Hasan KARAAHMETOĞLU
Köşe Yazarı
Hasan KARAAHMETOĞLU
 

TATLI VE KANARYA SEZONU AÇILMIŞTIR....

Süper lig de sezonun ilk maçın da  evin de F.B ile  karşılaşan ekibimiz ,öne geçtiği maç da galibiyeti koruyamayınca sezona puansız başlamış oldu...Sezon öncesi bir çok transfer yapmasına rağmen  oyuna sadece iki yeni transfer ile  başlayan ekibimiz  de yeni transferler den sadece BAİANO  maç boyunca göz dolduran oyuncu oldu..             Her ne kadar sezon başı  özellikle ilk beş hafta da bir takım için olumlu  yada olumsuz yorum yapmak  zor da olsa  başı şeyleri de gelecek haftalar için erken söylemek gereklidir düşünüyorum..Maç boyunca özellikle yılllardır bu takımın geriye oynama alışkanlığı yine devam ediyor..Yine özellikle defans da iki stoperimiz çok ağır...sağ bek moroziuk maçın en kötü oyuncusu olup  21 takımlı ve hafta da üç maç oynayacağımız  haftaları da göz önüne alırsak  buraya mutlaka alternatif iyi bir  oyuncu alınması gerekir.. Yine orta saha da hucuma direk  katkı yapan oyuncu gerekir.. Boldrin topla fazla gereksiz  oynaması takımı oyundan düşürüyor..forvet  de bu yaşına rağmen top geldiği zaman her zaman gol atabilecek oyuncu olan  SKODA bu maç ta da atmiş olduğu gol ile kendini kanıtladı. ama buraya  da iki  sprinter özellikle siyahi  kenar oyuncusu mutlaka alınmalıdır... Yoksa bu takım bu ligi kaldıramaz ve götüremez...                                   Teknik adam TOMAS için şimdilik söyleyeceğim tek şey maç 1-0  olduğu zaman  hemen akabinde yapmış olduğu iki oyuncu değişikliği erken ve yanlış oldu..                                     Maçın hakemi  için söyleyeceğim tek şey.. son dakika da vermiş olduğu penaltı pozisyonu  ev sahibi takım lehine olsaydı hem de bu dakika da bu düdüğü çalarmıydı..?...Çalması mümkün değildi..verseydi zaten hakemliği de bitmişti.. Kendisini ALLAHA havale ediyorum...                                   Yine sezon başı  MHK  başkanı SERDAR TATLI olduğu zaman söyledim.. Bu hakem RİZESPOR düşmanı olup  bunu da kendisi hakemlik yaptığı dönemler de yönetmiş olduğu maçlar da göstermiştir.. örnek olarak  bir   Vanspor  ve G.saray maçını unutmuyorum..Şimdi MHK başkanı olmuş bu camiadan intikam alırcasına aynı şeyler yine devam edecek.Burada yapılacak tek şey  bu takımın ve kadronun çok güçlü olması gerekir.. Yoksa bundan sonra orta da  olan ve  oynanan maçlar da biz camia olarak bu hakemler den çok daha canımız yanacak..Kısaca Serdar tatlı  olduğu sürece biz daima acılı  yemeye devam edeceğiz..
Ekleme Tarihi: 12 Eylül 2020 - Cumartesi

TATLI VE KANARYA SEZONU AÇILMIŞTIR....

Süper lig de sezonun ilk maçın da  evin de F.B ile  karşılaşan ekibimiz ,öne geçtiği maç da galibiyeti koruyamayınca sezona puansız başlamış oldu...Sezon öncesi bir çok transfer yapmasına rağmen  oyuna sadece iki yeni transfer ile  başlayan ekibimiz  de yeni transferler den sadece BAİANO  maç boyunca göz dolduran oyuncu oldu..
           

Her ne kadar sezon başı  özellikle ilk beş hafta da bir takım için olumlu  yada olumsuz yorum yapmak  zor da olsa  başı şeyleri de gelecek haftalar için erken söylemek gereklidir düşünüyorum..Maç boyunca özellikle yılllardır bu takımın geriye oynama alışkanlığı yine devam ediyor..Yine özellikle defans da iki stoperimiz çok ağır...sağ bek moroziuk maçın en kötü oyuncusu olup  21 takımlı ve hafta da üç maç oynayacağımız  haftaları da göz önüne alırsak  buraya mutlaka alternatif iyi bir  oyuncu alınması gerekir.. Yine orta saha da hucuma direk  katkı yapan oyuncu gerekir.. Boldrin topla fazla gereksiz  oynaması takımı oyundan düşürüyor..forvet  de bu yaşına rağmen top geldiği zaman her zaman gol atabilecek oyuncu olan  SKODA bu maç ta da atmiş olduğu gol ile kendini kanıtladı. ama buraya  da iki  sprinter özellikle siyahi  kenar oyuncusu mutlaka alınmalıdır... Yoksa bu takım bu ligi kaldıramaz ve götüremez...
                                 

Teknik adam TOMAS için şimdilik söyleyeceğim tek şey maç 1-0  olduğu zaman  hemen akabinde yapmış olduğu iki oyuncu değişikliği erken ve yanlış oldu..
                                   

Maçın hakemi  için söyleyeceğim tek şey.. son dakika da vermiş olduğu penaltı pozisyonu  ev sahibi takım lehine olsaydı hem de bu dakika da bu düdüğü çalarmıydı..?...Çalması mümkün değildi..verseydi zaten hakemliği de bitmişti.. Kendisini ALLAHA havale ediyorum...
                                 

Yine sezon başı  MHK  başkanı SERDAR TATLI olduğu zaman söyledim.. Bu hakem RİZESPOR düşmanı olup  bunu da kendisi hakemlik yaptığı dönemler de yönetmiş olduğu maçlar da göstermiştir.. örnek olarak  bir   Vanspor  ve G.saray maçını unutmuyorum..Şimdi MHK başkanı olmuş bu camiadan intikam alırcasına aynı şeyler yine devam edecek.Burada yapılacak tek şey  bu takımın ve kadronun çok güçlü olması gerekir.. Yoksa bundan sonra orta da  olan ve  oynanan maçlar da biz camia olarak bu hakemler den çok daha canımız yanacak..Kısaca Serdar tatlı  olduğu sürece biz daima acılı  yemeye devam edeceğiz..
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi