Hasan KARAAHMETOĞLU
Köşe Yazarı
Hasan KARAAHMETOĞLU
 

UYANIN BEYLER ! BU TEKNİK ADAM İLE BU TAKIM DÜŞER...

Ç.Rizespor da kötü gidişat devam ediyor..Ezeli rakibi Trabzonspor karşısında özellikle ilk yarıda farklı kazanacağı maçı bireysel hatalar ve filozof teknik adam İsmail kartal'ın komşuya kurabiye ikram eder gibi yanlık hamleleri sonucu haftayı yine puansız bitirdi..Saha zeminin sürekli yağan yağmur sonucu ağır olması ev sahibi takımın avantajlı olmasını sağlarken konuk takımın teknik kapasitesi yüksek  oyunculardan kurulu olması ağır saha da özellikle ilk yarıda işe yaramadı.. Maçın ilk yarısında ev sahibinin özellikle Oğulcan tarafından kaçırmış olduğu goller bu takıma bir golcü olmayışının da eseri olup buradan bu transferleri yapanları da başta sayın Hasan kartalı da kutluyorum..İlk kez eleştireceğim sayın başkan kusura bakma burası şovmenler kulübü değil .şu takımı idare edeceksin doğru dürüst yapın.yoksa bırakın gidin..bu taraftar her sezon aynı dertleri çekmeye mecbur değil..                   Gelelim sayın İsmail hoca'ya ya kardeşim 1-0 öndesin adamlar freni patlamış araba gibi üstüne geliyor.üstelik Ünal hoca risk alıp defans dan oyuncu çıkarıyor .ama sen ne yapıyorsun takımın en iyi araya pas atan ayağında top tutan Boldrini kenara alıp kendi elin ile maçı veriyorsun..Ya İsmail hoca bu senin sonun demek ..sen bu işi bilmiyorsun demek..Oysa elinde süratli barış var, Oğulcanı al dışarı Sasseyi onun yerine koy..veya genç oyuncu olan ayağında top tutan Oğuz kağanı koy orta saha da daha iyi top tutup Samudio ile Barış'ı rakip üstüne geliyor zaten daha iyi kullanırsın..Ama sen de öyle yetenek bilgi olmadığı için farklı kazanacağın maçı çok kötü oynayan rakibine kendi elin ile verdin..                   Sonuç olarak konuk takımın kötü oynadığı bu maçta Rizespor dan başka hangi takım bugün Trabzonspor karşısında olsa özellikle ilk yarıda çok farklı olarak maçı kazanırdı.. Konuk takım oyun olarak maçı kazandı ama hak etmedi.kaleci Uğurcan ve bizim beceriksiz Oğulcan bey efendiye dua etsinler..Yine yenilen goller de anormal derecede defans ve kademe hatası vardı.hele ikinci golde kaleci Uğurcan dan gelen topun  gol olması evlere şenlikti.. Maçın hakemi Hüseyin Göçek özellikle 1-0  iken Oğulcan'a verilmeyen  penaltıyı hadi kendi göremedi ama ''VAR'' IN  artık hiç bir işe yaramadığı sadece ofsayt olarak  görev yaptığının kesin kanıtı olup sonuca etki eden en büyük faktör oldu... Bu takım bu kadro ile ve bu teknik adam ile kesinlikle lig de kalması mucize olur..yol yakınken İsmail hoca gönderilmeli ikinci yarıya da ne toplarsak kar misali  puanlar  ile yine takviyeler yapılmalı..Yönetim de artık yaz uykusundan uyanmalı öyle şovmenlikler ile bu iş yürümüyor beyler uyanın artık..                 
Ekleme Tarihi: 06 Ekim 2019 - Pazar

UYANIN BEYLER ! BU TEKNİK ADAM İLE BU TAKIM DÜŞER...

Ç.Rizespor da kötü gidişat devam ediyor..Ezeli rakibi Trabzonspor karşısında özellikle ilk yarıda farklı kazanacağı maçı bireysel hatalar ve filozof teknik adam İsmail kartal'ın komşuya kurabiye ikram eder gibi yanlık hamleleri sonucu haftayı yine puansız bitirdi..Saha zeminin sürekli yağan yağmur sonucu ağır olması ev sahibi takımın avantajlı olmasını sağlarken konuk takımın teknik kapasitesi yüksek  oyunculardan kurulu olması ağır saha da özellikle ilk yarıda işe yaramadı..


Maçın ilk yarısında ev sahibinin özellikle Oğulcan tarafından kaçırmış olduğu goller bu takıma bir golcü olmayışının da eseri olup buradan bu transferleri yapanları da başta sayın Hasan kartalı da kutluyorum..İlk kez eleştireceğim sayın başkan kusura bakma burası şovmenler kulübü değil .şu takımı idare edeceksin doğru dürüst yapın.yoksa bırakın gidin..bu taraftar her sezon aynı dertleri çekmeye mecbur değil..
                 

Gelelim sayın İsmail hoca'ya ya kardeşim 1-0 öndesin adamlar freni patlamış araba gibi üstüne geliyor.üstelik Ünal hoca risk alıp defans dan oyuncu çıkarıyor .ama sen ne yapıyorsun takımın en iyi araya pas atan ayağında top tutan Boldrini kenara alıp kendi elin ile maçı veriyorsun..Ya İsmail hoca bu senin sonun demek ..sen bu işi bilmiyorsun demek..Oysa elinde süratli barış var, Oğulcanı al dışarı Sasseyi onun yerine koy..veya genç oyuncu olan ayağında top tutan Oğuz kağanı koy orta saha da daha iyi top tutup Samudio ile Barış'ı rakip üstüne geliyor zaten daha iyi kullanırsın..Ama sen de öyle yetenek bilgi olmadığı için farklı kazanacağın maçı çok kötü oynayan rakibine kendi elin ile verdin..
                 

Sonuç olarak konuk takımın kötü oynadığı bu maçta Rizespor dan başka hangi takım bugün Trabzonspor karşısında olsa özellikle ilk yarıda çok farklı olarak maçı kazanırdı..


Konuk takım oyun olarak maçı kazandı ama hak etmedi.kaleci Uğurcan ve bizim beceriksiz Oğulcan bey efendiye dua etsinler..Yine yenilen goller de anormal derecede defans ve kademe hatası vardı.hele ikinci golde kaleci Uğurcan dan gelen topun  gol olması evlere şenlikti..


Maçın hakemi Hüseyin Göçek özellikle 1-0  iken Oğulcan'a verilmeyen  penaltıyı hadi kendi göremedi ama ''VAR'' IN  artık hiç bir işe yaramadığı sadece ofsayt olarak  görev yaptığının kesin kanıtı olup sonuca etki eden en büyük faktör oldu...


Bu takım bu kadro ile ve bu teknik adam ile kesinlikle lig de kalması mucize olur..yol yakınken İsmail hoca gönderilmeli ikinci yarıya da ne toplarsak kar misali  puanlar  ile yine takviyeler yapılmalı..Yönetim de artık yaz uykusundan uyanmalı öyle şovmenlikler ile bu iş yürümüyor beyler uyanın artık..
                
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi