İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

ANKARA TOZ DUMAN

AKP de kesin ihraç isteğiyle disipline sevk edilenlerden Selçuk Özdağ önemli açıklamada bulundu.  Genel Başkan Yardımcılığı yapmış eski Milletvekili Selçuk Özdağ iktidarın gidişatından memnun olmadığını yaptığı açıklamayla duyurdu.  Günümüzde iktidarı eleştirmek adeta suç.  Ekonomik zorluklar, başkanlık sisteminin getirdiği sıkıntılarla ilgilenmek yerine parti içinde eleştiri yapanlar niye eleştiriyorsun diye kapı dışarı edilmek isteniyor.  Açıklamasıyla partisinin tepe noktasından sert tepki alan Selçuk Özdağ ’Biz iyi olsun diye eleştirdik. Eksiklikleri dile getirdik. Sorunların varlığına karşı direnen parti yetkililerine hatırlatmak istedik ’derken yanlış söylemedi.  AKP eski Genel Başkanı Selçuk Özdağ ’Her şey iyiyse niye doğalgaza 1 ayda yüzde 30 zam geldi. Her şey iyiyse niye enflasyon yükseliyor. Her şey iyiyse niye mutfakta yangın var. Her şey iyiyse niye Suriye Rusya-ABD arasında pinpon topu oldu. Biz bunları söyledik, bizi ihraç edince bu sorunlar yok olmayacak ’derken yanlış söylemedi.  Selçuk Özdağ’Likayata bağlı atamalar yapılmaması siyasal iflastır. 2010’a kadar sorun çözen Parti vardı. Sonrasında sorunların çözdüğü bir AK Parti var. Başkanlık sistemi sonrasında niye fakirleşiyoruz. Biz bunları söylemesek bile sokak bunları söylemeye devam edecek ’derken yanlış söylemiyordu.  Dikkat ederseniz İktidarda yani AKP de son zamanlarda işler iyi gitmiyor. Bir şeylerin ters gittiğini, yanlış işlerin olduğunu söyleyenler dışlanıyor. Seçmen sandıkta net mesajlar veriyor ve bu mesaj maalesef anlaşılmak istenmiyor.  Kamu kurum ve kuruluşlarında atama terfi için liyakat değil itaat arandığını bilmeyen yok.  Köşe başlarına hep hısım akraba eş dost atanıyor. Adalet partinin tabelasından başka yerde yok.  ‘Haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır" düşüncesiyle fikirlerini ifade ediyorsun hakarete varan pespayelikler ile muhatap oluyor.   
Ekleme Tarihi: 04 Eylül 2019 - Çarşamba

ANKARA TOZ DUMAN

AKP de kesin ihraç isteğiyle disipline sevk edilenlerden Selçuk Özdağ önemli açıklamada bulundu. 


Genel Başkan Yardımcılığı yapmış eski Milletvekili Selçuk Özdağ iktidarın gidişatından memnun olmadığını yaptığı açıklamayla duyurdu. 


Günümüzde iktidarı eleştirmek adeta suç. 


Ekonomik zorluklar, başkanlık sisteminin getirdiği sıkıntılarla ilgilenmek yerine parti içinde eleştiri yapanlar niye eleştiriyorsun diye kapı dışarı edilmek isteniyor. 


Açıklamasıyla partisinin tepe noktasından sert tepki alan Selçuk Özdağ ’Biz iyi olsun diye eleştirdik. Eksiklikleri dile getirdik. Sorunların varlığına karşı direnen parti yetkililerine hatırlatmak istedik ’derken yanlış söylemedi. 


AKP eski Genel Başkanı Selçuk Özdağ ’Her şey iyiyse niye doğalgaza 1 ayda yüzde 30 zam geldi. Her şey iyiyse niye enflasyon yükseliyor. Her şey iyiyse niye mutfakta yangın var. Her şey iyiyse niye Suriye Rusya-ABD arasında pinpon topu oldu. Biz bunları söyledik, bizi ihraç edince bu sorunlar yok olmayacak ’derken yanlış söylemedi. 


Selçuk Özdağ’Likayata bağlı atamalar yapılmaması siyasal iflastır. 2010’a kadar sorun çözen Parti vardı. Sonrasında sorunların çözdüğü bir AK Parti var. Başkanlık sistemi sonrasında niye fakirleşiyoruz. Biz bunları söylemesek bile sokak bunları söylemeye devam edecek ’derken yanlış söylemiyordu. 


Dikkat ederseniz İktidarda yani AKP de son zamanlarda işler iyi gitmiyor. Bir şeylerin ters gittiğini, yanlış işlerin olduğunu söyleyenler dışlanıyor. Seçmen sandıkta net mesajlar veriyor ve bu mesaj maalesef anlaşılmak istenmiyor. 


Kamu kurum ve kuruluşlarında atama terfi için liyakat değil itaat arandığını bilmeyen yok. 


Köşe başlarına hep hısım akraba eş dost atanıyor. Adalet partinin tabelasından başka yerde yok. 


‘Haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır" düşüncesiyle fikirlerini ifade ediyorsun hakarete varan pespayelikler ile muhatap oluyor. 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi