Hasan KARAAHMETOĞLU
Köşe Yazarı
Hasan KARAAHMETOĞLU
 

RİZESPOR KARTAL İLE NEREYE KADAR...

Ç.Rizespor da  deplasman dan sonra kendi evin de de  kötü gidişat başladı...Kasımpaşa maçın da  pozisyon olarak  zengin görüntü veren ev sahibi  takım  sezon başından bu yana  yanlış transferler  ve gölcü eksikliğinin faturasını bu maçta da belirgin olarak ortaya  çıkması sonucu maç boyunca kaleye  beş defa gelen konuk yakım üç puanı üç golle rahat aldı..                       Madalyonun diğer yüzüne bakarsak transferler malum  kötü, oyuncu profilleri  ve kapasiteleri süper lig  için yeterli değil bu da doğru , teknik adam  İsmail kartal   bu lig için  yeterli  hiç değil..Yani tüm eksikler ve yanlış şeyler  bir arada olunca başarısızlik da kendiliğinde gelmesi de normal sayılır..İsmail hocayı  savunanlar bir yönde haklı olabilir.. Elinde kaliteli oyuncu yok,doğru   ama bu alınan oyuncuların hiç birinde de mi İsmail  hoca'nın aldığı  veya tavsiye ettiği oyuncu yok...Şu takım da Boldrin dışında bugün satışa çıkarsanız hangi takımlar  bu oyuncular için  transfer için kapınızı çalar..en fazla iki veya üç...Diğer taraf dan bir takım kötü de olsa kapasitesi gereği bir oyun şablonu ve sistemi olur.. Ya defans oynarsınız,ya hucum ya da kontra atak oynarsınız..Yani bir oyun sisteminiz olur.. Ama sezon başından bu yana  bu takımın ne oynadığınız anlamış değiliz..Ne defans  var,ne orta saha  ile forvet arasında bağlantı var..topu ayağına alan gidiyor..O zaman sormazlar mı İsmail hoca  her   maç dan sonra  çok iyi oynadık, pozisyona  girdik ama atamadık gibi demeçler verip  önümüzdeki maçlara  bakıyoruz gibi klasik laflar ile  bu işi çözümlenmez..Her türlü  yanlış transferler olsa da oyuncular istifa etmeyeceğine göre  her takımda olduğu gibi kan değişikliği  çoğu zaman yararlı olacağı için  senin istifa etmen gerekir..                             Gelelim sayın başkan  kartal ve ekibine  transferler  ve sonuçlar dikkate alındığında bu başarısızlık da onların da payı büyük olup  ikinci yarıda  buna artık bir neşter vurmaları gerekir...Diğer konuları ele alırsak  bilhassa mali konularda kulüp oldukça başarılı sayılır..Ama seyirci mali konular pek ilgilendirmediğinde sadece olaya skor ve takımın başarı durumunu göz önüne alarak değerlendirme yapar..                             Sonuç olarak sezon başından bu yana yazdığım gibi bu takım İsmail  hoca ile yürümez...Devre arasında  da geçen sezon yaptığı gibi  en az beş nokta transfer ile bu takım lig de kalır.. Yoksa  bize de güle güle......
Ekleme Tarihi: 15 Aralık 2019 - Pazar

RİZESPOR KARTAL İLE NEREYE KADAR...

Ç.Rizespor da  deplasman dan sonra kendi evin de de  kötü gidişat başladı...Kasımpaşa maçın da  pozisyon olarak  zengin görüntü veren ev sahibi  takım  sezon başından bu yana  yanlış transferler  ve gölcü eksikliğinin faturasını bu maçta da belirgin olarak ortaya  çıkması sonucu maç boyunca kaleye  beş defa gelen konuk yakım üç puanı üç golle rahat aldı..
                     

Madalyonun diğer yüzüne bakarsak transferler malum  kötü, oyuncu profilleri  ve kapasiteleri süper lig  için yeterli değil bu da doğru , teknik adam  İsmail kartal   bu lig için  yeterli  hiç değil..Yani tüm eksikler ve yanlış şeyler  bir arada olunca başarısızlik da kendiliğinde gelmesi de normal sayılır..İsmail hocayı  savunanlar bir yönde haklı olabilir.. Elinde kaliteli oyuncu yok,doğru   ama bu alınan oyuncuların hiç birinde de mi İsmail  hoca'nın aldığı  veya tavsiye ettiği oyuncu yok...Şu takım da Boldrin dışında bugün satışa çıkarsanız hangi takımlar  bu oyuncular için  transfer için kapınızı çalar..en fazla iki veya üç...Diğer taraf dan bir takım kötü de olsa kapasitesi gereği bir oyun şablonu ve sistemi olur.. Ya defans oynarsınız,ya hucum ya da kontra atak oynarsınız..Yani bir oyun sisteminiz olur.. Ama sezon başından bu yana  bu takımın ne oynadığınız anlamış değiliz..Ne defans  var,ne orta saha  ile forvet arasında bağlantı var..topu ayağına alan gidiyor..O zaman sormazlar mı İsmail hoca  her   maç dan sonra  çok iyi oynadık, pozisyona  girdik ama atamadık gibi demeçler verip  önümüzdeki maçlara  bakıyoruz gibi klasik laflar ile  bu işi çözümlenmez..Her türlü  yanlış transferler olsa da oyuncular istifa etmeyeceğine göre  her takımda olduğu gibi kan değişikliği  çoğu zaman yararlı olacağı için  senin istifa etmen gerekir..
                           

Gelelim sayın başkan  kartal ve ekibine  transferler  ve sonuçlar dikkate alındığında bu başarısızlık da onların da payı büyük olup  ikinci yarıda  buna artık bir neşter vurmaları gerekir...Diğer konuları ele alırsak  bilhassa mali konularda kulüp oldukça başarılı sayılır..Ama seyirci mali konular pek ilgilendirmediğinde sadece olaya skor ve takımın başarı durumunu göz önüne alarak değerlendirme yapar..
                           

Sonuç olarak sezon başından bu yana yazdığım gibi bu takım İsmail  hoca ile yürümez...Devre arasında  da geçen sezon yaptığı gibi  en az beş nokta transfer ile bu takım lig de kalır.. Yoksa  bize de güle güle......
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi