İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

Şehitler, operasyon ve Rize Günleri

Vatan ve milletimizin bekası için can veren Şehitlerimizi minnetle rahmetle anıyorum.    Allah’tan bütün şehitlerimize Rahmet diliyorum.    Şehitlik en ulvi mertebe ve herkese nasip olmaz.    TC Devletinin güney ve doğusundaki sıkıntılar yıllardır bitmiyor.    Güvenlik güçlerimiz amansız bir mücadele veriyor. Mücadele verilirken son günlerde şehit sayımızda da artışlar var.     O bölgede her an teyakkuz halindeki birlikler olduğunu biliyoruz, fakat dikkat çeken her şehit geldiğinde en yetkililerin açıklamaları.   Şehitler sonrası ‘’orada hemen operasyonlar yapıldı, inlerine girildi, kanımız yerde kalmadı’’    açıklamaları ikna edici olmuyor.    Operasyonlar yapılacaksa şehit gelmesi mi bekleniyor.    Veya inleri mağaraları biliniyor idiyse niye önceden oralar bombalanmıyor. Bu sorulara cevap verilmesi gerekir.                                                         Rize tanıtımı yapılmış    İstanbul’da Rize tanıtım günleri yapılmış.    Valilik ve dernekler desteği ile büyük şehirlerde tanıtım günleri yapılıyor.2 senedir pandemi dolayısıyla yapılmayan tanıtım günleri bu yıl İstanbul Yenikapı’da yapılmış.    Tanıtım b ir şehri her yönüyle tanıtmalı.    Rize yalnız Çay ve Horon değildir. Atma Türkü değildir.    Rize’yi günübirlik eğlencelerle tanıtırsanız aşama kat edemezsiniz.    Bu şehrin Kültürü de var.    Bu şehrin mazisini merak eden, ilgi gösteren gurbette bulunan hemşerilerimizin bilmesi gerekir.    Rize’den bu etkinliğe katkı sağlayacak hiç mi Gazeteci-Yazar dostlar yok.    Birçok değerimiz var ama davet edilen yok maalesef.    Rize tanıtımına katkı sağlıyoruz diyenler, Rize’yi yazanları, Rize’den yazanları ve Rize hakkında kitap, vs yayın yapanları niye davet etmezler anlaşılır değil. Bir şehir yazılı, basılı yayınlarıyla tanıtılır.        Rize’nin geçmişi olan tarihini yani Tapusunu taşıyan aykırı adam Recep Koyuncu’ nun davet edilmeyişini doğrusu yadırgadım. Naçizane bu şehirde çok uzun süredir Yazarım benimde elbette çay, kemençe, horon kadar katkım olamaz! ama kültürel değerlere sizlerden daha çok değer ve önem veririm sevgili dostlar ve şehri idare edenler.             
Ekleme Tarihi: 28 Mayıs 2022 - Cumartesi

Şehitler, operasyon ve Rize Günleri

Vatan ve milletimizin bekası için can veren Şehitlerimizi minnetle rahmetle anıyorum.

  
Allah’tan bütün şehitlerimize Rahmet diliyorum.

  
Şehitlik en ulvi mertebe ve herkese nasip olmaz.

  
TC Devletinin güney ve doğusundaki sıkıntılar yıllardır bitmiyor.

  
Güvenlik güçlerimiz amansız bir mücadele veriyor. Mücadele verilirken son günlerde şehit sayımızda da artışlar var.

   
O bölgede her an teyakkuz halindeki birlikler olduğunu biliyoruz, fakat dikkat çeken her şehit geldiğinde en yetkililerin açıklamaları.   Şehitler sonrası ‘’orada hemen operasyonlar yapıldı, inlerine girildi, kanımız yerde kalmadı’’    açıklamaları ikna edici olmuyor.

  
Operasyonlar yapılacaksa şehit gelmesi mi bekleniyor.

  
Veya inleri mağaraları biliniyor idiyse niye önceden oralar bombalanmıyor. Bu sorulara cevap verilmesi gerekir.


                                                       
Rize tanıtımı yapılmış

  
İstanbul’da Rize tanıtım günleri yapılmış.

  
Valilik ve dernekler desteği ile büyük şehirlerde tanıtım günleri yapılıyor.2 senedir pandemi dolayısıyla yapılmayan tanıtım günleri bu yıl İstanbul Yenikapı’da yapılmış.

  
Tanıtım b ir şehri her yönüyle tanıtmalı.

  
Rize yalnız Çay ve Horon değildir. Atma Türkü değildir.

  
Rize’yi günübirlik eğlencelerle tanıtırsanız aşama kat edemezsiniz.

  
Bu şehrin Kültürü de var.

  
Bu şehrin mazisini merak eden, ilgi gösteren gurbette bulunan hemşerilerimizin bilmesi gerekir.

  
Rize’den bu etkinliğe katkı sağlayacak hiç mi Gazeteci-Yazar dostlar yok.

  
Birçok değerimiz var ama davet edilen yok maalesef.

  
Rize tanıtımına katkı sağlıyoruz diyenler, Rize’yi yazanları, Rize’den yazanları ve Rize hakkında kitap, vs yayın yapanları niye davet etmezler anlaşılır değil. Bir şehir yazılı, basılı yayınlarıyla tanıtılır.  

    
Rize’nin geçmişi olan tarihini yani Tapusunu taşıyan aykırı adam Recep Koyuncu’ nun davet edilmeyişini doğrusu yadırgadım. Naçizane bu şehirde çok uzun süredir Yazarım benimde elbette çay, kemençe, horon kadar katkım olamaz! ama kültürel değerlere sizlerden daha çok değer ve önem veririm sevgili dostlar ve şehri idare edenler.             

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi