Osman KÖSEOĞLU
Köşe Yazarı
Osman KÖSEOĞLU
.
 

Türkiye’de Ulusal bir Güvenlik Sorunu Haline Gelen CHP Acilen Lağvedilmelidir

Bugün CHP değil de başka bir muhafazakar parti olsaydı 50 kere kapatılmıştı !..Bir dönem hiçbir terör olaylarına hiçbir şiddete karışmadığı halde, Milli Görüş Lideri Efsane Başbakan merhum Erbakan hocamızın kurduğu 5 Parti laik Kemalistler tarafından kapatılmıştı ! .Ama ne hikmetse bugün 100 yaşına yaklaşan Atatürk'ün kurduğu  CHP, özellikle seks kaseti ile CHP'nin başına gelen Türk siyasi tarihinin en yalancı Genel Başkanı demekten utandığımız Kılıçdaroğlu döneminde CHP adeta başta PKK,YPGPYD ,HDP ve FETÖ olmak üzere Türkiye'deki terör örgütlerinin ve teröristlerin birer hamisi haline geldi..   Bugün Gazi Mustafa Kemal Paşa sağ olsaydı Şu anda CHP’nin başındaki kişilerden başlamak üzere hepsini Ankara'nın Kızılay meydanında sallandırırdı !..Bunların nerede milliyetçiliği Ulusalcılığı kaldı? Bugün sınır ötesinde yürüttüğümüz her ne sebeple olursa olsun, Türk ordusunun yürüttüğü(Haçlı ittifakı) küresel savaşta Türk ordusuna destek olması gerekirken, maalesef Kemalistlerin kontrolündeki CHP adeta milyonlarca insanın katili olan Esad'ı tutmakta, Attığımız füzelerin sesi ,CHP genel merkezinden gelmektedir.   30 yıldan beri 40.000 askerimizi ve polisimizi şehit eden PKK PYD YPG’lilere açık açık destek vermeleri inanılır gibi değil!.. Ben inanıyorum ki CHP'nin içinde Bayrağını ülkesini seven milyonlarca insan var.. Ama ne hikmetse özellikle Deniz Baykal'a kurulan seks kumpası sonrasında CHP adeta Küreselcilere ve TERÖR örgütlerine  teslim olmuş durumdadır.   Geçen yazdığım bir makalede ‘de aynen şu ifadeyi kullanmıştım. "CHP Belki 50- 60 yıldır Türkiye'de seçimle iktidara gelemedi ama İttihat ve terakkiden beri 150 yıldan beri bu ülkede her daim iktidardır!.. Türkiye'nin bütün ana kademelerinde organlarında hakim durumdadırlar... Rahmetli Özal ne güzel söylemişti" Evet hükümetleri biz kurduk ama hiçbir zaman iktidar olamadık"!.. Bugün  tarih kitapları bunları yazmaz..   Osmanlı Devleti'nin 1. Dünya Savaşı sonunda nüfusu 13 milyon civarıydı.. Bunun yaklaşık 3-4 milyonu Ermeni Rum Yahudi azınlıklardı. Başta Çanakkale  savaşı olmak üzere, 1.Dünya savaşında, birçok cephede askere gidenler o zamanın kanunlarına göre Müslüman olan Osmanlılar, Türk gençleriydi. Müslüman Türk gençleri cephelerde şehit oldular birçoğu sakat kaldı.. 1923'te kurulan Cumhuriyet Dönemi ile birlikte bu 3-4 milyon civarında olan Ermeni, Rum Yahudi dönmeleri soyadı kanunundan sonra Türk soyadı alarak  kendilerini kamufle ederek, Türkiye'nin bütün organlarına yerleşip Türk isimleri ile hakimiyetlerini günümüze kadar sürdürmüşlerdir.. Sadece bir örnek olarak 1936 yılında Kemalizm’in kurucusu MOİZ KOHEN  Türk ismi ile MUNİS TEKİNALP bir Yahudi dönmesidir.. Ama maalesef bunu günümüzün gençleri bilmez ..Yıllarca onun ortaya attığı Kemalizm ideoloji ile bu ülke yönetildi desek yeridir. Bunun Türkiye'de binlerce örneği mevcuttur.. Üstat Necip Fazıl Kısakürek ne güzel söylemiş" CHP bir parti değil ,Türkiye dinini, dilini ve özünü kaybettirmeye memur bir katliam müessesesidir..
Ekleme Tarihi: 05 Mart 2020 - Perşembe

Türkiye’de Ulusal bir Güvenlik Sorunu Haline Gelen CHP Acilen Lağvedilmelidir

Bugün CHP değil de başka bir muhafazakar parti olsaydı 50 kere kapatılmıştı !..Bir dönem hiçbir terör olaylarına hiçbir şiddete karışmadığı halde, Milli Görüş Lideri Efsane Başbakan merhum Erbakan hocamızın kurduğu 5 Parti laik Kemalistler tarafından kapatılmıştı ! .Ama ne hikmetse bugün 100 yaşına yaklaşan Atatürk'ün kurduğu  CHP, özellikle seks kaseti ile CHP'nin başına gelen Türk siyasi tarihinin en yalancı Genel Başkanı demekten utandığımız Kılıçdaroğlu döneminde CHP adeta başta PKK,YPGPYD ,HDP ve FETÖ olmak üzere Türkiye'deki terör örgütlerinin ve teröristlerin birer hamisi haline geldi..

 

Bugün Gazi Mustafa Kemal Paşa sağ olsaydı Şu anda CHP’nin başındaki kişilerden başlamak üzere hepsini Ankara'nın Kızılay meydanında sallandırırdı !..Bunların nerede milliyetçiliği Ulusalcılığı kaldı? Bugün sınır ötesinde yürüttüğümüz her ne sebeple olursa olsun, Türk ordusunun yürüttüğü(Haçlı ittifakı) küresel savaşta Türk ordusuna destek olması gerekirken, maalesef Kemalistlerin kontrolündeki CHP adeta milyonlarca insanın katili olan Esad'ı tutmakta, Attığımız füzelerin sesi ,CHP genel merkezinden gelmektedir.

 

30 yıldan beri 40.000 askerimizi ve polisimizi şehit eden PKK PYD YPG’lilere açık açık destek vermeleri inanılır gibi değil!.. Ben inanıyorum ki CHP'nin içinde Bayrağını ülkesini seven milyonlarca insan var.. Ama ne hikmetse özellikle Deniz Baykal'a kurulan seks kumpası sonrasında CHP adeta Küreselcilere ve TERÖR örgütlerine  teslim olmuş durumdadır.

 

Geçen yazdığım bir makalede ‘de aynen şu ifadeyi kullanmıştım. "CHP Belki 50- 60 yıldır Türkiye'de seçimle iktidara gelemedi ama İttihat ve terakkiden beri 150 yıldan beri bu ülkede her daim iktidardır!.. Türkiye'nin bütün ana kademelerinde organlarında hakim durumdadırlar...


Rahmetli Özal ne güzel söylemişti" Evet hükümetleri biz kurduk ama hiçbir zaman iktidar olamadık"!.. Bugün  tarih kitapları bunları yazmaz..

 

Osmanlı Devleti'nin 1. Dünya Savaşı sonunda nüfusu 13 milyon civarıydı.. Bunun yaklaşık 3-4 milyonu Ermeni Rum Yahudi azınlıklardı. Başta Çanakkale  savaşı olmak üzere, 1.Dünya savaşında, birçok cephede askere gidenler o zamanın kanunlarına göre Müslüman olan Osmanlılar, Türk gençleriydi. Müslüman Türk gençleri cephelerde şehit oldular birçoğu sakat kaldı..


1923'te kurulan Cumhuriyet Dönemi ile birlikte bu 3-4 milyon civarında olan Ermeni, Rum Yahudi dönmeleri soyadı kanunundan sonra Türk soyadı alarak  kendilerini kamufle ederek, Türkiye'nin bütün organlarına yerleşip Türk isimleri ile hakimiyetlerini günümüze kadar sürdürmüşlerdir..


Sadece bir örnek olarak 1936 yılında Kemalizm’in kurucusu MOİZ KOHEN  Türk ismi ile MUNİS TEKİNALP bir Yahudi dönmesidir.. Ama maalesef bunu günümüzün gençleri bilmez ..Yıllarca onun ortaya attığı Kemalizm ideoloji ile bu ülke yönetildi desek yeridir. Bunun


Türkiye'de binlerce örneği mevcuttur..


Üstat Necip Fazıl Kısakürek ne güzel söylemiş" CHP bir parti değil ,Türkiye dinini, dilini ve özünü kaybettirmeye memur bir katliam müessesesidir..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi