Hasan KARAAHMETOĞLU
Köşe Yazarı
Hasan KARAAHMETOĞLU
 

18 maçtır her maçta gol atan Rizespor Bu Kez sustu Rize'de Dostluk kazandı

Tam 18  maçtır her maçta gol atan atmacalar bu kez sessizliği bozamadı. Güzel bir havada her iki takımın maç öncesi ve maç esnasında centilmenlik ve dostluk yarışı maçı bir kenara bırakınca  oyuncular da bu havaya uyunca ilk yarı tatsız ve tuzsuz bir maç seyrettik.              İkinci yarıda bizim seyirci kendi takımını hatırlayınca özellikle son çeyrek  saat de oyun bir anda tek kaleye döndü..ama özellikle şut atılacak  yerler de şut atmayıp veya atılan şutlarında isabetsiz oluşu  ve kaleci Tolga'nın da günün de olması  bu son 15 dakikalardaki çabaya da yetmeyince rahat kazanacağı maç dan tek puan ile yetinmiş olduk..                Maç boyunca orta saha da  Musa çağıran çok top kaptırdı..Okan hoca bu oyuncu'yu daha erken oyundan almalıydı. yine Samudio da oldukça etkisiz günündeydi. Saadane ve Mustafa Saymak ikinci yarı başında oyuna alınsa bana göre gol de erken gelebilirdi. Bu oyuncuların oyuna girmesi hucum yönünde olumlu etki yaptı ama zaman yetmedi..              Konuk takım Sivasspor bugüne kadar bu oyun ile bu puanları alması başarı sayılır..Maç boyunca katı bir defans anlayışı ile bir puan için geldikleri belli olup aldıkları bu bir puanı hak eden biir oyunları da olmadı.             Maçın hakemi Halis bey zaten bizle yıldızı barışmayan bir hakem..Yine Halis muhlis sinsice bir maç yöneterek maçın içine eti..İlk dakikalarda rakip defans oyuncusunun şarzına rağmen Vedat topu indirip golü atıyor.. Hemen ''var'' a koşup iptal veriyorsun da .. Rakip oyuncu  Hakan bey'in kasıtlı tekmesini ikinci  sarı kart dan es geçip dışarı atmıyorsun..hadi görmedin.. ''var'' nere de... yine  Umar'a kaleci Tolganın yaptığı hareket penaltı  hadi vermedin.  Ya bu ''var'' ne işe  yarar adama bir bak demezler mi..?                  Sonuç olarak tribünler de dostluk saha da oyuncular iyi niyetli olmasına rağmen yine kötü bir hakem ve biz de hiç olmayan veya bize hiç uğramayan ''var''sistemi yine  bu maç ta da yoktu..
Ekleme Tarihi: 27 Nisan 2019 - Cumartesi

18 maçtır her maçta gol atan Rizespor Bu Kez sustu Rize'de Dostluk kazandı

Tam 18  maçtır her maçta gol atan atmacalar bu kez sessizliği bozamadı. Güzel bir havada her iki takımın maç öncesi ve maç esnasında centilmenlik ve dostluk yarışı maçı bir kenara bırakınca  oyuncular da bu havaya uyunca ilk yarı tatsız ve tuzsuz bir maç seyrettik.
            
İkinci yarıda bizim seyirci kendi takımını hatırlayınca özellikle son çeyrek  saat de oyun bir anda tek kaleye döndü..ama özellikle şut atılacak  yerler de şut atmayıp veya atılan şutlarında isabetsiz oluşu  ve kaleci Tolga'nın da günün de olması  bu son 15 dakikalardaki çabaya da yetmeyince rahat kazanacağı maç dan tek puan ile yetinmiş olduk..
              
Maç boyunca orta saha da  Musa çağıran çok top kaptırdı..Okan hoca bu oyuncu'yu daha erken oyundan almalıydı. yine Samudio da oldukça etkisiz günündeydi. Saadane ve Mustafa Saymak ikinci yarı başında oyuna alınsa bana göre gol de erken gelebilirdi. Bu oyuncuların oyuna girmesi hucum yönünde olumlu etki yaptı ama zaman yetmedi..
            
Konuk takım Sivasspor bugüne kadar bu oyun ile bu puanları alması başarı sayılır..Maç boyunca katı bir defans anlayışı ile bir puan için geldikleri belli olup aldıkları bu bir puanı hak eden biir oyunları da olmadı.
           
Maçın hakemi Halis bey zaten bizle yıldızı barışmayan bir hakem..Yine Halis muhlis sinsice bir maç yöneterek maçın içine eti..İlk dakikalarda rakip defans oyuncusunun şarzına rağmen Vedat topu indirip golü atıyor.. Hemen ''var'' a koşup iptal veriyorsun da .. Rakip oyuncu  Hakan bey'in kasıtlı tekmesini ikinci  sarı kart dan es geçip dışarı atmıyorsun..hadi görmedin.. ''var'' nere de... yine  Umar'a kaleci Tolganın yaptığı hareket penaltı  hadi vermedin.  Ya bu ''var'' ne işe  yarar adama bir bak demezler mi..?
                
Sonuç olarak tribünler de dostluk saha da oyuncular iyi niyetli olmasına rağmen yine kötü bir hakem ve biz de hiç olmayan veya bize hiç uğramayan ''var''sistemi yine  bu maç ta da yoktu..
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi