Hasan KARAAHMETOĞLU
Köşe Yazarı
Hasan KARAAHMETOĞLU
 

ATMACA UZATMA DA YIKILDI...

Ç.Rizespor,zorlu  Sivas deplasmanın da galibiyeti uzatma dakikalarında kaybetti..Soğuk bir havada gecenin  bu saatinde  maç oynatmak ne kadar yanlış ise iki takımın  futbol olarak olmasa da can siperhane  çoşkulu  oynamaları  zaman zaman iki takım seyircisini de memnun etti sayılır..                   Oyuna çok kontrollü başlayan  konuk takım ilk yarı boyunca ev sahibi takımın bütün hucum versiyonları kilitleyerek rakibine pozisyon dahi vermedi..Sahanın  her yanına rakibine basan,pres yapan konuk takım da tek eksilik  hucuma çıkarken  topları olumlu kullanamama hastalığı devam etmesi..Takımda  topa hakimiyeti  en üst düzeyde olan Boldrin  topla çok  oynama arzusu bazen hem takıma hem de kendine zarar veriyor..İsmail hoca'ya artık bu saat den sonra  diyecek bir şeyimiz yok..Oynatmış olduğu futbol  içeride ve dışarıda  kendini belli etti.. çok adamla savunma yaparak  kontra atağa çabuk çıkmak..iyi  güzel de  defansif oyunu  yapıyoruz da  çıkarken  olumlu çıkamıyoruz. Bir de takımı bu kadar aşırı geriye yaslatarak oynatmak  fizik olarak ilerleyen dakikalarda  hele 2. golü de bulamazsan anormal derece de oyundan düşüyoruz..Bunu özellikle  son yirmi dakikada  gördük...oyuncuların  ayak da duracak dermanı kalmadı her an  gol geliyorum dedi ve golü de yedik..Maç boyunca kalecimiz Gökhan  bilhassa uzak dan  gelen şutlarda hatalı  yer tutuşları bu maçta da olup yediği gol de de o kafa vuruşunu tutmak yerine  yumruklasa o top gool olmazdı.. defans pek hata yapmadı ..orta saha çok koştu..ama üretken olarak hucum da  etkili olamadık...ileri de ilk yarı Oğulcan  hiç bir şey  yapamadı... Umar ileri geri çok çalıştı.. yeni transfer Skoda böyle  maçlarda etkili olması zordu...                            Ev sahibi Sivas takımı uzun zaman dan bu yana yenilgi almayışının verdiği öz güven ile maça başladı.ama karşısında çok koşan ve pres yapan bir takım görünce özellikle son yirmi dakika dışında  pek varlık göstermedi..Gönlümüzün şampiyonu yine Sivasspor diyoruz ama bu kadro ile ligi götürebilirmi..o da ayrı bir soru işareti..?                   Sonuç olarak  zorlu deplasmandan  alınan bir puan  her ne kadar olumlu ise de   sürekli eleştiri alan ve eleştirdiğimiz  İsmail Kartal  bundan sonra  da değişmeyeceğine göre   sezon sonuna kadar katlanacağız..Benim sistemim bu diyor..bulunduğu yer de  belli  olduğundan oyun olarak başarılı  olmasa da konum olarak şimdilik iyi olduğundan  diyecek bir şeyimiz kalmıyor..
Ekleme Tarihi: 28 Ocak 2020 - Salı

ATMACA UZATMA DA YIKILDI...

Ç.Rizespor,zorlu  Sivas deplasmanın da galibiyeti uzatma dakikalarında kaybetti..Soğuk bir havada gecenin  bu saatinde  maç oynatmak ne kadar yanlış ise iki takımın  futbol olarak olmasa da can siperhane  çoşkulu  oynamaları  zaman zaman iki takım seyircisini de memnun etti sayılır..
                 

Oyuna çok kontrollü başlayan  konuk takım ilk yarı boyunca ev sahibi takımın bütün hucum versiyonları kilitleyerek rakibine pozisyon dahi vermedi..Sahanın  her yanına rakibine basan,pres yapan konuk takım da tek eksilik  hucuma çıkarken  topları olumlu kullanamama hastalığı devam etmesi..Takımda  topa hakimiyeti  en üst düzeyde olan Boldrin  topla çok  oynama arzusu bazen hem takıma hem de kendine zarar veriyor..İsmail hoca'ya artık bu saat den sonra  diyecek bir şeyimiz yok..Oynatmış olduğu futbol  içeride ve dışarıda  kendini belli etti.. çok adamla savunma yaparak  kontra atağa çabuk çıkmak..iyi  güzel de  defansif oyunu  yapıyoruz da  çıkarken  olumlu çıkamıyoruz. Bir de takımı bu kadar aşırı geriye yaslatarak oynatmak  fizik olarak ilerleyen dakikalarda  hele 2. golü de bulamazsan anormal derece de oyundan düşüyoruz..Bunu özellikle  son yirmi dakikada  gördük...oyuncuların  ayak da duracak dermanı kalmadı her an  gol geliyorum dedi ve golü de yedik..Maç boyunca kalecimiz Gökhan  bilhassa uzak dan  gelen şutlarda hatalı  yer tutuşları bu maçta da olup yediği gol de de o kafa vuruşunu tutmak yerine  yumruklasa o top gool olmazdı.. defans pek hata yapmadı ..orta saha çok koştu..ama üretken olarak hucum da  etkili olamadık...ileri de ilk yarı Oğulcan  hiç bir şey  yapamadı... Umar ileri geri çok çalıştı.. yeni transfer Skoda böyle  maçlarda etkili olması zordu... 
                         

Ev sahibi Sivas takımı uzun zaman dan bu yana yenilgi almayışının verdiği öz güven ile maça başladı.ama karşısında çok koşan ve pres yapan bir takım görünce özellikle son yirmi dakika dışında  pek varlık göstermedi..Gönlümüzün şampiyonu yine Sivasspor diyoruz ama bu kadro ile ligi götürebilirmi..o da ayrı bir soru işareti..?
                 

Sonuç olarak  zorlu deplasmandan  alınan bir puan  her ne kadar olumlu ise de   sürekli eleştiri alan ve eleştirdiğimiz  İsmail Kartal  bundan sonra  da değişmeyeceğine göre   sezon sonuna kadar katlanacağız..Benim sistemim bu diyor..bulunduğu yer de  belli  olduğundan oyun olarak başarılı  olmasa da konum olarak şimdilik iyi olduğundan  diyecek bir şeyimiz kalmıyor..
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi