İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

HASAN KARAL NEREDE

Rize’de 3 dönem Milletvekilliği yapan Hasan Karal’ın siyaset sahnesinde olmaması eleştiriliyor. Rize’de AKP nin kuruluşu sırasında ilk İl Başkanı olan Hasan Karal niye değerlendirilmiyor. Seversiniz sevmezsiniz Hasan Karal görevde bulunduğu sürede Rize’de kucaklamadığı kimse yoktu. Rahmetli hasan Celal Güzel gibi herkesi kucaklayan Hasan Karal üç dönem AKP kuralına takılınca partisi tarafından unutuldu veya bize öyle geliyor. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Rize’de Hasan Karal etrafında dün pervane gibi dolaşanlar bugün sırt döndüyse makamda olmamasındandır. Siyaset öyle kötü bir şey ki koltuğun olmadığında partililerin tarafından unutulursun, âmâ unutulan bir şey var ki Hasan Karal Rizelilerin gönlünde halen unutulmamış. Birçok tanıdık dostla karşılaştığımda ben Karal’ın yanında gözükmeyeyim ama gönlüm onunladır, âmâ vekil değil ya beni yanında görmesinler diyene çok rastladım. Milletvekili olmayan Hasan Karal’ı Bakan Yardımcısı olarak görmek isteriz diyor sempatizanları. Atanmış Bakanlara ulaşılamıyor gerçeğini AKP liler dahi seslice dillendiriyor. Bakanlara ulaşamayan seçmen hiç değilse Hasan Karal’ımız Bakan Yardımcılığına atanırsa derdimizi bürokraside çözeriz ümidinde. Sahi Hasan Karal niye bir Bakan Yardımcılığına atanmıyor. Sn. Cumhurbaşkanı birçok eski Milletvekiline bir koltuk verdi. Hasan Karal Tarım Bakan Yardımcılığı veya Ulaştıra Bakan Yardımcılığına atanacak kadar tecrübe ve yetenek sahibidir. Bakan Yardımcılığına atanmasını Bakanı olmayan Rize bekliyor. Komşumuzda 4,5 Bakan Varken Rize’ye Bakan Yardımcılığı çok görülmemeli. Şunu da söylemeliyim ki ben yetki sahibi değil aracıyım.
Ekleme Tarihi: 13 Ocak 2020 - Pazartesi

HASAN KARAL NEREDE

Rize’de 3 dönem Milletvekilliği yapan Hasan Karal’ın siyaset sahnesinde olmaması eleştiriliyor.


Rize’de AKP nin kuruluşu sırasında ilk İl Başkanı olan Hasan Karal niye değerlendirilmiyor.


Seversiniz sevmezsiniz Hasan Karal görevde bulunduğu sürede Rize’de kucaklamadığı kimse yoktu. Rahmetli hasan Celal Güzel gibi herkesi kucaklayan Hasan Karal üç dönem AKP kuralına takılınca partisi tarafından unutuldu veya bize öyle geliyor.


Şunu rahatlıkla söyleyebilirim.


Rize’de Hasan Karal etrafında dün pervane gibi dolaşanlar bugün sırt döndüyse makamda olmamasındandır.


Siyaset öyle kötü bir şey ki koltuğun olmadığında partililerin tarafından unutulursun, âmâ unutulan bir şey var ki Hasan Karal Rizelilerin gönlünde halen unutulmamış.


Birçok tanıdık dostla karşılaştığımda ben Karal’ın yanında gözükmeyeyim ama gönlüm onunladır, âmâ vekil değil ya beni yanında görmesinler diyene çok rastladım.


Milletvekili olmayan Hasan Karal’ı Bakan Yardımcısı olarak görmek isteriz diyor sempatizanları.


Atanmış Bakanlara ulaşılamıyor gerçeğini AKP liler dahi seslice dillendiriyor.


Bakanlara ulaşamayan seçmen hiç değilse Hasan Karal’ımız Bakan Yardımcılığına atanırsa derdimizi bürokraside çözeriz ümidinde.


Sahi Hasan Karal niye bir Bakan Yardımcılığına atanmıyor.


Sn. Cumhurbaşkanı birçok eski Milletvekiline bir koltuk verdi.


Hasan Karal Tarım Bakan Yardımcılığı veya Ulaştıra Bakan Yardımcılığına atanacak kadar tecrübe ve yetenek sahibidir.


Bakan Yardımcılığına atanmasını Bakanı olmayan Rize bekliyor. Komşumuzda 4,5 Bakan Varken Rize’ye Bakan Yardımcılığı çok görülmemeli.


Şunu da söylemeliyim ki ben yetki sahibi değil aracıyım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi