Bayram Arif TURAN
Köşe Yazarı
Bayram Arif TURAN
 

AK PARTİNİN RİZE'DEKİ ULAŞTIRMA VİZYONU

2002 Yılından beri, AK Parti'nin Rize vizyonunun en önemli yatırım kalemlerinden biri ulastirma yatırımlarıdır . Ülkemizin çokca şehrinde bölünmüş yol olmamasına rağmen limizde ilçe yolları bir tarafa, köy bağlantı yollarının bir kısmı bile bölünmüş yollar yapılarak bu nezih halkın hizmetine sunulmuştur. Elestirel olarak  çokca yazdigim çevre yolu,  bitirildiginde tünellerle Salarha'yi Pehlivantasi, Ortapazar,Yolbaşı, Kalkandere 'ye başlayacak olması aynı zamanda merkezde oturanların Isırlık'daki mesire alanında ulaşımını kolaylaştıracak, nefes aldıracak devasa yatırımdır. Çevre yolunun Sahile indirilecek bağlantı yollarının yapımı , alt ve üst geçitleri yapıllması ,  birde kamulaştırma mağduriyetlerinin giderilmesinden sonra, bu yol, ilimize trafik yönünden ve ilin yayılması büyümesi bakımından  çok güzel rahatlama getirecek tadından doyumsuz olacaktır. .   Yine Velikoy yolu, Akpınar Çayeli duble Bağlantı yolu, Merkez Pehlivantasi Ortapazar Yolbaşı yolu ( tunellerle yapılıyor) yine merkez Gundogdu iç yolun yapımı bu ve sayamadığım bir çok ulasimdaki yatırımlar, rakamlarla ifade edemeyeceğimiz devasa yatırımlarıdır. Neden ilde yatırımlar önemsizlestiriliyor sorusuna gelince? Evet beyler evet  ,CHP Yani anamuhalefetin il bakanlığından propaganda yapılarak bunca büyük projeler yatırımlar görmezden gelinip elestirilip küçük gösterilmiyor.  Ne yazikki AK PARTİ' li olanlar tarafından elestirilip görmezden geliniyor. Nedir alıp veremeyeceğiniz,? Neyi pay edemiyorsunuz? .Ilimize yazık değilmi? Sayın Reise haksızlık degilmi? Nedir,nedir bu bölünmüşlük.?  Onun adamı, bunun adamı nedir.? Rizeli liderler çıkarmış mikro milliyetçi olmayan halk topluluğudur, Sizler bu bölünmüslüklerle  genclerin çocuklarımızın liderlik vasıflarını yok ediyorsunuz.Lutfen ama lütfen ,sizlerin birtakım beklentileri  için Rize iline zarar vermeyin.istihram ediyorum.  RİZE' deki AKİL ADAMLAR TOPLANTISI....... Soruyorum sormaya devam edecem.Rize'nin bütün tüccarıni temsil eden Rize Ticaret odası varken, neden ticaret borsası yani bir nevi dernek binasında Rize' yi ilgilendiren konular hakkında toplantı düzenlenir,nedeni nedir? Bilinmiyormu bu ilde baronlar' ismi geçtiği zaman , çay müstahsil'i bir anda irkiliyor. Sizler bu müstahsilden bi habermisiniz? Bu müstahsil seçmen degilmi? Yapmayın etmeyin anı bir seçim kapıda HÜSRANA UGRARSİNİZ ! UYARIYORUM Sevgilerimle..
Ekleme Tarihi: 04 Ekim 2019 - Cuma

AK PARTİNİN RİZE'DEKİ ULAŞTIRMA VİZYONU

2002 Yılından beri, AK Parti'nin Rize vizyonunun en önemli yatırım kalemlerinden biri ulastirma yatırımlarıdır .


Ülkemizin çokca şehrinde bölünmüş yol olmamasına rağmen limizde ilçe yolları bir tarafa, köy bağlantı yollarının bir kısmı bile bölünmüş yollar yapılarak bu nezih halkın hizmetine sunulmuştur. Elestirel olarak  çokca yazdigim çevre yolu,  bitirildiginde tünellerle Salarha'yi Pehlivantasi, Ortapazar,Yolbaşı, Kalkandere 'ye başlayacak olması aynı zamanda merkezde oturanların Isırlık'daki mesire alanında ulaşımını kolaylaştıracak, nefes aldıracak devasa yatırımdır. Çevre yolunun Sahile indirilecek bağlantı yollarının yapımı , alt ve üst geçitleri yapıllması ,  birde kamulaştırma mağduriyetlerinin giderilmesinden sonra, bu yol, ilimize trafik yönünden ve ilin yayılması büyümesi bakımından  çok güzel rahatlama getirecek tadından doyumsuz olacaktır. .
 

Yine Velikoy yolu, Akpınar Çayeli duble Bağlantı yolu, Merkez Pehlivantasi Ortapazar Yolbaşı yolu ( tunellerle yapılıyor) yine merkez Gundogdu iç yolun yapımı bu ve sayamadığım bir çok ulasimdaki yatırımlar, rakamlarla ifade edemeyeceğimiz devasa yatırımlarıdır.


Neden ilde yatırımlar önemsizlestiriliyor sorusuna gelince?


Evet beyler evet  ,CHP Yani anamuhalefetin il bakanlığından propaganda yapılarak bunca büyük projeler yatırımlar görmezden gelinip elestirilip küçük gösterilmiyor.  Ne yazikki AK PARTİ' li olanlar tarafından elestirilip görmezden geliniyor.


Nedir alıp veremeyeceğiniz,? Neyi pay edemiyorsunuz? .Ilimize yazık değilmi? Sayın Reise haksızlık degilmi? Nedir,nedir bu bölünmüşlük.?  Onun adamı, bunun adamı nedir.?


Rizeli liderler çıkarmış mikro milliyetçi olmayan halk topluluğudur, Sizler bu bölünmüslüklerle  genclerin çocuklarımızın liderlik vasıflarını yok ediyorsunuz.Lutfen ama lütfen ,sizlerin birtakım beklentileri  için Rize iline zarar vermeyin.istihram ediyorum. 


RİZE' deki AKİL ADAMLAR TOPLANTISI.......


Soruyorum sormaya devam edecem.Rize'nin bütün tüccarıni temsil eden Rize Ticaret odası varken, neden ticaret borsası yani bir nevi dernek binasında Rize' yi ilgilendiren konular hakkında toplantı düzenlenir,nedeni nedir?


Bilinmiyormu bu ilde baronlar' ismi geçtiği zaman , çay müstahsil'i bir anda irkiliyor. Sizler bu müstahsilden bi habermisiniz? Bu müstahsil seçmen degilmi? Yapmayın etmeyin anı bir seçim kapıda HÜSRANA UGRARSİNİZ !


UYARIYORUM


Sevgilerimle..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi