İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

Kaymakam tayini normal mi?

Son yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 422 Kaymakamın görev yeri değişti.     Bürokrat atamaları hiyerarşik düzen içinde olağan şeylerdir.     Görev süresini dolduran başka İl veya İlçeye atanır, şansı ve adamı var ise güzel yerlere atanalar da olmuyor değil.     Ayrıca iktidar temsilcilerinin hoşuna gitmeyen Kaymakamlarda olduğunda hemen ilk hazırlanan kararnameye ekleniyor.     Sakın olmaz demeyin bugün yaşadığımız atama önümüzde.     İkizdere Kaymakamı genç, çalışkan dinamik bir devlet adamı. İlçede 11 ay önce göreve başladı.     Bu Kaymakam iktidarın ilçedeki temsilcilerinin suyuna, huyuna gitmediği için ilçeden gönderildi.     İktidara tavsiyen İkizdere’ye Kaymakam göndermesinler.     Göndereceğiniz Devletin Kaymakamı yerel siyasetçilerin yalakası, oyuncağı olması isteniyor. Oyuncak olmayacaksa görev yaptırmazlar.     Kaymakam benim dediğimi nasıl yapmaz havasında olanlar partilerini gülünç duruma düştürdüklerinden habersiz galiba.                       Polisin nedir AKP den geçinenlerden çektiği       Epey bir süre önce AKP’li bir kadın Milletvekilinin aracı durduruldu diye günlerce kamuoyu meşgul edilmiş ve sonuçta Polis iktidarın gücü gösterilerek görevden alınmıştı.      Emir demiri keser misali bu dönemde aynen uygulanıyor, o polis halen görevinde dönemedi.     Polis veya başka kamu görevlisi bu dönemde AKP li birisine yan gözle bakmamalı.     Daha dün Antalya’da AKP’li ilçe başkanının oğlu olduğu öğrenilen bir kişi, aracını durduran polis ekipleriyle tartıştı. 11 polis hakkında sürgün kararı çıktı. Güvenlik kontrolü için rutin asayiş uygulaması çerçevesinde bir aracı durduran polis ekipleri, Arabadan inen bir şahıs ile tartıştı, şahıs "Ben Recep Tayip Erdoğan ile Venezuela ziyaretinden yeni geldim" diyerek tehditte bulundu. M.H.A isimli şahsın AKP’li Demre ilçe başkanının oğlu olduğu iddia edildi.      Şahıs daha sonra arabasına binerek uzaklaştı. Olay sonrası 11 polis memuru Demre ilçesinden başka ilçelere sürgün edildi.     Bir emniyet amirliğinde yine AKP li bir zatın oğlu karşısında  teşhis için Polislerin esas duruşa  geçtiği fotoğraf henüz unutulmadı.
Ekleme Tarihi: 12 Ağustos 2022 - Cuma

Kaymakam tayini normal mi?

Son yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 422 Kaymakamın görev yeri değişti.
   
Bürokrat atamaları hiyerarşik düzen içinde olağan şeylerdir.
   
Görev süresini dolduran başka İl veya İlçeye atanır, şansı ve adamı var ise güzel yerlere atanalar da olmuyor değil.
   
Ayrıca iktidar temsilcilerinin hoşuna gitmeyen Kaymakamlarda olduğunda hemen ilk hazırlanan kararnameye ekleniyor.
   
Sakın olmaz demeyin bugün yaşadığımız atama önümüzde.
   
İkizdere Kaymakamı genç, çalışkan dinamik bir devlet adamı. İlçede 11 ay önce göreve başladı.
   
Bu Kaymakam iktidarın ilçedeki temsilcilerinin suyuna, huyuna gitmediği için ilçeden gönderildi.
   
İktidara tavsiyen İkizdere’ye Kaymakam göndermesinler.
   
Göndereceğiniz Devletin Kaymakamı yerel siyasetçilerin yalakası, oyuncağı olması isteniyor. Oyuncak olmayacaksa görev yaptırmazlar.
   
Kaymakam benim dediğimi nasıl yapmaz havasında olanlar partilerini gülünç duruma düştürdüklerinden habersiz galiba.


                      Polisin nedir AKP den geçinenlerden çektiği
     
Epey bir süre önce AKP’li bir kadın Milletvekilinin aracı durduruldu diye günlerce kamuoyu meşgul edilmiş ve sonuçta Polis iktidarın gücü gösterilerek görevden alınmıştı.
   
 Emir demiri keser misali bu dönemde aynen uygulanıyor, o polis halen görevinde dönemedi.
   
Polis veya başka kamu görevlisi bu dönemde AKP li birisine yan gözle bakmamalı.
   
Daha dün Antalya’da AKP’li ilçe başkanının oğlu olduğu öğrenilen bir kişi, aracını durduran polis ekipleriyle tartıştı. 11 polis hakkında sürgün kararı çıktı. Güvenlik kontrolü için rutin asayiş uygulaması çerçevesinde bir aracı durduran polis ekipleri, Arabadan inen bir şahıs ile tartıştı, şahıs "Ben Recep Tayip Erdoğan ile Venezuela ziyaretinden yeni geldim" diyerek tehditte bulundu. M.H.A isimli şahsın AKP’li Demre ilçe başkanının oğlu olduğu iddia edildi. 
   
Şahıs daha sonra arabasına binerek uzaklaştı. Olay sonrası 11 polis memuru Demre ilçesinden başka ilçelere sürgün edildi.
   
Bir emniyet amirliğinde yine AKP li bir zatın oğlu karşısında  teşhis için Polislerin esas duruşa  geçtiği fotoğraf henüz unutulmadı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi