Bayram Arif TURAN
Köşe Yazarı
Bayram Arif TURAN
 

BİR EYYYY'de BASKAN SAKAL 'a

Cumhur reisimizin belli periyotlar icinde seçilmiş ilk temsilciler olan muhtarlarımızi külliyede agırlamasindan anladığım ,kalkınmayı  ve demokrasiyi ülkenin her kademesiyle  pekiştirmek, secilmişlerin görev alanları  kapsamında hak ettikleri maddi manevi hizmet yarışında sorumluluklarını artırmak amacıyla olduğunu düşünüyorum.    Muhtarlar  aynı zamanda 200 yıllık geçmişi olan Osmanlı'dan günümüze devletin eli kulagi sesi olduğu gibi seçmeninin de eli kulagi sesidir. HAL BÖYLE İKEN  Sayın Rize Muhtarlar Dernek Başkanı SAKAL bey'e soruyorum? Sayın Başkan. ... Andon, Kücükcayir, Karasu, Salarha bölgesi,  Pazarkoy,  Akarsu,  Kocaköpru, Fosa gibi 42 para köyde Tuglali , Sogukcesme, Düzköy,  Ortapazar Yolbaşı gibi yedi pare  köylerimizin bütün yolları beton veya asfalt olmuşken, bütün dere ıslah çalışmaları yapılmışken,  Merkezi köylerin bir çoğunun kaldırımları , menfezleri hizmete sunulmuşken. Evet evet yapılan hizmetler ve  yatırımlardan sonra, bu denli yağışların  sonucunda ne can kaybı ne de büyük heyalanlara  raslamaz oldurken  geçmişde mal ve hizmet noktasında zarar gören vatandaşların  zararları giderilmisken. bütün köyler bir gelin gibi ışıl ışıl aydınlanırken ne şehirde ne köylerde elektrikler kesilmez iken bu denli hizmetleri bu vatandaşlara sunan bu ilin  Amirleri , Müdürleri olan Özel idare  Müdürüne, Afet Müdürüne, DSİ.Müdürüne,  Karayollari Şefine, Çoruh Elektrik Müdürüne,ve Bu hizmetler için  ilimize  kaynak yaratmasina vesile olan vekillere il başkanına ne zaman teşekkür edip Böyle bir resmi görsel ve yazılı basindan bizlere göstereceksiniz         Sayın Başkan. Köylerde bir taş kopsa, biraz asfalt bozulsa,  bir kanalda tıkanma olursa, bir lamba yanmasa bu ve buna benzer küçük işlerden dolayı , ilimizin büyük yatırımlarıyla ilgilenmesi gereken insanların zamanından ve  mesaisinden çalmayınız .Ilimiz de Köylerde lahana bile yetişemezken,  ilimiz kelebek istilası altında iken  sizler ülkenin kalkınmasında bulundugunuz, temsil ettiginiz köylerden baslayarak projeler üretin bu konulara kafa yorun .Küçük işleri bırakın.    Bu vesileyle Rahmetle şükranla Hüseyin SAKAL muhtarimi  anıyor mekanının  cennet olmasını mevladan diliyorum. SEVGİLERİMLE.  
Ekleme Tarihi: 12 Ekim 2019 - Cumartesi

BİR EYYYY'de BASKAN SAKAL 'a

Cumhur reisimizin belli periyotlar icinde seçilmiş ilk temsilciler olan muhtarlarımızi külliyede agırlamasindan anladığım ,kalkınmayı  ve demokrasiyi ülkenin her kademesiyle  pekiştirmek, secilmişlerin görev alanları  kapsamında hak ettikleri maddi manevi hizmet yarışında sorumluluklarını artırmak amacıyla olduğunu düşünüyorum. 

 

Muhtarlar  aynı zamanda 200 yıllık geçmişi olan Osmanlı'dan günümüze devletin eli kulagi sesi olduğu gibi seçmeninin de eli kulagi sesidir.

HAL BÖYLE İKEN 

Sayın Rize Muhtarlar Dernek Başkanı SAKAL bey'e soruyorum?

Sayın Başkan. ...

Andon, Kücükcayir, Karasu, Salarha bölgesi,  Pazarkoy,  Akarsu,  Kocaköpru, Fosa gibi 42 para köyde Tuglali , Sogukcesme, Düzköy,  Ortapazar Yolbaşı gibi yedi pare  köylerimizin bütün yolları beton veya asfalt olmuşken, bütün dere ıslah çalışmaları yapılmışken,  Merkezi köylerin bir çoğunun kaldırımları , menfezleri hizmete sunulmuşken. Evet evet yapılan hizmetler ve  yatırımlardan sonra, bu denli yağışların  sonucunda ne can kaybı ne de büyük heyalanlara  raslamaz oldurken  geçmişde mal ve hizmet noktasında zarar gören vatandaşların  zararları giderilmisken. bütün köyler bir gelin gibi ışıl ışıl aydınlanırken ne şehirde ne köylerde elektrikler kesilmez iken bu denli hizmetleri bu vatandaşlara sunan bu ilin  Amirleri , Müdürleri olan Özel idare  Müdürüne, Afet Müdürüne, DSİ.Müdürüne,  Karayollari Şefine, Çoruh Elektrik Müdürüne,ve Bu hizmetler için  ilimize  kaynak yaratmasina vesile olan vekillere il başkanına ne zaman teşekkür edip Böyle bir resmi görsel ve yazılı basindan bizlere göstereceksiniz        

Sayın Başkan. Köylerde bir taş kopsa, biraz asfalt bozulsa,  bir kanalda tıkanma olursa, bir lamba yanmasa bu ve buna benzer küçük işlerden dolayı , ilimizin büyük yatırımlarıyla ilgilenmesi gereken insanların zamanından ve  mesaisinden çalmayınız .Ilimiz de Köylerde lahana bile yetişemezken,  ilimiz kelebek istilası altında iken  sizler ülkenin kalkınmasında bulundugunuz, temsil ettiginiz köylerden baslayarak projeler üretin bu konulara kafa yorun .Küçük işleri bırakın. 

 

Bu vesileyle Rahmetle şükranla Hüseyin SAKAL muhtarimi  anıyor mekanının  cennet olmasını mevladan diliyorum.

SEVGİLERİMLE.  

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi