Bayram Arif TURAN
Köşe Yazarı
Bayram Arif TURAN
 

U12.BASKET MACI . RİZE 29 FILISTIN 42

Rize'de  okulların tatil edilmesinden sonra gençlik Merkezi önderliğinde devam eden salon spor etkinliklerinde ,okullardan seçilen U14-kız basketbol takımımız Filistin kız basketbol takımına 42-29 yenildi.     Uyuşturucu kullanma  yaşının gittikçe küçüldüğü ülkemiz ve ilimizde, gençlerin spor ,yapmasının önünü açan, gönüldaş okul öğretmenleri ve bir kaç okul muduru dışında kurum ve kuruluşların da yaz spor etkinliklerine gosteris den ibaret olmadan yardıma bulunmaları ,gençlerimizin sağlam karakterli ve uyuşturucu batagindan kurtaracağı, sağlıklı bireyler olarak toplumda yetismelerinin önünü alacaktır.      İlimizde son yıllarda salon sporunun gelişmesi, sporun sadece erkeklerin tekelinde olmadığını,kız çocuklarımızın da spora yönlendirilmesi teşvik edilmesi, konusun da tüm orta lise okul müdürlerine maddi olmasa bile ,top, spor malzemeleri bakımından yardimda bulunması bakımından, kurum kuruluş siviltoplum örgütleri konsey başkanlarını topyekünj seferberliği davet edip gençlerimize destek olmalarını ilimiz çocukları için bekliyorum.     Çocuklarımızın antrenman maç lari için her zaman bütün tesislerini acan,yardımlarda bulunan,Gençlik merkezi yöneticilerini ve Gençlik ve Spor il müdürünü kutluyorum. .
Ekleme Tarihi: 22 Temmuz 2019 - Pazartesi

U12.BASKET MACI . RİZE 29 FILISTIN 42

Rize'de  okulların tatil edilmesinden sonra gençlik Merkezi önderliğinde devam eden salon spor etkinliklerinde ,okullardan seçilen U14-kız basketbol takımımız Filistin kız basketbol takımına 42-29 yenildi.
 
 
Uyuşturucu kullanma  yaşının gittikçe küçüldüğü ülkemiz ve ilimizde, gençlerin spor ,yapmasının önünü açan, gönüldaş okul öğretmenleri ve bir kaç okul muduru dışında kurum ve kuruluşların da yaz spor etkinliklerine gosteris den ibaret olmadan yardıma bulunmaları ,gençlerimizin sağlam karakterli ve uyuşturucu batagindan kurtaracağı, sağlıklı bireyler olarak toplumda yetismelerinin önünü alacaktır. 
 
 
İlimizde son yıllarda salon sporunun gelişmesi, sporun sadece erkeklerin tekelinde olmadığını,kız çocuklarımızın da spora yönlendirilmesi teşvik edilmesi, konusun da tüm orta lise okul müdürlerine maddi olmasa bile ,top, spor malzemeleri bakımından yardimda bulunması bakımından, kurum kuruluş siviltoplum örgütleri konsey başkanlarını topyekünj seferberliği davet edip gençlerimize destek olmalarını ilimiz çocukları için bekliyorum.
 
 
Çocuklarımızın antrenman maç lari için her zaman bütün tesislerini acan,yardımlarda bulunan,Gençlik merkezi yöneticilerini ve Gençlik ve Spor il müdürünü kutluyorum. .
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi