İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

LOJİSTİĞİ SAYIKLAYANLARA

Yıllardır bir adım ilerlenemedi fakat her fırsatta tamamlanmış Ovit Tüneli ve devamında İyidere Lojistik projesini ortaya atanlara yazmak istedim. 24 Ocak 2020 tarihli Resmi Gazetedeki kararı görüp ibret alınız. Komşuya da olsun bir şey diyecek halimiz yok. Komşuya pişen bize de düşer derler misali İyidere Lojistik ne aşamada temel atsanız da görsek olmaz mı? Sizler söylemeseniz de kamuoyu çok yakından biliyor. Rize’de fokur fokur kaynayan AKP teşkilatı kısır çekişmeleri bir tarafa bırakarak Karalcılar Avcılar diye birbirinizi yiyeceğinize hayati önemi olduğunu sizlerin söylediği İyidere Lojistik içinde çabalasanız daha iyi olmaz mı? Osman Köseoğlu dostum sizlerden hep Metal Yorgunluğu diye bahsederken boşuna demiyor. Sizler koşturmadığınız için, koşturan komşumuzun yatırım adasının daha önce açıklanan alanı küçük gelmiş, Cumhurbaşkanı imzasıyla büyümesi imzalanarak Resmi Gazetede yayınlandı. Trabzon yatırımda malı götürüyor diyen Osman Köseoğlu çok haklı. 24 Ağustos 2019'da Resmi Gazete ‘de yayımlanarak yürürlüğe giren Arsin ilçesinde 3 bin dönüm arazi üzerinde kurulacak Trabzon Yatırım Adası  Endüstri Bölgesinde ilk etapta 10 bin, zaman içinde de 15-20 bin kişiye iş imkânı sağlanması hedefleniyordu. 3 Bin dönüm arazinin yetmeyeceğine kanaat getiren Trabzon kamuoyu bunun arttırılmasını istedi ve arttırdı. 24 Ocak 2020 tarihli Resmi Gazetede  Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yatırım adasının alanı büyütülerek değiştirildi. Burada istihdam edilecek en az 20-25 bin kişiyle Trabzon'da işsizlik oranı büyük bir ölçüde çözülmüş olacak. Biz Rize olarak ne yapıyoruz. İktidar partisinde Karalcılar Avcılar çekişmesi devam ediyor, partide kısır çekişmeler almış başını gidiyor, aynı partililerin bana aktardıklarını yazsam beni Rize’den kovarlar. Reisin memleketi ne yazık ki Lojistik konusunda yerinde sayıyor, yapılacak demekle olmuyor beyler. İyidere Vadisinde arazimi kamulaştırdınız da biz mi görmedik, Karadeniz’e liman için iki taş attınız da biz mi görmedik. Yapacağız demekle olmuyor yapın artık. Ovit Tüneli Cumhurbaşkanının rüzgarıyla yapıldı fakat İkizdere-Tünel duble yolunu yapamadınız maalesef. Yolsuz Tünel ne işe yarar cevap veriniz. Davul bizde tokmak başkasında. Zigana Tüneli daha açılmadan bağlantı yolları tamamlanmışken Ovit Tüneli üvey evlatlıktan ne zaman çıkacak. Ovit Tünelini bağlantı yolu-İkizdere-Sivrikaya-niye yapılmıyor. AKP ye Oy vermede Türkiye birincisi olan Rize hizmet almada birinci mi? Daha uzatırsam Rize’den gitmem lazım. Bugünlük bu kadar.
Ekleme Tarihi: 04 Şubat 2020 - Salı

LOJİSTİĞİ SAYIKLAYANLARA

Yıllardır bir adım ilerlenemedi fakat her fırsatta tamamlanmış Ovit Tüneli ve devamında İyidere Lojistik projesini ortaya atanlara yazmak istedim.


24 Ocak 2020 tarihli Resmi Gazetedeki kararı görüp ibret alınız.


Komşuya da olsun bir şey diyecek halimiz yok.


Komşuya pişen bize de düşer derler misali İyidere Lojistik ne aşamada temel atsanız da görsek olmaz mı?


Sizler söylemeseniz de kamuoyu çok yakından biliyor.


Rize’de fokur fokur kaynayan AKP teşkilatı kısır çekişmeleri bir tarafa bırakarak Karalcılar Avcılar diye birbirinizi yiyeceğinize hayati önemi olduğunu sizlerin söylediği İyidere Lojistik içinde çabalasanız daha iyi olmaz mı?


Osman Köseoğlu dostum sizlerden hep Metal Yorgunluğu diye bahsederken boşuna demiyor.

Sizler koşturmadığınız için, koşturan komşumuzun yatırım adasının daha önce açıklanan alanı küçük gelmiş, Cumhurbaşkanı imzasıyla büyümesi imzalanarak Resmi Gazetede yayınlandı.


Trabzon yatırımda malı götürüyor diyen Osman Köseoğlu çok haklı.


24 Ağustos 2019'da Resmi Gazete ‘de yayımlanarak yürürlüğe giren Arsin ilçesinde 3 bin dönüm arazi üzerinde kurulacak Trabzon Yatırım Adası  Endüstri Bölgesinde ilk etapta 10 bin, zaman içinde de 15-20 bin kişiye iş imkânı sağlanması hedefleniyordu.


3 Bin dönüm arazinin yetmeyeceğine kanaat getiren Trabzon kamuoyu bunun arttırılmasını istedi ve arttırdı.


24 Ocak 2020 tarihli Resmi Gazetede  Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yatırım adasının alanı büyütülerek değiştirildi. Burada istihdam edilecek en az 20-25 bin kişiyle Trabzon'da işsizlik oranı büyük bir ölçüde çözülmüş olacak.

Biz Rize olarak ne yapıyoruz.


İktidar partisinde Karalcılar Avcılar çekişmesi devam ediyor, partide kısır çekişmeler almış başını gidiyor, aynı partililerin bana aktardıklarını yazsam beni Rize’den kovarlar.


Reisin memleketi ne yazık ki Lojistik konusunda yerinde sayıyor, yapılacak demekle olmuyor beyler. İyidere Vadisinde arazimi kamulaştırdınız da biz mi görmedik, Karadeniz’e liman için iki taş attınız da biz mi görmedik. Yapacağız demekle olmuyor yapın artık.


Ovit Tüneli Cumhurbaşkanının rüzgarıyla yapıldı fakat İkizdere-Tünel duble yolunu yapamadınız maalesef.


Yolsuz Tünel ne işe yarar cevap veriniz. Davul bizde tokmak başkasında.


Zigana Tüneli daha açılmadan bağlantı yolları tamamlanmışken Ovit Tüneli üvey evlatlıktan ne zaman çıkacak. Ovit Tünelini bağlantı yolu-İkizdere-Sivrikaya-niye yapılmıyor.


AKP ye Oy vermede Türkiye birincisi olan Rize hizmet almada birinci mi? Daha uzatırsam Rize’den gitmem lazım. Bugünlük bu kadar.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi