İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

LOJİSTİK İHALESİ NE OLDU

20 Haziran 2015 de yazdığım Lojistik yazım. Değişen bir şey olmadığı için aynen bir kez daha yayına verdim.  Bölgemiz ve Rize için önemli bir yatırım olmasını ümitle beklediğimiz İyidere’de yapılacak Lojistik Merkez unutuldu.  Hatırlarsanız 7 Haziran seçimi öncesinde bilhassa iktidar partisinin bütün mensupları başta olmak üzere bütün siyasilerimiz kamuoyuna bu merkez için çok ümitli açıklamalar yapmışlardı.  AKP adayları çok daha ileri giderek İyidere Lojistik Merkez İhalesinin 26-27 Mayıs 2015 tarihinde Ankara’da yapılacağını müjdesiyle halkın karşısına çıkmıştı.  Seçim bitti Lojistik bitti, ikilemiyle karşı karşıyayız.  İktidar olan parti demokratik yollarla değişirse yapılması kesinleşen projelerin hayata geçmesini koltukta oturanlar sürdürmelidir.  7 Hazirana kadar hemen her gün ısıtılıp ısıtılıp önümüze getirilen ve en son 26 ve 27 Mayıs günlerinde ihalesinin yapılacağını açıklayan AKP seçilenlerine sormak isterim, İyidere Lojistik Merkezin ihalesi ne oldu.  Basında ihalenin yapıldığına dair bir açıklama veya haber okumadım duymadım. Konu hakkında seçim öncesi her gün basına haber veren siyasetçilerimiz nerede.   Seçim sonrası yeni Hükümet kurma çalışmaları devam ediyor ama koltukta oturan bir hükümet yenisi kuruluncaya kadar tüm yetkilerle işbaşındadır.  Rize’nin batıdan giriş kapısı olan İyidere Vadisinde yapılması planlanan Lojistik Merkez yapımı devam eden Ovit Tüneli ve Yolu projesiyle birbirini tamamlayacak olan elle tutulur bir yatırımdı.  Birilerinin yapılmayan ihaleyi sorması lazım. Seçim döneminde AKP şakşakçılığı yapanlar şimdi niye sus pus olmuş. Unutulan Lojistik Merkez ne durumda bilmek istiyoruz.  26-27 Mayısta yapılacak denilen ihale ne oldu.  İnşallah seçim yatırımı değildi bu proje.  Zira seçimden 1 hafta önce Rize de asılan afişleri çok gördük. Hele İkizdere İlçesinde adı sanı olmayan ama hayırlı olsun denilen fabrika pankartının bir gün sonra yanlış olduğu gerekçesiyle başka bir pankartla değiştirildiğine şahit olmuşuz.  İyidere’de üstgeçitlere  ‘’Lojistik Merkez Hayırlı olsun’’  diye asılan pankartların gerçeğe dönüşmesini bekliyoruz.     Devlette devamlılık esasının yerine gelmesini istiyoruz.. 
Ekleme Tarihi: 03 Ekim 2019 - Perşembe

LOJİSTİK İHALESİ NE OLDU

20 Haziran 2015 de yazdığım Lojistik yazım. Değişen bir şey olmadığı için aynen bir kez daha yayına verdim. 


Bölgemiz ve Rize için önemli bir yatırım olmasını ümitle beklediğimiz İyidere’de yapılacak Lojistik Merkez unutuldu. 


Hatırlarsanız 7 Haziran seçimi öncesinde bilhassa iktidar partisinin bütün mensupları başta olmak üzere bütün siyasilerimiz kamuoyuna bu merkez için çok ümitli açıklamalar yapmışlardı. 


AKP adayları çok daha ileri giderek İyidere Lojistik Merkez İhalesinin 26-27 Mayıs 2015 tarihinde Ankara’da yapılacağını müjdesiyle halkın karşısına çıkmıştı. 


Seçim bitti Lojistik bitti, ikilemiyle karşı karşıyayız. 


İktidar olan parti demokratik yollarla değişirse yapılması kesinleşen projelerin hayata geçmesini koltukta oturanlar sürdürmelidir. 


7 Hazirana kadar hemen her gün ısıtılıp ısıtılıp önümüze getirilen ve en son 26 ve 27 Mayıs günlerinde ihalesinin yapılacağını açıklayan AKP seçilenlerine sormak isterim, İyidere Lojistik Merkezin ihalesi ne oldu. 


Basında ihalenin yapıldığına dair bir açıklama veya haber okumadım duymadım. Konu hakkında seçim öncesi her gün basına haber veren siyasetçilerimiz nerede.  


Seçim sonrası yeni Hükümet kurma çalışmaları devam ediyor ama koltukta oturan bir hükümet yenisi kuruluncaya kadar tüm yetkilerle işbaşındadır. 


Rize’nin batıdan giriş kapısı olan İyidere Vadisinde yapılması planlanan Lojistik Merkez yapımı devam eden Ovit Tüneli ve Yolu projesiyle birbirini tamamlayacak olan elle tutulur bir yatırımdı. 


Birilerinin yapılmayan ihaleyi sorması lazım. Seçim döneminde AKP şakşakçılığı yapanlar şimdi niye sus pus olmuş. Unutulan Lojistik Merkez ne durumda bilmek istiyoruz. 


26-27 Mayısta yapılacak denilen ihale ne oldu. 


İnşallah seçim yatırımı değildi bu proje. 


Zira seçimden 1 hafta önce Rize de asılan afişleri çok gördük. Hele İkizdere İlçesinde adı sanı olmayan ama hayırlı olsun denilen fabrika pankartının bir gün sonra yanlış olduğu gerekçesiyle başka bir pankartla değiştirildiğine şahit olmuşuz. 


İyidere’de üstgeçitlere  ‘’Lojistik Merkez Hayırlı olsun’’  diye asılan pankartların gerçeğe dönüşmesini bekliyoruz.    


Devlette devamlılık esasının yerine gelmesini istiyoruz.. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi