Nazım RAKICI
Köşe Yazarı
Nazım RAKICI
 

TESİR DEĞİL TEDBİR

Tesir Değil ''Tedbir"  Değerli Dostlar,  Ülke genelinde bu kadar sorunlar yaşanırken, 17 Ağustos itibariyle Rize’mizde bulunan özel okullarımız, uzaktan eğitim-öğretime başlayacaktır.  Bir eğitimci olarak 21 Eylül de yüz yüze başlanacak olan eğitim ve öğretim de alınacak tedbirlerin neler olduğu merak konusu...  Rize’mizde covid-19 ilk günlerinde bir kıvılcım halinde yaşanıyorken, şimdi ise bu günlerde bir yangına dönüştüğünü birlikte görüyoruz.   Bu yangın içinde Hazirandan itibaren özel kurumlar hangi önlemlerle yola devam ettikleri gerçekten düşündürücü...  * Şube sayılarını mı arttırdınız ya da öğrenci sayılarını mı düşürdünüz?  * Bizlerin bilemediği değişik önlemler alarak mı yola koyuldunuz?  * ‘’Bizler sağlıklı insanlarız, biz önlem almıyoruz’’ mu diyorsunuz!  *Yoksa; turşu suyu, sarımsak, lahana, nane ve limon karışımına sahip aşımı buldunuz!  Nasıl oluyor?  Neler oluyor?   Konu Ülkemiz ve memleket çocukları olunca gerisi teferruattan ibaret kalır.  Bu nedenle, özel öğretim kurumlarında pandemi ile ilgili bilinenlerin dışında aldıkları müessir bir tesir varsa, öğrencilerimizin sağlığı için paylaşmalarının çok faydalı olacağı malumdur.  Çünkü mesele insanımızın sağlığı meselesidir.  Bu süreç içerisinde alınan tüm önlemleri, okullarından uzak 55.534 öğrenci ve velileri, Rize kamuoyu önünde sizlerden bir açıklama bekliyor.  Sayın yetkililer,  Sayın devlet büyüklerimiz,  Dönem bu dönem,   Dünya kırılıyor,  Milyonlar ölüyor,  Ne okulu?  Ne sınavı?  Hangi tedbir?  Nasıl kalkacağız altından?  Evlere düşecek ateş, aklımıza gelmiyor mu? 
Ekleme Tarihi: 18 Ağustos 2020 - Salı

TESİR DEĞİL TEDBİR

Tesir Değil ''Tedbir" 


Değerli Dostlar, 


Ülke genelinde bu kadar sorunlar yaşanırken, 17 Ağustos itibariyle Rize’mizde bulunan özel okullarımız, uzaktan eğitim-öğretime başlayacaktır. 


Bir eğitimci olarak 21 Eylül de yüz yüze başlanacak olan eğitim ve öğretim de alınacak tedbirlerin neler olduğu merak konusu... 


Rize’mizde covid-19 ilk günlerinde bir kıvılcım halinde yaşanıyorken, şimdi ise bu günlerde bir yangına dönüştüğünü birlikte görüyoruz.  


Bu yangın içinde Hazirandan itibaren özel kurumlar hangi önlemlerle yola devam ettikleri gerçekten düşündürücü... 


* Şube sayılarını mı arttırdınız ya da öğrenci sayılarını mı düşürdünüz? 


* Bizlerin bilemediği değişik önlemler alarak mı yola koyuldunuz? 


* ‘’Bizler sağlıklı insanlarız, biz önlem almıyoruz’’ mu diyorsunuz! 


*Yoksa; turşu suyu, sarımsak, lahana, nane ve limon karışımına sahip aşımı buldunuz! 


Nasıl oluyor? 


Neler oluyor?  


Konu Ülkemiz ve memleket çocukları olunca gerisi teferruattan ibaret kalır. 


Bu nedenle, özel öğretim kurumlarında pandemi ile ilgili bilinenlerin dışında aldıkları müessir bir tesir varsa, öğrencilerimizin sağlığı için paylaşmalarının çok faydalı olacağı malumdur. 


Çünkü mesele insanımızın sağlığı meselesidir. 


Bu süreç içerisinde alınan tüm önlemleri, okullarından uzak 55.534 öğrenci ve velileri, Rize kamuoyu önünde sizlerden bir açıklama bekliyor. 


Sayın yetkililer, 


Sayın devlet büyüklerimiz, 


Dönem bu dönem,  


Dünya kırılıyor, 


Milyonlar ölüyor, 


Ne okulu? 


Ne sınavı? 


Hangi tedbir? 


Nasıl kalkacağız altından? 


Evlere düşecek ateş, aklımıza gelmiyor mu? 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi