İsmet KÖSOĞLU
Köşe Yazarı
İsmet KÖSOĞLU
 

ÇAYKUR Genel Müdürlüğüne geç de olsa asaleten atanmalı

Y.ZİYA ALİM ÇAYKUR GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ATANMALI      Bölgemizin en büyük kamu kuruluşu ÇAYKUR aylardan beri Vekâleten yürütülüyor.  Sonucu ne olursa olsun Vekâletle yönetmeler asaleten gibi olmayacağı için bu duruma karşı olan birisiyim.    Vekâleten yürütülen görevlerde sağlıklı imzalar atılamaz.    Vekâleten makama oturan önünü göremez.    Rize’de güzide kuruluşumuz ÇAYKUR Genel Müdürlüğü için geç de olsa asaleten atama yapılmalı.    Sn. Cumhurbaşkanı yerel seçim çalışması dolayısıyla yoğun bir çalışma dönemini geride bıraktı. ÇAYKUR Genel Müdürlüğü gecikmeye daha fazla tahammülü olmayan bir kurum, buraya Genel Müdür ataması yapılmalı.    Önümüzdeki Yaş Çay kampanyasına kısa bir süre var.    Yeni Kampanya vekâlet müdürle yürütülemeyecek kadar önemlidir.    İnisiyatif alacak genel Müdür olarak Yusuf Ziya Âlim bu makama layık tek isim olabilir. Kurumun içinden yetişen Çayı ve ÇAYKUR’u tanıyan bilen Y.Ziya Âlim asaleten atandığında inanıyorum ki daha başarılı hizmetlere imza atacaktır.    Çay üreticisi de olan Sn. Âlim Çayın konusuna vakıf, kurumunda yeterli donanıma da sahiptir bu öneri Kurum çalışanlarının ve Çay Üreticisinin temennisidir.    Genel Müdürlüğe en yakın isim olan Yusuf Ziya Âlim kamuoyunun sahiplendiği bir isimdir.    Sağdan soldan değil Rize’nin ortasından dürüst, becerikli isim Yusuf Ziya Âlim ismi inanıyorum Sn. Erdoğan tarafından da karşılık bulacaktır.    İsraf etmeyen iş yapan üreticiyi sıkıntıya sokmayan Genel Müdür aranıyorsa bu adam Yusuf Ziya Âlim olmalı. Uzun süredir vekâleten yürütülen makama yeni kampanyada yeni Genel Müdür olarak başka isime ihtiyaçta yoktur.
Ekleme Tarihi: 18 Nisan 2019 - Perşembe

ÇAYKUR Genel Müdürlüğüne geç de olsa asaleten atanmalı

Y.ZİYA ALİM ÇAYKUR GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ATANMALI 

   

Bölgemizin en büyük kamu kuruluşu ÇAYKUR aylardan beri Vekâleten yürütülüyor. 


Sonucu ne olursa olsun Vekâletle yönetmeler asaleten gibi olmayacağı için bu duruma karşı olan birisiyim. 

 

Vekâleten yürütülen görevlerde sağlıklı imzalar atılamaz. 

 

Vekâleten makama oturan önünü göremez. 

 

Rize’de güzide kuruluşumuz ÇAYKUR Genel Müdürlüğü için geç de olsa asaleten atama yapılmalı. 

 

Sn. Cumhurbaşkanı yerel seçim çalışması dolayısıyla yoğun bir çalışma dönemini geride bıraktı. ÇAYKUR Genel Müdürlüğü gecikmeye daha fazla tahammülü olmayan bir kurum, buraya Genel Müdür ataması yapılmalı. 

 

Önümüzdeki Yaş Çay kampanyasına kısa bir süre var. 

 

Yeni Kampanya vekâlet müdürle yürütülemeyecek kadar önemlidir. 

 

İnisiyatif alacak genel Müdür olarak Yusuf Ziya Âlim bu makama layık tek isim olabilir. Kurumun içinden yetişen Çayı ve ÇAYKUR’u tanıyan bilen Y.Ziya Âlim asaleten atandığında inanıyorum ki daha başarılı hizmetlere imza atacaktır. 

 

Çay üreticisi de olan Sn. Âlim Çayın konusuna vakıf, kurumunda yeterli donanıma da sahiptir bu öneri Kurum çalışanlarının ve Çay Üreticisinin temennisidir. 

 

Genel Müdürlüğe en yakın isim olan Yusuf Ziya Âlim kamuoyunun sahiplendiği bir isimdir. 

 

Sağdan soldan değil Rize’nin ortasından dürüst, becerikli isim Yusuf Ziya Âlim ismi inanıyorum Sn. Erdoğan tarafından da karşılık bulacaktır. 

 

İsraf etmeyen iş yapan üreticiyi sıkıntıya sokmayan Genel Müdür aranıyorsa bu adam Yusuf Ziya Âlim olmalı. Uzun süredir vekâleten yürütülen makama yeni kampanyada yeni Genel Müdür olarak başka isime ihtiyaçta yoktur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi