İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

3 GOL 3 PUAN

27 maçtır Rize’ye yenilmeyen şampiyon takımı yenmek kolay değil.    Yoğun kar yağışı altında oynanan maçta her iki takımda amansız mücadele etti. Küme düştüğüne kesin gözüyle bakılan ÇAYKUR Rizespor haklı bir galibiyet aldı.     27 maç derken Rizespor Trabzon’u 27 maçtır yenememişti. Bir diğer deyişi Trabzon Rize’ye 27 maçtır yenilmiyordu.     27 maç istatistiği 3 gollü maç ile sona erdi.     Rizespor mücadele ederek kazandı, kimse şöyle böyle maç verildi diye Trabzonspor’a yalvarıldı sonucuna varmasın. Üç penaltı için bir şeyler aranmasın, Üç penaltıda penaltıydı, son penaltıda da Hakem Trabzon Kalecisine sarı değil kırmızı kart göstermeliydi.     Trabzonspor ağırlaşan sahada eksik kadrosuyla başa baş bir mücadele verdi.     İlk golü atarak 1-0 öne geçince kısa süre sonra golü yediklerinde mücadeleye adeta yeniden başlamış gibi devam ederken penaltılara sebep oldular.      Soğuk hava ve kar yağışı tribüne olan ilgiyi azalttı. Seyirci sayısını bilmiyorum ama belki de sezonun en az seyircili maçını seyrettik.      Şampiyon Trabzonspor’u Trabzon basını her zaman olduğu gibi Rize de de yalnız bırakmadı. Basın Tribününü neredeyse komşu Gazeteci arkadaşlarımız doldurmuştu.     3 puan Rizespor’u ligde bırakır mı bilinmez, zira daha çok puana ihtiyaç var.      3 golle 3 puan almanın zevkini yaşarken dostane bir maç olduğunu söylemek isterim. Bu galibiyetle her şey bitmiş değil. Trabzon Şampiyonluğunu bir hafta ertelediği gibi Rize’de bir alt lige düşmesini bir hafta erteledi.     Umarım dostluk heyecanı hiç bitmez.      Bölgemizde huzura ihtiyacımız var. Spor kardeşliktir.     Şampiyon Trabzonspor’u başarısından dolayı tebrik ediyorum.
Ekleme Tarihi: 19 Mart 2022 - Cumartesi

3 GOL 3 PUAN

27 maçtır Rize’ye yenilmeyen şampiyon takımı yenmek kolay değil.

  
Yoğun kar yağışı altında oynanan maçta her iki takımda amansız mücadele etti. Küme düştüğüne kesin gözüyle bakılan ÇAYKUR Rizespor haklı bir galibiyet aldı.

   
27 maç derken Rizespor Trabzon’u 27 maçtır yenememişti. Bir diğer deyişi Trabzon Rize’ye 27 maçtır yenilmiyordu.

   
27 maç istatistiği 3 gollü maç ile sona erdi.

   
Rizespor mücadele ederek kazandı, kimse şöyle böyle maç verildi diye Trabzonspor’a yalvarıldı sonucuna varmasın. Üç penaltı için bir şeyler aranmasın, Üç penaltıda penaltıydı, son penaltıda da Hakem Trabzon Kalecisine sarı değil kırmızı kart göstermeliydi.

   
Trabzonspor ağırlaşan sahada eksik kadrosuyla başa baş bir mücadele verdi.

   
İlk golü atarak 1-0 öne geçince kısa süre sonra golü yediklerinde mücadeleye adeta yeniden başlamış gibi devam ederken penaltılara sebep oldular.

    
Soğuk hava ve kar yağışı tribüne olan ilgiyi azalttı. Seyirci sayısını bilmiyorum ama belki de sezonun en az seyircili maçını seyrettik.

    
Şampiyon Trabzonspor’u Trabzon basını her zaman olduğu gibi Rize de de yalnız bırakmadı. Basın Tribününü neredeyse komşu Gazeteci arkadaşlarımız doldurmuştu.

   
3 puan Rizespor’u ligde bırakır mı bilinmez, zira daha çok puana ihtiyaç var. 

   
3 golle 3 puan almanın zevkini yaşarken dostane bir maç olduğunu söylemek isterim. Bu galibiyetle her şey bitmiş değil. Trabzon Şampiyonluğunu bir hafta ertelediği gibi Rize’de bir alt lige düşmesini bir hafta erteledi.

   
Umarım dostluk heyecanı hiç bitmez.

    
Bölgemizde huzura ihtiyacımız var. Spor kardeşliktir.

   
Şampiyon Trabzonspor’u başarısından dolayı tebrik ediyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi