Hasan KARAAHMETOĞLU
Köşe Yazarı
Hasan KARAAHMETOĞLU
 

RİZESPOR DA PUAN KAYIPLARI DEVAM EDİYOR

Sezonun ilk puanı ille evinde Alanyaspor karşısın da  kazanan  atmacalar da  galibiyet hasreti devam ediyor...Sezona  büyük ümitler ve transferler ile giren ekibimiz maç boyunca yine hayal kırıklığı devam etti..Koskaca ilk yarıda  tek pozisyonu olmayan ev sahibi  takım da  yeni transferler de  gol dışın da pek varlık gösteremedi..Maç  boyunca  ayak da kalan  tek  oyuncu Boldrin  çok çalıştı  üç asist yaptı biri gol oldu diğer ikisi mutlak gol  pozisyonu olmasına rağmen değerlendirilmedi..                       Maç boyunca yine hatlar arasında  yine çok kopukluk vardı .yenilen gol zaten evlere şenlik  ,,yine yan top yine taç dan  gelen  ve haftalardır çok kötü oynayan moroziuk'un büyük hatası ve hataları yine bu maçta da devam etti.. Yine yeni alınan  oyuncular dan Doğan bal yapmayan arı misali  böyle oyuncular her takım da var...Bu takımın orta saha sahasına Boldrinin yükünü azaltacak  oyuncu gerekiyor..                    Yine  Remy gol atmasına rağmen maç boyunca saha da kayboldu..Bu tip oyuncular da kanatlar çok iyi çalışması ve iyi olması gerekir.Kanat oyuncusu diye alınan Michalak vasat  bir görünüm çizip kaçırmış olduğu  gol ise dışarı atmak dan daha zordu...             Böyle transfer olmaz  orta saha da olan oyunculara bakıyoruz.. Abdullah mücadele eden ,tekniği olmayan ,Vetrih  yine mücadele eden koşan  tekniği zayıf, Ve şimdi sakat olan ama bu orta saha oyuncuları  için de Dioman de yine koşan mücadele eden  ama bunların için de en iyisi olan oyuncu...Doğan yine aynı özelik de  bal yapmayan arı...Yasin pehlivan  yine aynı .. Ya kardeşim şu orta sahaya  teknik kapasitesi yüksek enlemesine değil de dikine oynayan  neden almıyorsunuz..         Diğer taraf dan kanatlar  yetersiz olup hemen hemen hiç yok..Buraya da mutlaka iki oyuncu şart.. Yoksa bu kadro bu ligi kaldıramaz.. ..Gelelim sayın Tomas'a her maç dan sonra hikmet karaman gibi masal okumayı bırak sayın  Tomas..senin kaderin de  bu haftaki Erzurum maçı ile Ankaragücü maçında  olacak buradan alınacak olumsuz sonuçlar Tomas.'ın kaderini de belirler..                               Sonuç olarak  her sezon yeni  teknik adam yeni yanlış transferler  poliitikası ile lige başlayan ekibimiz de bu  bakış açısı değişmediği sürece bu  sıkıntı ve stres devam eder..   
Ekleme Tarihi: 28 Eylül 2020 - Pazartesi

RİZESPOR DA PUAN KAYIPLARI DEVAM EDİYOR

Sezonun ilk puanı ille evinde Alanyaspor karşısın da  kazanan  atmacalar da  galibiyet hasreti devam ediyor...Sezona  büyük ümitler ve transferler ile giren ekibimiz maç boyunca yine hayal kırıklığı devam etti..Koskaca ilk yarıda  tek pozisyonu olmayan ev sahibi  takım da  yeni transferler de  gol dışın da pek varlık gösteremedi..Maç  boyunca  ayak da kalan  tek  oyuncu Boldrin  çok çalıştı  üç asist yaptı biri gol oldu diğer ikisi mutlak gol  pozisyonu olmasına rağmen değerlendirilmedi..
                     

Maç boyunca yine hatlar arasında  yine çok kopukluk vardı .yenilen gol zaten evlere şenlik  ,,yine yan top yine taç dan  gelen  ve haftalardır çok kötü oynayan moroziuk'un büyük hatası ve hataları yine bu maçta da devam etti.. Yine yeni alınan  oyuncular dan Doğan bal yapmayan arı misali  böyle oyuncular her takım da var...Bu takımın orta saha sahasına Boldrinin yükünü azaltacak  oyuncu gerekiyor.. 
                 

Yine  Remy gol atmasına rağmen maç boyunca saha da kayboldu..Bu tip oyuncular da kanatlar çok iyi çalışması ve iyi olması gerekir.Kanat oyuncusu diye alınan Michalak vasat  bir görünüm çizip kaçırmış olduğu  gol ise dışarı atmak dan daha zordu...
           

Böyle transfer olmaz  orta saha da olan oyunculara bakıyoruz.. Abdullah mücadele eden ,tekniği olmayan ,Vetrih  yine mücadele eden koşan  tekniği zayıf, Ve şimdi sakat olan ama bu orta saha oyuncuları  için de Dioman de yine koşan mücadele eden  ama bunların için de en iyisi olan oyuncu...Doğan yine aynı özelik de  bal yapmayan arı...Yasin pehlivan  yine aynı .. Ya kardeşim şu orta sahaya  teknik kapasitesi yüksek enlemesine değil de dikine oynayan  neden almıyorsunuz..
       

Diğer taraf dan kanatlar  yetersiz olup hemen hemen hiç yok..Buraya da mutlaka iki oyuncu şart.. Yoksa bu kadro bu ligi kaldıramaz.. ..Gelelim sayın Tomas'a her maç dan sonra hikmet karaman gibi masal okumayı bırak sayın  Tomas..senin kaderin de  bu haftaki Erzurum maçı ile Ankaragücü maçında  olacak buradan alınacak olumsuz sonuçlar Tomas.'ın kaderini de belirler..    
                         

Sonuç olarak  her sezon yeni  teknik adam yeni yanlış transferler  poliitikası ile lige başlayan ekibimiz de bu  bakış açısı değişmediği sürece bu  sıkıntı ve stres devam eder..   
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi