Hasan KARAAHMETOĞLU
Köşe Yazarı
Hasan KARAAHMETOĞLU
 

İSMAİL HOCA RİZESPOR'DA BU İŞ BÖYLE YÜRÜMEZ...

Sezona oyun olarak iyi olmazsa da puan olarak iyi giden ekibimiz kendi evinde ligin vasat takımlarından Gözepe karşısın da hiç bir varlık gösteremeyince bir puanı da bu kez ''var'' sayesin de kurtar dı..Maç boyunca defans hariç orta saha ve ileri uçta gerek pas bağlantıları gerek hucum organizasyonlarında hiç bir varlık gösteremeyen ev sahibi takım bir puanı da rakibin etkisiz olmasından kurtarmış oldu..               Bu takım geçen sezon Beşiktaş dan yedi Trabzon dan ve G.saraydan üç gol yediği zaman bile hiç bir zaman bu kadar etkisiz ve kalitesiz top oynamıyordu..üstelik seyirci bu takımı yenilse de bağrına basıyordu...Ama gerek yapılan transferler ve alınan oyunculara da bakarsak yunanlı stoper oyuncu dışında takıma katkı sağlayan oyuncu Yok..Daha çok stoper diye alınan Attamah iki stoper oyuncumuzun iyi uyum sağlamasın dan dolayı İsmail hoca onu orta saha da oynatıyor ama  bu oyuncu burada hem ağır kalıyor hem top tekniği ve pas yüzdesi de zayıf olduğun dan  başarılı olamıyor..Vetrih sıradan bir oyuncu .. Şu Pauw denilen oyuncuyu kim izledi ve ne için aldı anlamış değilim.. ve sen ismail hoca maçın en kötü oyuncusuna bu kadar nasıl tahammül etin  o da ayrı bir soru işareti.Yine alınmadan önce defalarca kasetlerini seyrettiğim şu meşhur  golcümüz Scepovic'den bir şey olmaz fiyasko olur dedim.Bu oyuncuyu da kim izledi ve neye göre aldı o da ayrı bir fiyasko..Yine geldiği günden bu yana benim beğenmediğim sağ bek Moroziuk bu takımın oyuncusu değil..defansif oyunu hadi neyse bir adam ilk yarıda o kadar rahat pozisyonda olmasına rağmen beş ortayı da rakibinin üzerine atarmı..bizim Orhan yapsa kıyamet kopardı..  Maç boyunca zaten bir puana razı konuk takım üzerine zar zor geliyor ama nedense İsmail hoca iyi kötü elinde santrafor da var ..bu maça santraforsuz çıkıyorsun..son on beş dakika da oyuna alıyorsun aldığın oyuncu  Samudio..yiine sanki galipmiş gibi de son beş dakika da oyuncu değişikliği yapıyorsun.gerek oyun okuma gerek oyuncu değişiklikleri tam bir fiyasko İsmail hocanın..Maç boyunca ne bir organize atak ne bir doğru dürüst şut dahi göremedik..Gelecek hafta sen Antep karşısında böyle oynarsa hızlı forvete sahip antep takımı bizi perişan eder..Sonuç olarak geçen sezon transferlerde nokta atış yapan bu takım bu sezon nedense sınıf da kaldı..Bizde soruyoruz on beş tane oyuncu alacağınıza şu takıma diye diye dilimizde tüy bitti ..şu orta saha ya bir beyin bir orkestra şefi gibi orta saha ile ileri de iyi  iki sprinter  süratli top ayağında tutan iki oyuncu alsanız olmaz mıydı.. illa birilerine yine nemalanacaksınız... Buradan tekrar söylüyorum takımlar oturdukça lig daha da zorlaşacağından  bu oyuncu profili ve oyun sistemi ile özellikle kendi sahamızda çok zor  maç kazanırız...
Ekleme Tarihi: 15 Eylül 2019 - Pazar

İSMAİL HOCA RİZESPOR'DA BU İŞ BÖYLE YÜRÜMEZ...

Sezona oyun olarak iyi olmazsa da puan olarak iyi giden ekibimiz kendi evinde ligin vasat takımlarından Gözepe karşısın da hiç bir varlık gösteremeyince bir puanı da bu kez ''var'' sayesin de kurtar dı..Maç boyunca defans hariç orta saha ve ileri uçta gerek pas bağlantıları gerek hucum organizasyonlarında hiç bir varlık gösteremeyen ev sahibi takım bir puanı da rakibin etkisiz olmasından kurtarmış oldu..

             

Bu takım geçen sezon Beşiktaş dan yedi Trabzon dan ve G.saraydan üç gol yediği zaman bile hiç bir zaman bu kadar etkisiz ve kalitesiz top oynamıyordu..üstelik seyirci bu takımı yenilse de bağrına basıyordu...Ama gerek yapılan transferler ve alınan oyunculara da bakarsak yunanlı stoper oyuncu dışında takıma katkı sağlayan oyuncu Yok..Daha çok stoper diye alınan Attamah iki stoper oyuncumuzun iyi uyum sağlamasın dan dolayı İsmail hoca onu orta saha da oynatıyor ama  bu oyuncu burada hem ağır kalıyor hem top tekniği ve pas yüzdesi de zayıf olduğun dan  başarılı olamıyor..Vetrih sıradan bir oyuncu .. Şu Pauw denilen oyuncuyu kim izledi ve ne için aldı anlamış değilim.. ve sen ismail hoca maçın en kötü oyuncusuna bu kadar nasıl tahammül etin  o da ayrı bir soru işareti.Yine alınmadan önce defalarca kasetlerini seyrettiğim şu meşhur  golcümüz Scepovic'den bir şey olmaz fiyasko olur dedim.Bu oyuncuyu da kim izledi ve neye göre aldı o da ayrı bir fiyasko..Yine geldiği günden bu yana benim beğenmediğim sağ bek Moroziuk bu takımın oyuncusu değil..defansif oyunu hadi neyse bir adam ilk yarıda o kadar rahat pozisyonda olmasına rağmen beş ortayı da rakibinin üzerine atarmı..bizim Orhan yapsa kıyamet kopardı.. 



Maç boyunca zaten bir puana razı konuk takım üzerine zar zor geliyor ama nedense İsmail hoca iyi kötü elinde santrafor da var ..bu maça santraforsuz çıkıyorsun..son on beş dakika da oyuna alıyorsun aldığın oyuncu  Samudio..yiine sanki galipmiş gibi de son beş dakika da oyuncu değişikliği yapıyorsun.gerek oyun okuma gerek oyuncu değişiklikleri tam bir fiyasko İsmail hocanın..Maç boyunca ne bir organize atak ne bir doğru dürüst şut dahi göremedik..Gelecek hafta sen Antep karşısında böyle oynarsa hızlı forvete sahip antep takımı bizi perişan eder..Sonuç olarak geçen sezon transferlerde nokta atış yapan bu takım bu sezon nedense sınıf da kaldı..Bizde soruyoruz on beş tane oyuncu alacağınıza şu takıma diye diye dilimizde tüy bitti ..şu orta saha ya bir beyin bir orkestra şefi gibi orta saha ile ileri de iyi  iki sprinter  süratli top ayağında tutan iki oyuncu alsanız olmaz mıydı.. illa birilerine yine nemalanacaksınız... Buradan tekrar söylüyorum takımlar oturdukça lig daha da zorlaşacağından  bu oyuncu profili ve oyun sistemi ile özellikle kendi sahamızda çok zor  maç kazanırız...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi