İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

RİZE ONKOLİJİ YEDEK PARÇA BEKLİYOR

Deniz üstünde yapılacak Hastane derdinde olan iktidarın Rize’deki temsilcileri mevcut hastanelerin eksiklerini de görmelerini istiyorum.  Bir dostum anlattı.  Hastaneye kimse keyfi için gitmez.  Rahatsızlığı için Rize Araştırma yanındaki Onkolojide MR çekilmesi için 4-5 ay önceden randevu verilmiş. Hasta randevu verilen gün ve saatte Onkoloji Hastanesine gittiğine gideceğine pişman oldu.  Sebep ne biliyor musunuz dostlar,  Hasta Hastaneye MR çekilecekmiş fakat makine arızalı imiş. Hasta geldiği gibi geri döndü.  Adam hasta, iyi olsa zaten hastaneye gelecek değil.  MR çekmek için arızalanan makine ısmarlanan yedek parça geldikten sonra çalışacakmış.  Yedek Parça bekleniyor ve hastalar beklemede.  Randevu verildiyse demek ki bu hastanın durumu önemli ve acil. Ne kadar yaşayacağı garantisi kimden ki daha sonra gel deniyor.  Deniz doldurarak hastane yapacağını söyleyenler öncelikle Rize’deki hastaneleri Doktor, hemşire ve araç gereç, yedek parçalarla donatsın.  Reisicumhurun Memleketinde Onkoloji Hastanesinde MR cihazında parça arızalı diye röntgen çekilemiyor. Randevu verilen hastalar geri gönderiliyor.  Hastalar özel sektöre yönlendiriliyor ama ücreti çok pahalı. Fiyat mı 4 bin lira civarında.  AKP Rize teşkilatı ve seçilmiş Milletvekilleri sitemim size.  RTEÜ Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinin Onkoloji kısmında MR cihazının parça olmadığı için çalışmadığını biliyor musunuz?  Parça olmadığını biliyorsanız getirilmesi için katkınız yardımınız oldu mu?  Haberiniz yoksa ihbar ediyorum ve sizlere hatırlatıyorum. Onkoloji Hastanesinin MR Cihazı parça arızası için hastaları geri gönderiyor.  Yardım ediniz de hastalar daha fazla mağdır olmasın.  Denizi toprakla doldurmayla hastane yapacağınıza Hastaneyi Doktor ve sağlam makineyle doldurun ki Rizeli daha fazla mağdur olmasın. 
Ekleme Tarihi: 22 Kasım 2019 - Cuma

RİZE ONKOLİJİ YEDEK PARÇA BEKLİYOR

Deniz üstünde yapılacak Hastane derdinde olan iktidarın Rize’deki temsilcileri mevcut hastanelerin eksiklerini de görmelerini istiyorum. 


Bir dostum anlattı. 


Hastaneye kimse keyfi için gitmez. 


Rahatsızlığı için Rize Araştırma yanındaki Onkolojide MR çekilmesi için 4-5 ay önceden randevu verilmiş. Hasta randevu verilen gün ve saatte Onkoloji Hastanesine gittiğine gideceğine pişman oldu. 


Sebep ne biliyor musunuz dostlar, 


Hasta Hastaneye MR çekilecekmiş fakat makine arızalı imiş. Hasta geldiği gibi geri döndü. 


Adam hasta, iyi olsa zaten hastaneye gelecek değil. 


MR çekmek için arızalanan makine ısmarlanan yedek parça geldikten sonra çalışacakmış. 


Yedek Parça bekleniyor ve hastalar beklemede. 

Randevu verildiyse demek ki bu hastanın durumu önemli ve acil. Ne kadar yaşayacağı garantisi kimden ki daha sonra gel deniyor. 


Deniz doldurarak hastane yapacağını söyleyenler öncelikle Rize’deki hastaneleri Doktor, hemşire ve araç gereç, yedek parçalarla donatsın. 


Reisicumhurun Memleketinde Onkoloji Hastanesinde MR cihazında parça arızalı diye röntgen çekilemiyor. Randevu verilen hastalar geri gönderiliyor. 


Hastalar özel sektöre yönlendiriliyor ama ücreti çok pahalı. Fiyat mı 4 bin lira civarında. 


AKP Rize teşkilatı ve seçilmiş Milletvekilleri sitemim size. 


RTEÜ Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinin Onkoloji kısmında MR cihazının parça olmadığı için çalışmadığını biliyor musunuz? 


Parça olmadığını biliyorsanız getirilmesi için katkınız yardımınız oldu mu? 


Haberiniz yoksa ihbar ediyorum ve sizlere hatırlatıyorum. Onkoloji Hastanesinin MR Cihazı parça arızası için hastaları geri gönderiyor. 


Yardım ediniz de hastalar daha fazla mağdır olmasın. 


Denizi toprakla doldurmayla hastane yapacağınıza Hastaneyi Doktor ve sağlam makineyle doldurun ki Rizeli daha fazla mağdur olmasın. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi