspor yıllar içinde şampiyonluğa gitti. Olmadığı yıllar oldu. Halta bir ora Trabzonspor küme mücadelesi verirken Sevgili Ekrem Cengiz Trabzon'a stoperi Kürşat'ı verdi. Trabzonspor'da yöneticilik yaptı. Trabzonspor'un başında Rizeli ve Rizespor un santraforu Abdulah Avcı var. Okurlarımın engin hoşgörüsüne sığınarak bir şey daha yazacağım. Tam 30 yıldır Mesut Yılmaz, Murat Karayalçın ve Tayyip Erdoğan’a Trabzonlular destek vermektedir. Hemşerim ve komşum dururken başkasına veremem diyerek….   Doğrudur. Rizespor bu yıl yine altta kaldı. İki Galatasaray maçı var ki biri 3-2 bitti, diğeri 4-2. Rizespor açıkta katledildi. Sadece Galatasaray'ı kurtarma adına bunlar yapıldı. Bugün Tahir Kıran’ın 13 hakemin kellesini aldığının iddia edilmesinin sebebi de budur ve o hakemlerden biri de lülenin içindedir. Bu akşam Rize’de önemli bir maç oynanacak. Rizespor son bir hamle ile Trabzonspor’u mağlup etmeye çalışacak. Trabzonspor'da kazanarak şampiyonluğu birkaç hafta içinde sonlandırmak ve en erken şampiyon olan takım olmaya çalışacak. Maç kâğıt üzerinde ve kadro derinliği olarak Trabzonspor'dan yana ama ortada bir de sahasında 5 maç karanmış iyi oynayan bir Rizespor var.   Geldiği günden beri bir çıkış arayan Bülent Korkmaz ve öğrencileri var. Onun için sonucu ne olursa olsun. Hem tribünleri hem de sahası dostluk içinde başlayan ve biten bir maç olsun. Fatih Sultan Kar ne güzel demiş   Dil aynıdır, kültür aynı, aş aynı Sevinç aynı, gözlerdeki yaş aynı Deniz aynı, bastığımız taş aynı İki kutsal şehre sevdamız eştir Trabzon ve Rize dosttur, kardeştir.   Spor Toto Süper Lig’in 30. Haftasında Rize'de Karadeniz iki güzide kulübü Çaykur Rizespor ve Trabzonspor İle karşı karşıya gelecek. Bu iki güzide kulübün dostluğu komşuluğu futbolun borsada değil de arsa da oynadığı zamanlara dayanıyor. Kişilerin bireysel yanlışlarını şehirlere mal etmeden dostça kardeşçe bir maç olması dileğiyle.
Ekleme Tarihi: 18 Mart 2022 - Cuma

DOSTLUK HER ŞEYİN ÖNÜNDEDİR!

Taka Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Usta Gazeteci Ağabeyim Yusuf Turgut şahsıma ait görüşlere de yer vererek gazetesindeki Futbol Dünyası isimli köşesinde “Dostluk her şeyin önündedir” başlığıyla Trabzon- Rize dostluğuna güzel bir yazı kaleme aldı, Kendisine teşekkür ederek yazıyı sizlerle paylaşıyorum…

 

Sevgili Okullar,

Biz biriz, biz Karadenizliler bu ülkenin teminatıyız. Trabzon ve Rize'yi iki takım ve şehir üzerinden yarıştırmaya çalışanlar inanın ne Trabzonludur ne de Rizeli. Onlar farklı takımlara gönül vermiş insanlardır.

 

Rize ve Trabzon arasında Başkan Ekrem Cengiz ile başlayan dostluk Hasan Kemal Yardımcı, Hasan Kartal ve Tahir Kıran ile devam ediyor. Trabzonspor yıllar içinde şampiyonluğa gitti. Olmadığı yıllar oldu. Halta bir ora Trabzonspor küme mücadelesi verirken Sevgili Ekrem Cengiz Trabzon'a stoperi Kürşat'ı verdi. Trabzonspor'da yöneticilik yaptı. Trabzonspor'un başında Rizeli ve Rizespor un santraforu Abdulah Avcı var. Okurlarımın engin hoşgörüsüne sığınarak bir şey daha yazacağım. Tam 30 yıldır Mesut Yılmaz, Murat Karayalçın ve Tayyip Erdoğan’a Trabzonlular destek vermektedir. Hemşerim ve komşum dururken başkasına veremem diyerek….

 

Doğrudur. Rizespor bu yıl yine altta kaldı. İki Galatasaray maçı var ki biri 3-2 bitti, diğeri 4-2. Rizespor açıkta katledildi. Sadece Galatasaray'ı kurtarma adına bunlar yapıldı. Bugün Tahir Kıran’ın 13 hakemin kellesini aldığının iddia edilmesinin sebebi de budur ve o hakemlerden biri de lülenin içindedir. Bu akşam Rize’de önemli bir maç oynanacak. Rizespor son bir hamle ile Trabzonspor’u mağlup etmeye çalışacak. Trabzonspor'da kazanarak şampiyonluğu birkaç hafta içinde sonlandırmak ve en erken şampiyon olan takım olmaya çalışacak. Maç kâğıt üzerinde ve kadro derinliği olarak Trabzonspor'dan yana ama ortada bir de sahasında 5 maç karanmış iyi oynayan bir Rizespor var.

 

Geldiği günden beri bir çıkış arayan Bülent Korkmaz ve öğrencileri var. Onun için sonucu ne olursa olsun. Hem tribünleri hem de sahası dostluk içinde başlayan ve biten bir maç olsun. Fatih Sultan Kar ne güzel demiş

 

Dil aynıdır, kültür aynı, aş aynı

Sevinç aynı, gözlerdeki yaş aynı

Deniz aynı, bastığımız taş aynı

İki kutsal şehre sevdamız eştir

Trabzon ve Rize dosttur, kardeştir.

 

Spor Toto Süper Lig’in 30. Haftasında Rize'de Karadeniz iki güzide kulübü Çaykur Rizespor ve Trabzonspor İle karşı karşıya gelecek. Bu iki güzide kulübün dostluğu komşuluğu futbolun borsada değil de arsa da oynadığı zamanlara dayanıyor. Kişilerin bireysel yanlışlarını şehirlere mal etmeden dostça kardeşçe bir maç olması dileğiyle.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi