Prof.Dr.Ahmet Berhan YILMAZ
Köşe Yazarı
Prof.Dr.Ahmet Berhan YILMAZ
 

DİYARBAKIR’DAN YÜKSELEN ÇIĞLIK…

Bu vatanın evlatlarını şehit eden, çocuklarını çalan, geleceğine ipotek koymaya çalışan, bu toprakları kan gölüne çeviren, bombalayan, ormanlarını yakan, eli kanlı bölücü, vatan haini canilere ve destekçilerine karşı yürekleri kan ağlayan annelerin, ailelerin evlatları adına Diyarbakır’dan yükselen tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet çığlığına vatan, millet sevgimizle, ana baba yüreğimizle sonuna kadar destek veriyoruz.   Bu ses, bu çığlık önemlidir çünkü artık bölge insanının da boğazına dayanmıştır, bölge insanı da uyanmıştır ve demek ki bu hainlerin kimlere, ne amaçla hizmet ettiklerini ve kimlerden destek aldıklarını anlamışlardır. Bu anneler, bu aileler hain PKK ve onun siyasi kolu HDP noktasında uyanmıştır ve bu uyanma hali önemlidir. Şimdi bu uyanıklığın devamı ve bu anaların gözyaşlarının dinmesi için birlik olma zamanıdır. Bugün birileri bu mesele etrafında sen onu dedin, sen bunu demedin, ben bunu dedim, sen neden demedin gibi kayıkçı kavgasını bırakıp gözleri yaşlı, elleri öpülecek annelerin çığlığına, yüreğine ve cesaretine kulak vermelidir. Bu çığlık, bu cesaret ve hıyanete karşı gelişen bu isyan çok önemlidir. Tebrike, takdire, alkışlanmaya, duaya ve desteğe şayandır. Çünkü bu çığlık; bu vatanın, bu toprakların, bu bayrağın, bu evlatların geleceğinin, refahının ve barışının tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet etrafında toplanmasından başka bir çıkar yolu olmadığının tespitinin ve bu inancın çığlığıdır.
Ekleme Tarihi: 10 Eylül 2019 - Salı

DİYARBAKIR’DAN YÜKSELEN ÇIĞLIK…

Bu vatanın evlatlarını şehit eden, çocuklarını çalan, geleceğine ipotek koymaya çalışan, bu toprakları kan gölüne çeviren, bombalayan, ormanlarını yakan, eli kanlı bölücü, vatan haini canilere ve destekçilerine karşı yürekleri kan ağlayan annelerin, ailelerin evlatları adına Diyarbakır’dan yükselen tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet çığlığına vatan, millet sevgimizle, ana baba yüreğimizle sonuna kadar destek veriyoruz.
 

Bu ses, bu çığlık önemlidir çünkü artık bölge insanının da boğazına dayanmıştır, bölge insanı da uyanmıştır ve demek ki bu hainlerin kimlere, ne amaçla hizmet ettiklerini ve kimlerden destek aldıklarını anlamışlardır.


Bu anneler, bu aileler hain PKK ve onun siyasi kolu HDP noktasında uyanmıştır ve bu uyanma hali önemlidir. Şimdi bu uyanıklığın devamı ve bu anaların gözyaşlarının dinmesi için birlik olma zamanıdır.


Bugün birileri bu mesele etrafında sen onu dedin, sen bunu demedin, ben bunu dedim, sen neden demedin gibi kayıkçı kavgasını bırakıp gözleri yaşlı, elleri öpülecek annelerin çığlığına, yüreğine ve cesaretine kulak vermelidir.


Bu çığlık, bu cesaret ve hıyanete karşı gelişen bu isyan çok önemlidir. Tebrike, takdire, alkışlanmaya, duaya ve desteğe şayandır.


Çünkü bu çığlık; bu vatanın, bu toprakların, bu bayrağın, bu evlatların geleceğinin, refahının ve barışının tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet etrafında toplanmasından başka bir çıkar yolu olmadığının tespitinin ve bu inancın çığlığıdır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi