İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

Basına niye yazıyorsun demek istediysen boyunu çok aştın Başkan derim.

İlçe halkımızın dikkatine..!diye başlayarak  uzunca bir açıklama yapılmış. Açıklama İspir AKP İlçe Başkanından önemine! binaen sosyal medya üzerinden gelmiş.  Fazla detaya girmek istemiyorum zira bu ilçe Başkanı konuyu bildiği kadarıyla teferruatıyla anlatmış ki 3.kişiler karıştırmasın.  3.kişiler kim bilmem ama KIRIK Tüneli ve bu yol hakkında en çok haber yapan benim. Eğer bu sitem bir Gazeteci olarak bana ise bu İlçe Başkanını şiddetle kınıyorum.  Basına niye yazıyorsun demek istediysen boyunu çok aştın Başkan derim.  Gazeteci kamuoyunu aydınlatır.  Gazeteci İktidarın yapması gerekip yapmadıklarını yazar ki yetkililer yapsın diye.  Doğrudur son aylarda KIRIK Tüneli yapılsın diye çok yazılar yazdım ve önemli bir kamuoyu oluştu.4 Ekimde İspir Muhtarlar Derneğinin basın açıklaması bunun bir parçası olsa gerek.  İspir ilçesinin ilçe başkanı olarak KIRIK Tüneli hakkında ilk kez bir açıklamanızı gördüm, bunu da Muhtarların ayağa kalkması sonucuna bağlıyorum.  Kırık Tüneli ve Rize-Erzurum karayolu hakkında bugüne kadar Tahsin Bayramoğlu dışında hiç kimseden bir açıklama duymadım. Sizin bu endişeniz niye.  Tahsin Bayramoğlu İspir İlçesini İl Genel Meclisinde yıllarca temsil etmiş önemli bir şahsiyet. Bayramoğlu’nun açıklamaları mı bazı Vekilleriniz gibi sizi de rahatsız etti.  Tünelde delme çalışması 2 yıla yakındır STOP etmiş niye bugüne kadar hiç sesiniz çıkmadı.  Ulaştırma Bakanı olan atanmış Bakanınız Karayolları Genel Müdürüyken Kırık Tüneli ihale edildi delme çalışmasına başlandı. Niye bu atanmış Bakanınıza Tünel niye durmuş şimdiye kadar sor(a)madınız.  Kısa yoldan kıvırarak konuyu hemen İl Başkanlığına ve Milletvekillerinize atıyorsunuz siz bu açıklamanız gibi niye daha önce hiçbir açıklama yapmadınız. Oysa burada 2 yıla yakın çalışma yok bunu bilmiyor muydunuz? Veya bu haberlerden sonra mı öğrendiniz.  Konuyla alakası olmayan 3.kişiler derken kendime pay çıkarmam çünkü ben Gazeteci İsmet Kösoğlu olarak 40 yıldır Rize-Erzurum karayolunun içindeyim, bu konu hakkında yazdığım kitabımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eline vererek daha fazla bilgi sahibi olmasına da katkı sağlamışım.  İspirliye doğru kaynaktan haber vermek isterseniz yapıcı birleştirici olunuz.  KIRIK Tüneli niye durdu diye ses çıkaranları Muhalif addetmeyin onlar sizlerden daha çok İspir sevdalısı memleket severdir.  
Ekleme Tarihi: 27 Eylül 2019 - Cuma

Basına niye yazıyorsun demek istediysen boyunu çok aştın Başkan derim.

İlçe halkımızın dikkatine..!diye başlayarak  uzunca bir açıklama yapılmış. Açıklama İspir AKP İlçe Başkanından önemine! binaen sosyal medya üzerinden gelmiş. 


Fazla detaya girmek istemiyorum zira bu ilçe Başkanı konuyu bildiği kadarıyla teferruatıyla anlatmış ki 3.kişiler karıştırmasın. 


3.kişiler kim bilmem ama KIRIK Tüneli ve bu yol hakkında en çok haber yapan benim. Eğer bu sitem bir Gazeteci olarak bana ise bu İlçe Başkanını şiddetle kınıyorum. 


Basına niye yazıyorsun demek istediysen boyunu çok aştın Başkan derim. 


Gazeteci kamuoyunu aydınlatır. 


Gazeteci İktidarın yapması gerekip yapmadıklarını yazar ki yetkililer yapsın diye. 


Doğrudur son aylarda KIRIK Tüneli yapılsın diye çok yazılar yazdım ve önemli bir kamuoyu oluştu.4 Ekimde İspir Muhtarlar Derneğinin basın açıklaması bunun bir parçası olsa gerek. 


İspir ilçesinin ilçe başkanı olarak KIRIK Tüneli hakkında ilk kez bir açıklamanızı gördüm, bunu da Muhtarların ayağa kalkması sonucuna bağlıyorum. 


Kırık Tüneli ve Rize-Erzurum karayolu hakkında bugüne kadar Tahsin Bayramoğlu dışında hiç kimseden bir açıklama duymadım. Sizin bu endişeniz niye. 


Tahsin Bayramoğlu İspir İlçesini İl Genel Meclisinde yıllarca temsil etmiş önemli bir şahsiyet. Bayramoğlu’nun açıklamaları mı bazı Vekilleriniz gibi sizi de rahatsız etti. 


Tünelde delme çalışması 2 yıla yakındır STOP etmiş niye bugüne kadar hiç sesiniz çıkmadı. 


Ulaştırma Bakanı olan atanmış Bakanınız Karayolları Genel Müdürüyken Kırık Tüneli ihale edildi delme çalışmasına başlandı. Niye bu atanmış Bakanınıza Tünel niye durmuş şimdiye kadar sor(a)madınız. 


Kısa yoldan kıvırarak konuyu hemen İl Başkanlığına ve Milletvekillerinize atıyorsunuz siz bu açıklamanız gibi niye daha önce hiçbir açıklama yapmadınız. Oysa burada 2 yıla yakın çalışma yok bunu bilmiyor muydunuz? Veya bu haberlerden sonra mı öğrendiniz. 


Konuyla alakası olmayan 3.kişiler derken kendime pay çıkarmam çünkü ben Gazeteci İsmet Kösoğlu olarak 40 yıldır Rize-Erzurum karayolunun içindeyim, bu konu hakkında yazdığım kitabımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eline vererek daha fazla bilgi sahibi olmasına da katkı sağlamışım. 


İspirliye doğru kaynaktan haber vermek isterseniz yapıcı birleştirici olunuz. 


KIRIK Tüneli niye durdu diye ses çıkaranları Muhalif addetmeyin onlar sizlerden daha çok İspir sevdalısı memleket severdir.  

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi