İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

KIRIK TÜNELİ-5

Erzurum sosyal medyasında KIRIK Tüneli kampanyası başlatıldı. Destek olan öncü olan tüm Erzurumluları kutluyorum.    Erzurum’un bir şantiyesi daha hayalete dönüştü ’ismiyle başlatılan kampanyayı Rize’den yürekten destekliyorum.    2018 yılında tamamlanacağı söylenilen 7200 metre uzunluğundaki çift tüplü KIRIK Tünelinde delme çalışmasına 2015 yılında büyük bir sevinçle başlanmıştı.    Tamamlandığında da Erurum-Rize arasındaki ulaşımı daha da kısaltacak olan Kırık Tüneli’nde işler bir yılı aşkın süredir “stop” etmiş. Yapımı tamamlanan ve ulaşıma açılan Ovit Tüneli’nin devamı niteliğindeki Kırık Tüneli Şantiyesini “hayalete” dönüştüren sebeplerinin kamuoyu ile paylaşılması istendi.    KIRIK Tüneli tamamlandığında 2380 metre zirveye sahip Gölyurt Dağına çıkılmadan sağlıklı bir ulaşım sağlanacak. Bu sayede hem zaman hem yakıt tasarrufu hem de kış mevsiminde can tehlikesi olmayan bir yolculuk yapılacak.    Bu konuda hepimizden dertli Tahsin Bayramoğlu ağabey kadar 15 tane yiğit Erzurumlu çıksa inanıyorum KIRIK sorunu çözülür.     Erzurum’un seçilmişleri nerede?    Erzurum siyasetçilerinin Kırık Tünelinin STOP olduğunu bilmesi lazım.    Erzurum siyasetçileri Tünel çalışmasının durduğunu biliyorsa çözüm yolunu da bulmaları gerekir.     Erzurum 6 Milletvekiline sahip.     İstatistiklere bakınca Erzurum’da 24 Haziran 2018 Milletvekili seçiminde Cumhur İttifakı 73.53 OY oranıyla 5 Milletvekili, İYİ Parti 1 Milletvekili kazanmış. Bu 5 Milletvekilinden 4 tanesi iktidar partisi AKP den.    İktidarın 4 Milletvekili olan Erzurum’da KIRIK Tünelinin yarıda kalması ayıptır, bu ayıp bu Milletvekillerinin de günahıdır. Siyasetçiler bilhassa AKP liler KIRIK Tüneline niye bakmıyor, zira baksalardı 1 yıldır çalışmalar STOP vaziyette olmazdı.    İlk çalışma başladığında çok iddialı bir şekilde 2018 yılında hizmete açılacak sözü verilen KIRIK Tünelinde çalışmaların yeniden başlaması lazım. Burada 1 yıldır çalışmanın durması Erzurum’un ayıbıdır. Bu ayıbın kaldırılması lazım. 
Ekleme Tarihi: 19 Temmuz 2019 - Cuma

KIRIK TÜNELİ-5

Erzurum sosyal medyasında KIRIK Tüneli kampanyası başlatıldı. Destek olan öncü olan tüm Erzurumluları kutluyorum. 

 

Erzurum’un bir şantiyesi daha hayalete dönüştü ’ismiyle başlatılan kampanyayı Rize’den yürekten destekliyorum. 

 

2018 yılında tamamlanacağı söylenilen 7200 metre uzunluğundaki çift tüplü KIRIK Tünelinde delme çalışmasına 2015 yılında büyük bir sevinçle başlanmıştı. 

 

Tamamlandığında da Erurum-Rize arasındaki ulaşımı daha da kısaltacak olan Kırık Tüneli’nde işler bir yılı aşkın süredir “stop” etmiş. Yapımı tamamlanan ve ulaşıma açılan Ovit Tüneli’nin devamı niteliğindeki Kırık Tüneli Şantiyesini “hayalete” dönüştüren sebeplerinin kamuoyu ile paylaşılması istendi. 

 

KIRIK Tüneli tamamlandığında 2380 metre zirveye sahip Gölyurt Dağına çıkılmadan sağlıklı bir ulaşım sağlanacak. Bu sayede hem zaman hem yakıt tasarrufu hem de kış mevsiminde can tehlikesi olmayan bir yolculuk yapılacak. 

 

Bu konuda hepimizden dertli Tahsin Bayramoğlu ağabey kadar 15 tane yiğit Erzurumlu çıksa inanıyorum KIRIK sorunu çözülür.  

 

Erzurum’un seçilmişleri nerede? 

 

Erzurum siyasetçilerinin Kırık Tünelinin STOP olduğunu bilmesi lazım. 

 

Erzurum siyasetçileri Tünel çalışmasının durduğunu biliyorsa çözüm yolunu da bulmaları gerekir.  

 

Erzurum 6 Milletvekiline sahip.  

 

İstatistiklere bakınca Erzurum’da 24 Haziran 2018 Milletvekili seçiminde Cumhur İttifakı 73.53 OY oranıyla 5 Milletvekili, İYİ Parti 1 Milletvekili kazanmış. Bu 5 Milletvekilinden 4 tanesi iktidar partisi AKP den. 

 

İktidarın 4 Milletvekili olan Erzurum’da KIRIK Tünelinin yarıda kalması ayıptır, bu ayıp bu Milletvekillerinin de günahıdır. Siyasetçiler bilhassa AKP liler KIRIK Tüneline niye bakmıyor, zira baksalardı 1 yıldır çalışmalar STOP vaziyette olmazdı. 

 

İlk çalışma başladığında çok iddialı bir şekilde 2018 yılında hizmete açılacak sözü verilen KIRIK Tünelinde çalışmaların yeniden başlaması lazım. Burada 1 yıldır çalışmanın durması Erzurum’un ayıbıdır. Bu ayıbın kaldırılması lazım. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi