Bayram Arif TURAN
Köşe Yazarı
Bayram Arif TURAN
 

Rize Türkiye Şampiyonu mu ? Bir bakalım......

Rize  Merkez  Belediye Başkanlık seçimlerinde TÜRKİYE şampiyonu oldu.   Oldu da, bu sonuç, Rize il teşkilatını ve vekillerini memnun eden bir sonuç mu?    Gündem bu olmalı. Bendeniz de, Kızılay haftası, yerli malI haftası konularını gündem etmediğim için , secim sonuçlarını analiz etmeye çalışacağım.   HEVES..... HASET...... KİBİR........ ENFAL SÜRESİ:46 Ayet Siyaseten Rize'miz, Cumhuriyet tarihinden beri, demokratik yarış içinde, geçmişte görülmeyen yeniliklere, devrim nitelikli sonuçlara şahit oldu.   Belediye seçimlerinde 2 Partinin tek adayı olarak secime giren, taraflı tarafsız,  partili partisiz herkesin gönlüne taht kuran Rahmi METİN hoca seçimleri kazanarak  (her kesim den oy alarak) Türkiye'de 1.ci oldu. Rahmi Metin hoca marka bir isimdir bu şehirde.Bunun bilincindeyim....   FAKAT.......... Prof Dr. Reşat  Kasap, bir önceki secimde (4.yıl önce) sadece AK Parti adayı iken, rakip olarak da  Mehmet BEKAROGLU gibi dev bir isimle  yarışmış ve  almış olduğu oy  38.266 iken, 31.Mart 2019 günü AK Parti ile MHP in ortak adayının seçmenden  almış olduğu oy  (seçmen sayısı artmasına rağmen) 35.626 bine düşmüştür.   Yine,yine,, yine,, il genelindeki secim'de  4.yil önce 128.626 bin oy alınmışken, bu seçimde oy oranı  121.218'e  duşmuşse , biri metropol ilçe  (Çayeli)  4 ilçe kaybedilmişse, secimin kibirlilikden, hasetden, hevesden kaybedildiği, halka rağmen benim adamım olsun, ben herkesden iyi bilirimden dolayı, kaybedilmemiş midir.   Secim startının  verildiği günden itibaren,secim arefesine kadar, RİZENİN SESİ sitesinde ki köşemde, il ,ilçe adayları hakkındaki tespitlerim, Rize lçelerinde VARAN olacak yazılarımda, Yine secim tahminlerim ve analizlerimin hepsinin yüzde yüz tuttuğunu da belirtmek isterim. Bu secim genel secim olmuş olsaydı , AK Partı'nin   2,   MHP nin de 1 vekil çıkaracak olmasının da altını çizmek isterim. ENFAL süresinin 46 ayetini okuyup uygulayınız,    Ak Parti gönüldaşlarına, küskünlere, dışlanmışlara, gönlü yaralı olanlara, sizin hoşunuza gitmeyip kalpden menfaatsiz, yazanlara, çizenlere, kitlelerin gönlünü kazananlara,geçmişde partinin duayenlerine  gidiniz. Gidiniz ki gelecek seçimlerde, MHP 2 AK Parti  1 olmasın.   Dostum,  kardeşim olan Çayeli'den Encümen seçilen Sami COMOGLU başta olmak üzere, Rahmi METİN hocamıza ve bütün eski yeni seçilen belediye başkanlarına başarılar diler, devletden oturarak yardim değil, uyku tulumunuzla birlikte ilimiz için,  ilçelerimiz için Bakanlıklarda yatmanızı bekliyoruz.   SAYGILARIMLA....
Ekleme Tarihi: 04 Nisan 2019 - Perşembe

Rize Türkiye Şampiyonu mu ? Bir bakalım......

Rize  Merkez  Belediye Başkanlık seçimlerinde TÜRKİYE şampiyonu oldu.
 
Oldu da, bu sonuç, Rize il teşkilatını ve vekillerini memnun eden bir sonuç mu? 
 
Gündem bu olmalı. Bendeniz de, Kızılay haftası, yerli malI haftası konularını gündem etmediğim için , secim sonuçlarını analiz etmeye çalışacağım.
 
HEVES.....
HASET......
KİBİR........
ENFAL SÜRESİ:46 Ayet


Siyaseten Rize'miz, Cumhuriyet tarihinden beri, demokratik yarış içinde, geçmişte görülmeyen yeniliklere, devrim nitelikli sonuçlara şahit oldu.
 
Belediye seçimlerinde 2 Partinin tek adayı olarak secime giren, taraflı tarafsız,  partili partisiz herkesin gönlüne taht kuran Rahmi METİN hoca seçimleri kazanarak  (her kesim den oy alarak) Türkiye'de 1.ci oldu. Rahmi Metin hoca marka bir isimdir bu şehirde.Bunun bilincindeyim....
 
FAKAT..........

Prof Dr. Reşat  Kasap, bir önceki secimde (4.yıl önce) sadece AK Parti adayı iken, rakip olarak da  Mehmet BEKAROGLU gibi dev bir isimle  yarışmış ve  almış olduğu oy  38.266 iken, 31.Mart 2019 günü AK Parti ile MHP in ortak adayının seçmenden  almış olduğu oy  (seçmen sayısı artmasına rağmen) 35.626 bine düşmüştür.
 
Yine,yine,, yine,, il genelindeki secim'de  4.yil önce 128.626 bin oy alınmışken, bu seçimde oy oranı  121.218'e  duşmuşse , biri metropol ilçe  (Çayeli)  4 ilçe kaybedilmişse, secimin kibirlilikden, hasetden, hevesden kaybedildiği, halka rağmen benim adamım olsun, ben herkesden iyi bilirimden dolayı, kaybedilmemiş midir.
 
Secim startının  verildiği günden itibaren,secim arefesine kadar, RİZENİN SESİ sitesinde ki köşemde, il ,ilçe adayları hakkındaki tespitlerim, Rize lçelerinde VARAN olacak yazılarımda, Yine secim tahminlerim ve analizlerimin hepsinin yüzde yüz tuttuğunu da belirtmek isterim. Bu secim genel secim olmuş olsaydı , AK Partı'nin   2,   MHP nin de 1 vekil çıkaracak olmasının da altını çizmek isterim.


ENFAL süresinin 46 ayetini okuyup uygulayınız, 
 
Ak Parti gönüldaşlarına, küskünlere, dışlanmışlara, gönlü yaralı olanlara, sizin hoşunuza gitmeyip kalpden menfaatsiz, yazanlara, çizenlere, kitlelerin gönlünü kazananlara,geçmişde partinin duayenlerine  gidiniz. Gidiniz ki gelecek seçimlerde, MHP 2 AK Parti  1 olmasın.
 
Dostum,  kardeşim olan Çayeli'den Encümen seçilen Sami COMOGLU başta olmak üzere, Rahmi METİN hocamıza ve bütün eski yeni seçilen belediye başkanlarına başarılar diler, devletden oturarak yardim değil, uyku tulumunuzla birlikte ilimiz için,  ilçelerimiz için Bakanlıklarda yatmanızı bekliyoruz.
 
SAYGILARIMLA....
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi